Hayatımda hiç kimseyi istemiyorum

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.663
Merhaba neden böyle bilmiyorum ama genetik olabilir ablam ve babaannemde böle babaannem oleymis yani ..
Arkadaşlıklarım hep yüzeysel kimseyle aşırı samimi olmayı sevmiyorum ortamlarda cok sevilir hemen sohbet muhabbet kurarim guleryuzlu olduğumu söylerler ama kendi isteğimle samimi olmuyorum kimseyle nebiliyim karakter olarak böyleyim aşırı samimi olmayı surekli birlikte takılmayı sevmiyorum kendim özgür kafama göre takılmayı seviyorum ikizler burcu olduugm için mi acaba hiç bilmiyorum .
Mesela misafir yatılı misafir hiç sevmiyorum genel olarak da sürekli misafir gelsin onuda sevmiyorum .
Hiç kimseyi istemiyorum hiç kimse ile uğraşmak istemiyorum hep kendim kafama göre takiliyim keyfime bakayım kimseleyle ugrasmiyim modu yıllardır böyle ama neden acaba diye kendime soruyorum bilmiyorum rahatsız da değilim pek eşimde biliyor bunları hiç iyi değil bence diyo hiç dostun yok senin için surdan şuraya gelecek kimse yok sadece yüzeysel arkadaşların var diyo istesen olur onuda biliyorum ama sen neden böylesin diyor cidden öyle .. neden acaba var mı benim gibi .
Şimdi bı konu daha var ablam ile bir aydır küstük saçma sapan bir sebepten kendisi bana geçenlerde çaya zam geldi dedi bende aman takma kafana solesen de solemesende üzülme hep geliyor yapacak bsey yok dedim diye ( sürekli bunlardan bahsediyo ya da kötü gündemde ne varsa onlardan ,) sen böyle takintilisin söyle insansın senin tuzun kuru tabi fiyatina bile bakmadan alıp geçiyorsun dedi bana ( durumumuz biraz daha iyi diye ,)
Bende dedim biz kimiz başbakan mı niye bakmayalim fiyatına ) tartıştık beni heryerdn engelledi sildi annemi babamı ayrı arayıp nefret kusmuş... Geçenlerde de yine hastalanmisti bana ağlarken fotoğraf atmış dedim ağlarken fotoğraf neden atiyosun üzülüyorum uzağız zaten bana bunu dedim diye sen nasıl insansın seninle derdimi paylasamayacaksam kime atcam filan dedi tamam at ya ben öle demek istemedim dedim benle baya tartıştı ..

Kendisi beni aradı barışmak istedi şehir disinda bayram için geldiler bizim kapıdan geçip bize ugramadilar ve gittiler annemin evinde kaldılar annemler koydeler evde yoklar gittiler onlarda kaldılar neyse bende annemi aradım dedim bunlar nasıl insan kapıdan geçip beş dakka ugramiyolar anneme söyleme sakın onlara da bu düşüncelerimi dedim annen söylemiş Sanem ertesi günü 15 dk bize uğrayıp tatile gttiler ..
Eşim de dedi ki neden annene soluyorsun gidip söylemiş işte kendini küçük düşünüyorsun insanlar seni takmiyolar zorla evine ugrattirdin ayıp etmişlerdi senin solemenle ayıplarını düzeltirler şimdi bütün hep onları agurlayacaksin seni takmayan insanları alıp yazligina götürüp ağırlaman gerekecek annelere gitmen gerekecek dedi ..
Onlarla takılmak istemiyoruz yazlığa da istemiyorum şimdi ne diycez napsak bilmiyorum kalırlar da gelirlerse .
Hiç kimse burda algı yapmasın yok kardeesini istemiyor bilmem ne .. kendisi biz onların evine yılbaşindan bir gün önce gittik bir kere bile kalın yılbaşını birlikte geçirelim demedi zaten çok sorunlular çok sesliler valla uğraşamam kimseyle bebeğim var zaten sese çok duyarlı hemen çit sese uyaniyo kalabalıkta yatıp kalkınca tüm düzen kaçar o yüzdende istemiyorum..
Açıkçası kimseyi istemiyorum dediğim gibi .ne bahane bulablrm acaba Corona olduk mu desem ne yapsam ??
Sen söyle insansin böyle insansin diye nefret kusulacak eleştirilecekse lütfen yorum yapmayın çünkü burda hep polemik yaratmak adına sürekli kavga eder gibi laf sökücü yorumlar oluyor sürekli .. dikkat ederseniz sevinirim

Kim, nasıl mutlu ise öyle yaşar..
Zaten evliymissin..Esin, çocukların yeterli geliyorsa,çevreni geniş tutmak istemiyorsan,bunun eksikliğini de hissetmiyorsan ; problem yok bence.
Sonuçta bu kişisel bir farklilik ve tercihtir.
Ama ablanın yapılan zamlar yüzünde seninle tartışması aşırı mantıksız.
Hastayken neden ağlamaklı resimler gönderir ki bir insan..
Yani Tayland'da deprem olsa,ablan neden deprem oldu diyerek sana catabilecek bir yapıda 🤔

Bende biraz böyleyim öyle çok misafir falan sevmem, birinde kalmayı sevmem, çok fazla samimi olmayı sevmem. Samimi olalım ama sınırlarımız olsun isterim yani yakın olmak istediğim kişilerle. Ben kişilik yapısı olarak görüyorum bunu. Ablanızın da canı sıkıldığında hemen onu yansıtacak birini arıyor olduğunu düşünüyorum. Endişe, kaygı falan gibi duygular yüktür ve birine anlatınca o yükü o kişiye atar rahatlatır ya ablanız hiç yükü az kendi taşısın istemiyor galiba. Corona olduk demeyinde eşimin iş arkadaşı olmuş acaba bize de mi bulaştı ailecek rahatsız falan diyip gecistirseniz mi? :)

Ablan normak değilki kardeş 😄
Ağlamaklı fotoğraf falan ilgi bekliyor demekki, sendende göremeyince küsmüş bide 😄
Bu arada bende senin gibiyim heleki şu iki senedir kendime bile katlanamıyorum
Kimseyi görmek, gitmek istemiyorum.
Misafir diyince önceden sevinirdim
Şimdi kim yapcak hazırlık diye zoruma gidiyor
Tükenmişlik sendromumu bu bilmiyorum 😵

Bende biraz böyleyim öyle çok misafir falan sevmem, birinde kalmayı sevmem, çok fazla samimi olmayı sevmem. Samimi olalım ama sınırlarımız olsun isterim yani yakın olmak istediğim kişilerle. Ben kişilik yapısı olarak görüyorum bunu. Ablanızın da canı sıkıldığında hemen onu yansıtacak birini arıyor olduğunu düşünüyorum. Endişe, kaygı falan gibi duygular yüktür ve birine anlatınca o yükü o kişiye atar rahatlatır ya ablanız hiç yükü az kendi taşısın istemiyor galiba. Corona olduk demeyinde eşimin iş arkadaşı olmuş acaba bize de mi bulaştı ailecek rahatsız falan diyip gecistirseniz mi? :)
Olabilir baya da kalacaklarmoa ta temmuz 19 a kadar .. bayrama kadar tatildeleer bayramdan sonra anneme gidecekler sonra kesin bizim yazlığa da gelirler biz yazlıkta olcaz hiç istemiyoruz yeğenim de 6 yaşında benim oğlanı çok hirpaliyolar ya uyutmuyolar filan gelince yeğenim tam uyuttugumda odaya giriyo çocuk uyaniyo ben deliriyorum sinirden yazlıkta ses yalıtımı da kötü çok sesli yukardakinin çeşme açma kapatma sesi bile geliyor bizim çocuk zaten sabah 5vden sonra uyaniyo ayrı odada uyuyor bizden aynı odada uyumaya alışkın degil 3.ayda odasını ayırıp mikrofon almıştım 5 de odasına girince bile ayak sesinden hemen kalkiyo o yuzden kalabalık ortamda kesin ve kesin uyanır ben kendi yazligimda keyfime mi bakicam onlarla mi uğraşcam yani delirmelik zaten bu devirde misafir ağırlamak da zor herşey aşırı pahalı malesef bı kiyma alıp yemek yapsan bile bilmem kaç para kahvaltılık aynı .. misafir ağırlamak hele yatılı bu devirde baya paran olması lazım 🤣 neyse o kısmı önemli değil o kısımdan bahsetmiyorum da genel olarak söyledim ama benim tek sorunum işte çocuğun uykusu .. öğlen tek uzun uyuyo uyanırsa bütün günü bize zehir ediyo sürekli ağlamaklı oluyo yüzünü ovusturup geri uyumuyor ve eziyeti çok oluyor ve ben duzenimin bozulmasını ve bunlarla uğraşmayı hiç istemiyorum ne yapsak bilmiyorum yani

Merhaba neden böyle bilmiyorum ama genetik olabilir ablam ve babaannemde böle babaannem oleymis yani ..
Arkadaşlıklarım hep yüzeysel kimseyle aşırı samimi olmayı sevmiyorum ortamlarda cok sevilir hemen sohbet muhabbet kurarim guleryuzlu olduğumu söylerler ama kendi isteğimle samimi olmuyorum kimseyle nebiliyim karakter olarak böyleyim aşırı samimi olmayı surekli birlikte takılmayı sevmiyorum kendim özgür kafama göre takılmayı seviyorum ikizler burcu olduugm için mi acaba hiç bilmiyorum .
Mesela misafir yatılı misafir hiç sevmiyorum genel olarak da sürekli misafir gelsin onuda sevmiyorum .
Hiç kimseyi istemiyorum hiç kimse ile uğraşmak istemiyorum hep kendim kafama göre takiliyim keyfime bakayım kimseleyle ugrasmiyim modu yıllardır böyle ama neden acaba diye kendime soruyorum bilmiyorum rahatsız da değilim pek eşimde biliyor bunları hiç iyi değil bence diyo hiç dostun yok senin için surdan şuraya gelecek kimse yok sadece yüzeysel arkadaşların var diyo istesen olur onuda biliyorum ama sen neden böylesin diyor cidden öyle .. neden acaba var mı benim gibi .
Şimdi bı konu daha var ablam ile bir aydır küstük saçma sapan bir sebepten kendisi bana geçenlerde çaya zam geldi dedi bende aman takma kafana solesen de solemesende üzülme hep geliyor yapacak bsey yok dedim diye ( sürekli bunlardan bahsediyo ya da kötü gündemde ne varsa onlardan ,) sen böyle takintilisin söyle insansın senin tuzun kuru tabi fiyatina bile bakmadan alıp geçiyorsun dedi bana ( durumumuz biraz daha iyi diye ,)
Bende dedim biz kimiz başbakan mı niye bakmayalim fiyatına ) tartıştık beni heryerdn engelledi sildi annemi babamı ayrı arayıp nefret kusmuş... Geçenlerde de yine hastalanmisti bana ağlarken fotoğraf atmış dedim ağlarken fotoğraf neden atiyosun üzülüyorum uzağız zaten bana bunu dedim diye sen nasıl insansın seninle derdimi paylasamayacaksam kime atcam filan dedi tamam at ya ben öle demek istemedim dedim benle baya tartıştı ..

Kendisi beni aradı barışmak istedi şehir disinda bayram için geldiler bizim kapıdan geçip bize ugramadilar ve gittiler annemin evinde kaldılar annemler koydeler evde yoklar gittiler onlarda kaldılar neyse bende annemi aradım dedim bunlar nasıl insan kapıdan geçip beş dakka ugramiyolar anneme söyleme sakın onlara da bu düşüncelerimi dedim annen söylemiş Sanem ertesi günü 15 dk bize uğrayıp tatile gttiler ..
Eşim de dedi ki neden annene soluyorsun gidip söylemiş işte kendini küçük düşünüyorsun insanlar seni takmiyolar zorla evine ugrattirdin ayıp etmişlerdi senin solemenle ayıplarını düzeltirler şimdi bütün hep onları agurlayacaksin seni takmayan insanları alıp yazligina götürüp ağırlaman gerekecek annelere gitmen gerekecek dedi ..
Onlarla takılmak istemiyoruz yazlığa da istemiyorum şimdi ne diycez napsak bilmiyorum kalırlar da gelirlerse .
Hiç kimse burda algı yapmasın yok kardeesini istemiyor bilmem ne .. kendisi biz onların evine yılbaşindan bir gün önce gittik bir kere bile kalın yılbaşını birlikte geçirelim demedi zaten çok sorunlular çok sesliler valla uğraşamam kimseyle bebeğim var zaten sese çok duyarlı hemen çit sese uyaniyo kalabalıkta yatıp kalkınca tüm düzen kaçar o yüzdende istemiyorum..
Açıkçası kimseyi istemiyorum dediğim gibi .ne bahane bulablrm acaba Corona olduk mu desem ne yapsam ??
Sen söyle insansin böyle insansin diye nefret kusulacak eleştirilecekse lütfen yorum yapmayın çünkü burda hep polemik yaratmak adına sürekli kavga eder gibi laf sökücü yorumlar oluyor sürekli .. dikkat ederseniz sevinirim
Anne sen mısın?:KK70:

Ben size hak verdim. Cay fiyati yuzunden tartisip sizi her yerden engelleyen bir ailesi uyesini ben de istemezdim. Ayrica insan yas aldikca ve insanlarin binbir yuzu oldugunu gordukce bilincli yalnizligi tercih ediyor. Herkesin bir derdi oluyor ve surekli dert anlatip enerji emen tiplere tahammul azaliyilor. Nasil mutluysaniz oyle yasayin derim.

Bu arada yazlik vurgunuz dikkatimi cekti. Orayi pek anlamadim ama bir bildiginiz vardir herhalde.

Ben size hak verdim. Cay fiyati yuzunden tartisip sizi her yerden engelleyen bir ailesi uyesini ben de istemezdim. Ayrica insan yas aldikca ve insanlarin binbir yuzu oldugunu gordukce bilincli yalnizligi tercih ediyor. Herkesin bir derdi oluyor ve surekli dert anlatip enerji emen tiplere tahammul azaliyilor. Nasil mutluysaniz oyle yasayin derim.

Bu arada yazlik vurgunuz dikkatimi cekti. Orayi pek anlamadim ama bir bildiginiz vardir herhalde.
Orayada gelip kalmak isterler şimdi hiç uğraşmak istemiyorum demek istedim

Ablanız ne kadar problemli bir insan ne problem yaşasa size çatip rahatlyr galiba ne güzel terapi yöntemi .Ben de sizin gibiym güler yüz sohbet tamm bunlar yapılıyorda samimi olmak faln bana da yük gibi geliyr 😏

ikizler burcu olduugm için mi acaba hiç bilmiyorum
Ahaha
yaaa bakin olabilir bu, ablamda ben de ikizler burcuyuz, ablam birebir sizinle ayni, arkadaşi, komşusu yoktur, kimseyle görüşmeyeyim, uğraşamayayim ister.

Ben, misafirin her türlüsünü severim, arkadaşlarim, dostlarim da var ama dönem dönem de bu moda giriyorum
Hiç kimseyi istemiyorum hiç kimse ile uğraşmak istemiyorum hep kendim kafama göre takiliyim keyfime bakayım kimseleyle ugrasmiyim modu

Ablanizda sizin gibi olduğu için geleceklerini sanmiyorum.

Fakat hem gelmelerini istemeyip hemde neden annenize, ugramadilar diye serzeniste bulundunuz ki?
Yilbasinda da kalin demediler de demissiniz
Aslinda kendi icinizde de tutarsiz olabilir misiniz birazda.

Bu arada ben de siz gibiyim tek fark ablamla ailemle samimiyimdir ama genel olarak diğer insanları pek sallamıyorum. Bu da bana son senelerde geldi çünkü baktım herkes bencil, zor bir durumum oldu en yakın arkadaşlarım yanımda olacağına daha da üzdüler, üstüne eski sevgilimle eski en yakın arkadaşım evli derken artık kimse umrumda değil. Hala sevdiğim arkadaşlarım var ama mesela kimse için fedakarlık yapmam kolay kolay. Keyfim ne istiyorsa onu yapıyorum, bir yere gitmek istemiyorum ama çok mu ayıp olacak, çok ayıp ediyorum. Bakalım daha sıkıntısını yaşamadım umarım yaşamam 😂

Şöyle bir durum sezdim, siz elimi verince kolumu kurtaramam diye mi düşünüyorsunuz acaba? Arkadaşları illa ki eve çağırmak gerekmiyor, pek ala dışarıda buluşabilirsiniz. İnsanın yazlığı olunca yatılı misafir eksik olmuyor maalesef. tadilat var vb bir şey diyebilirsiniz belki. İnsanlarımız genel olarak sınırlarını bilmiyorlar, siz de böyle bir toplumda sınır çizmekte zorlanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ben de pek beceremem ama bazı ender kişiler çok güzel sınır koymasını biliyorlar. Neyse ablanızın izni 19 temmuza kadar ise siz de yazlığa gitmeyi erteleyin, 19 temmuzda gidin o zaman gelemez.

Bende aynı siz gibiyim. Sadece 1. Derece yakınlarımla samimi 😄 Etrafımda farklı bir izlenimde yaratıyor, farkındayımama ben böyle çook mutluyum

Ablan kısmını biraz ayrı tutuyorum ama senin böyle olma sebebin tembellik tabi ki.
İnsan ilişkileri de belli bir emek istiyor, gideceksin , geleceksin, dışarıya çıkacaksın, bir derdi oldu mi ilgileneceksin. Ohoo kim uğraşacak bunlarla değil mi?
Gece uykusu, öğlen uykusu derken günün bitiyor zaten senin. 🤦‍♀️

X