Hayatımda hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım

Şu ana kadar eşinize ve bu evliliğe katlanmanızın bir faydasını gördünüz mü ya da görebileceğinizi düşünüyor musunuz ?
Eşinizin mutlu olma çabası var mı ?
Bilmiyorum boşanmak kolay değil elbette ama sanki şuan sizin huzurunuzun iç saygınızın anahtarı bu gibi görünüyor.

Boşanmak başı one egmek degldr ya gerektgnde gayet cesurca ve yine gerekirse defalarca yapilablck bisey. Eşinizle konusun bnce derdi neyms sormadan ugrasmadan da pes etmyin. Ama yok cok sevyosa gitsn annesyle kardeşleriyle yasasin ne garp tipler ya

Evde hanımı varken bekar gibi neden bu yöntemi tercih etsin ki. Mantıksız değil mi ?
Size saygı sevgi duymuyor gibi duruyor. Doldurmuş gibi olmak istemem ama
Beğenmemesi olamaz mı? Evlendiğimde aşırı zayıftım adamın kilo takıntısı var. Ever saygı ve sevgi konusunda hemfikirim. Belki o da pişman olmuştır kafasında boşanma vardır ama söylemiyordur. Bi taraftandan öyle olsa neden çocuk istesin ki diyorum

2019 Mayıs 1. evliliğin bitişi, 2020 aralık 2. evliliği bitirme konusu. Gerçekten tanımak için zamanınız olduğuna inanıyor musunuz?
Evliliğim Daha önce bitmişti. Ben zaten konunun başında kınamadan dertleşmek istedim. Verdiğim karar yanlış olsa da o zaman doğruluğuna inanıyordum.

Sadece ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Yapabileceklerim neler? Ne kadar zaman vermeliyim?

Teşekkür ederim.. sordum yok dedi. Olursa benimle paylaş dedim bu şekilde her şey daha güzel olur birbirimizi anlarız dedim. İlk evliliğimde kendimce kendimde gördüğüm hatalarımı törpüledim ama her insan ayrı bir dünya

Her davranışı hatalı bile olsa aile tarafından tamamen onaylanıyor ve dediğiniz gibi kusursuz görülüyor

İşte keşke bundan emin olsam. Diyorum ki daha ne kadar zaman oldu ki ne yaptım ki ben. Saygısızlık mı ettim bir gün kötü bir söz mü söyledim

Sadece ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Yapabileceklerim neler? Ne kadar zaman vermeliyim?
Hic konustnz mu? Bu daha cok diyalogta umit vaadeden bir durum olup olmamasiyla ilgili bence..bir kere bosandnz diye ikinciye cesaret edemycgnzi zannedip szin ona mecbur oldugunuzu dusunuyor olablr mi kendince? o yuzden mi boyle rahat davranıyor acaba? Caninizi skan noktalari konusun. Cozum yoksa caninizi skmayn boyle biriyle..

Mutlu olma gibi bir çaba göremedim. Sadece ailesinin yanında mutlu. Aynı duyguları ilk evliliğimde de dibine kadar yaşadım. Ama bu kadar erken yaşamamıştım. Kendime saygı ve sevgi duymaya çalışıyorum eskisi gibi bırakmamaya çalışıyorum

Bi sorun yok ben buyum dedi. Neyin sevgisini bekliyorsun seviyorduk da evlendik dedi. Diyorum ya aile kelimesini ağzıma alamam.

Kendinizi bırakmayın zaten siz değerlisiniz bunu unutmayın lütfen böyle şahıslar yüzünden de kendinize değer biçmeyin

Ne diyeyim bilemedim.. inşallah bir çıkar yol bulunur esiniz mutasyon geçirir.
olmadi artik bosanacaksiniz ama ne olur emin olmadan evliliği oturtmadan çocuk düşünmeyin. Suan siz kapıyı çeker çıkarsınız anne babaniz ne derse desin kimseye muhtac degilsiniz zaten, yeni bi sayfa açarsınız. Ama çocuğunuz olsa anneniz gelme benim evime çocuk falan bakmam dedigi an bitiyor iş. Bilemedim.. iyi düşünün, gecen zaman da aleyhinize işliyor ömrünüzden gidiyor.

Bi sorun yok ben buyum dedi. Neyin sevgisini bekliyorsun seviyorduk da evlendik dedi. Diyorum ya aile kelimesini ağzıma alamam.
Evlnmeden once gorustnz mu yeterince? Bu sekilde mi seviyordu? Aileci olduğunu belli etmedi mi hic? Bnce gitme ihtimalnz oldugunu hissettrin..kaybetme korkusunu yasamali..siz ona mecbur deglsnz bunu anlamali bnce.

Zaten sebebi benim bir daha boşanmaya cesaret edemeyeceğimi biliyor. Ailemi akrabalıklarımı gördü. Bizim sülalede boşanmak çok ayıp. İlkinde yine ailem arkamda durdu. Bir defa ailemle dertleşmek istedim bi daha böyle bir konuyla bize gelme. Kendin seçtin istedin çekeceksin bunun geri dönüşü yok bizim başımızı eğdirme oldu cevp

Belki sorulmstr da calsyor msnz?

Kendinizi bırakmayın zaten siz değerlisiniz bunu unutmayın lütfen böyle şahıslar yüzünden de kendinize değer biçmeyin
Konuştuğum zaman cevap bile vermedi zaten o kadar üzüldüm ki çok ağladım. Ama gitti yine telefonunun başına umursamadı bile. Bir arkadaşımla paylaştım o da ailemle aynı şeyleri söyledi. Bu senin kaderin son şansın bir daha kimse de almaz seni yapayalnız ölür gidersin oldu yorumu

Evlnmeden once gorustnz mu yeterince? Bu sekilde mi seviyordu? Aileci olduğunu belli etmedi mi hic? Bnce gitme ihtimalnz oldugunu hissettrin..kaybetme korkusunu yasamali..siz ona mecbur deglsnz bunu anlamali bnce.

Ben yeterince görüştüğümü zannettim. Yemin ederim hiç belli etmedi. Hatta ailesini bana hizmet ettirmeye çalışıyordu. Ailesiyle normal derecede ilgiliydi. Şu an arkadaş çevresi ile bile çok bağı yok sadece aile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…