- 23 Ocak 2016
- 33.077
- 49.393
- 598
- Konu Sahibi Gokyuzummm
-
Evet ailesi her zaman arkasında oldu anladım durumunuzu maalesef bu Türk toplumunun kanayan yarası senelerdir değişmedi değişmiyor değişeceğe de benzemiyorBelki o kadının ailesi arkasındaydı. Benim arkamda ve yanımda bir ailem olmayacağı için öyle bir Fırsatım olamaz maalesef. Fiziksel olarak güzel bir kadınım bunu lütfen yanlış anlamayın ilk evliliğim bittiği zaman da erkeklerin farklı yönden yanaşmasından psikolojim bozulmuştu. Çok korkuyorum
Çok aşırı ilgili değildi ama böyle sorumsuz alakasız hiç değildi. Evliliğin ilk ayı da gayet güzeldi. Sonra arkadaşına evlenince ailemin kıymetini anladım diye konuştuğunu duydum. Aramızda geçen olumsuz hiçbir durum yok. Ailesiyle her şey çok güzel. Evimizde herşey yolunda. Ama aniden her sinirlendiğinde bana bağırmaya suratıma telefonlar kapatmaya her şeyin sinirini benden çıkarmaya başladı. En başlarda özür dilerdi artık o da yok . Ben yapı itibariyle sakin bir insanım. Bu yaşıma kadar kimseye bağırmış değilim. Önüme çıkan sorunları sakinlikle çözerimEvlenmeden nasildi bu adam? O zamanlar gözünüzün içine bakan adam evlenince boyle değişti mi? Ve asil olay, ne oldu ne yaşadiniz da değişti?
Evet ailesi her zaman arkasında oldu anladım durumunuzu maalesef bu Türk toplumunun kanayan yarası senelerdir değişmedi değişmiyor değişeceğe de benzemiyor
Cinsellikle ilgili problemler erkeğin farklı eğilimi olabileceği ihtimalini düşündürüyor
Yok siz gitmeseniz bile gidecekmiş izlenimi verin belki gözü korkar işiniz gücünüz varsa illa ki ailenizin arkanızda olmasına gerek yok kendi ayaklarınızın üzerinde de durabilirsinizAdam ailemin arkamda durmayacağının çok farkında. Özellikle babamın ne kadar yobaz geri kafalı bir adam olduğunu gördü. Arkamda hiç kimsenin olmayışı cesaret veriyor
Olmuyor imiş. Cinsellikte soğuk olup size de düşkün olmayışı paravan evlilik yapmış olabilir mi dedirdiyor. Yorum benimki . Siz daha iyi analiz edersiniz.Öyle olsa ilk ayda da belli olmaz mıydı?
Umrunda değil. Hele ailesinin yanında ben o evde hiç yokmuşum gibi yaşıyor adam. Ailesi değil kendisi öyle. Ailesi yine çok iyi ona göre. Ya arkadan dolduruyorlar bilmiyorum dolduracak bir şey yok. Ama ben ikinci evliliğim olduğu için benimle evlendiğine pişman gibi hissediyorum. Ailesi o kadar destek ki o kadar putlaştırmış ki kendisini boşver birini boşayan ikinciyi de boşar normaldir derler. Yine kusur bulmazlar kendi çocuklarındaYok siz gitmeseniz bile gidecekmiş izlenimi verin belki gözü korkar işiniz gücünüz varsa illa ki ailenizin arkanızda olmasına gerek yok kendi ayaklarınızın üzerinde de durabilirsiniz
Oturup konuşunca ne diyor peki, yani siz bir adim attiniz diyelim, ondan yarım adım bile gelmiyor mu?Çok aşırı ilgili değildi ama böyle sorumsuz alakasız hiç değildi. Evliliğin ilk ayı da gayet güzeldi. Sonra arkadaşına evlenince ailemin kıymetini anladım diye konuştuğunu duydum. Aramızda geçen olumsuz hiçbir durum yok. Ailesiyle her şey çok güzel. Evimizde herşey yolunda. Ama aniden her sinirlendiğinde bana bağırmaya suratıma telefonlar kapatmaya her şeyin sinirini benden çıkarmaya başladı. En başlarda özür dilerdi artık o da yok . Ben yapı itibariyle sakin bir insanım. Bu yaşıma kadar kimseye bağırmış değilim. Önüme çıkan sorunları sakinlikle çözerim
Olmuyor imiş. Cinsellikte soğuk olup size de düşkün olmayışı paravan evlilik yapmış olabilir mi dedirdiyor. Yorum benimki . Siz daha iyi analiz edersiniz.
Oturup konuşunca ne diyor peki, yani siz bir adim attiniz diyelim, ondan yarım adım bile gelmiyor mu?
Bazi insanlar da ilgilenince daha beter olur, geri dursaniz belki kiymetinizi anlar.
Ama bana adamin karakteri sorunlu geldi. Çocuk mevzusunda sizin sorununuzu bildigi halde baskasinin çocuğunu görünce size tavir alıyorsa büyük problemli, merhametsiz bi insan demekki.
Severek mi evlendinizUmrunda değil. Hele ailesinin yanında ben o evde hiç yokmuşum gibi yaşıyor adam. Ailesi değil kendisi öyle. Ailesi yine çok iyi ona göre. Ya arkadan dolduruyorlar bilmiyorum dolduracak bir şey yok. Ama ben ikinci evliliğim olduğu için benimle evlendiğine pişman gibi hissediyorum. Ailesi o kadar destek ki o kadar putlaştırmış ki kendisini boşver birini boşayan ikinciyi de boşar normaldir derler. Yine kusur bulmazlar kendi çocuklarında
Babam da annem ona kızdıkça gülüyor hatan varsa affetmem dedikçe evet boşarsın değil mi hahh tabi boşarsın diyor gevrek geniş gülüyordu . Tabi annem boşadı. Babamsa şimdi ağlıyor. Böyle rahatlık da hayra alamet değil.İzletme gibi bir durum söz konusu olamaz beyefendi için rica bile edemem. Geçen gün denk geldi benimle aynı odada oturdu izledi. Ama sadece dalga geçti güldü geçti. Senin ikinci bir evliliğin bana elin mahkum modunda. Ben bunu davranışları ile hissediyorum. Ben bir defa dedim kendi mutluluğum için her şeyden vazgeçerim diye güldü dalga geçer gibi
Ben bunu ilk evliliğimde Yaşadım ve boşanmaya yakın süreçte bir bitkiden farkım kalmamıştı çaba göstermekten. Farklı cinsel eğilimi olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama beni beğenmediğini her hali ile belli ediyor. Giydiğim hiçbir şeyi beğenmez. Bakışlarından bile anlıyorum.3-5 kilo aldım diye defalarca yüzüme vurdu. Sonuçta pandemi sürecine evdeyim sürekliEsininki paravan evlilik olabilir mi? Cinsellik yok demissinizde. Burada farkli cinsel egilimi olup da bunu ort bas etmek icin paravan evlilik yapanlari okumustum. Aklima o geldi.
Onun disinda ailen istemese de mutsuzsan bosanmalisin. Esin ailenin istenedigi icin elin mahkum oldugunu dusunerek bu durumdan faydalaniyor. Tek basina da bir duzrn kurabilirsin, ailenle yasamak zorunda degilsin bosandiktan sonra. Bu adam anladigim kadariyla hizmetciligini yaptirmak icin evlenmis. Olmuyorsa olmuyordur. Ayril. Tek tarafin cabasiyla olmaz.
Evde hanımı varken bekar gibi neden bu yöntemi tercih etsin ki. Mantıksız değil mi ?En başta çok düşkündü bu düşkünlük bir ay sürdü. Evet çocuk içim dışardan aile gibi görünmek için paravan evlilik yapmış olabilir. Ben daha çok afedersiniz ama masturbasyon yöntemi ile cinsel ihtiyacını giderdiğini düşünüyorum
Çok üzüldüm inanin. Yazdiklarinizdan iyi kalpli, sevilmeyi sonuna kadar hak eden bir kadin olduğunuz belli. İyiki çalışıyorsunuz, yoksa gerçekten evde cok bunalirdiniz.Evet çok merhametsiz. Ameliyat geçirdim hastaneye geldi söylene söylene başımı şişirdi. Sonrasında ben hastane sevmiyorum ben de hastalanırsam sen de gelme dedi. Adım gelmiyor asla. Yemeği kahvaltısı elbisesi temiz olsun mümkünse aynı odada bile kalmasın benimle
Evet severek ve iyice tanıdığımı düşünerek evlendim.Severek mi evlendiniz
Aileci anacı biri belli ki davranışlarına göre öyle orda da pohpohlanıyor oh ne ala bundan hayır gelmez gibi duruyor siz de sakin biriymişsiniz lütfen çekmeyin böylesini de karşısında hizmetçisi mi var ne sanıyorlar bunlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı mıÇok aşırı ilgili değildi ama böyle sorumsuz alakasız hiç değildi. Evliliğin ilk ayı da gayet güzeldi. Sonra arkadaşına evlenince ailemin kıymetini anladım diye konuştuğunu duydum. Aramızda geçen olumsuz hiçbir durum yok. Ailesiyle her şey çok güzel. Evimizde herşey yolunda. Ama aniden her sinirlendiğinde bana bağırmaya suratıma telefonlar kapatmaya her şeyin sinirini benden çıkarmaya başladı. En başlarda özür dilerdi artık o da yok . Ben yapı itibariyle sakin bir insanım. Bu yaşıma kadar kimseye bağırmış değilim. Önüme çıkan sorunları sakinlikle çözerim
Devam ettigin surece kendini daha da degersizlestireceksin. Seni pas pas olarak gorecek. Evlilik yurusun diye sen alttan aldikca o daha cok tepene binecek. Olmuyorsa olmuyor. Denedin olmadi. Bosan kurtul su pislikten. Belli ki evliligin bitmesi icin caba harciyor.Ben bunu ilk evliliğimde Yaşadım ve boşanmaya yakın süreçte bir bitkiden farkım kalmamıştı çaba göstermekten. Farklı cinsel eğilimi olduğunu düşünmüyorum açıkcası ama beni beğenmediğini her hali ile belli ediyor. Giydiğim hiçbir şeyi beğenmez. Bakışlarından bile anlıyorum.3-5 kilo aldım diye defalarca yüzüme vurdu. Sonuçta pandemi sürecine evdeyim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?