- Konu Sahibi Gokyuzummm
-
Kendi isteğinizle boşandınız anladığım kadarıyla. Aileniz yanınızda olmuş yine de. Boşandıktan sonra aileniz ile birlikte mi yaşadınız? Size davranışları nasıldı? Belki yine de yanınızda olurlar.Hayır boşanmamı istemediler ama öyle gelişti olmadı arayı kimse bulamadı.
Durum biraz farklıydı daha çok karşı tarafın isteği ile oldu. Ailem ilk etapta sert tepki verse de bir süre yanımda oldular. Bir süre aile ile yaşadım bir süre ayrı yaşadım. Arada kırıcı şeyler oluyordu ama bu derece sert bir tavır görmedim. Annemin benden utandığını hissediyordum ama. Annemin hayatı elalemden ibaret tek derdi başkaları ne derKendi isteğinizle boşandınız anladığım kadarıyla. Aileniz yanınızda olmuş yine de. Boşandıktan sonra aileniz ile birlikte mi yaşadınız? Size davranışları nasıldı? Belki yine de yanınızda olurlar.
Amin. Merak etme sana yaptıklarının kat kat fazlasını görür.Valla ne olursa olsun aile yanında oluyur... Bende büyük heveslerle , hayallerle evlendim üç ay ya sadece üç ay ve yaşamadığım kalmadı... Ailem ister yanımda olsun ister olmasın ben kendimi biliyorum ne kadar çabaladigimi ne kadar oldurmaya çalıştığımı ben biliyorum, çok isterdim mutlu olayım herşey hayalimdeki gibi olsunşimdi adını bile duymak istemiyorum sesini duyunca irkiliyorum nefret ediyorum ama Allah ona bu dünyada mutluluk yüzü göstermesin benim hayatımı mahvetti bana kaldırdığı elleri kırılsın inşallah sakat kalır
Doğuda ne yazık ki bu zihniyet var. Çok yanlış bir düşünce. Bir arkadaşım da boşandı. Boşandıktan sonra ailesini suçladı hep. Ailesi de destek olmasına rağmen suçladı. Hani siz de böyle yapmışsanız o yüzden aileniz ikinci evliliğinizi bitirmenizi istememiş olabilir.Durum biraz farklıydı daha çok karşı tarafın isteği ile oldu. Ailem ilk etapta sert tepki verse de bir süre yanımda oldular. Bir süre aile ile yaşadım bir süre ayrı yaşadım. Arada kırıcı şeyler oluyordu ama bu derece sert bir tavır görmedim. Annemin benden utandığını hissediyordum ama. Annemin hayatı elalemden ibaret tek derdi başkaları ne der
Ben aldığım hiç bir kararda hiç kimseyi suçlamam yapım gereği. Aileyi suçlamak yanlış olmuş.Doğuda ne yazık ki bu zihniyet var. Çok yanlış bir düşünce. Bir arkadaşım da boşandı. Boşandıktan sonra ailesini suçladı hep. Ailesi de destek olmasına rağmen suçladı. Hani siz de böyle yapmışsanız o yüzden aileniz ikinci evliliğinizi bitirmenizi istememiş olabilir.
Ben doğuda yaşamıyorum en batıda olmama rağmen ailem dayak yediğim halde ikinci evlilik boşanma dediler
Benim ikinci evliliğim olması diye düşünüyorumBu tavrı kendinde hak olarak görmesinin nedeni ne peki onu çözebildiniz mi
Öncelikle nedenini ondan öğrenip ona göre konuşma gerceklestirmelisiniz zihin okuyarak gözlem yaparak çırpınarak halledilecek bir mesele değil bana göre.Benim ikinci evliliğim olması diye düşünüyorum
Naptin iyimisinBenim ikinci evliliğim olması diye düşünüyorum
Benim de 1 hafta oldu aldatilalı ve iftira atması. bu hafta sozlendi ve geçen hafta biz birlikteydik. Daha önce onun yüzünden 60 buçuk kilodan 55e düşmüştüm bir haftada. Bu haftada 3 kilo verdim. 23 yaşındayım ve saçımda beyaz çıktı. Beni hiç sevmediğini ve sevdiğini sandığını söylemesi 2 sene boyunca yaptığım tüm fedakarlıkları çöp etti. Şiddet küfür hakaret yalan kabul ettim. İhaneti de edemedim. Zaten edemezdim çünkü onu bulunca beni bıraktı. 2 sene çöp oldu bir yerime girdi. O sözlüsüyle çok mutlu. Olan bize oldu. Çok zor ya çok zor. Hala benim aldığım kıyafeti aldığım parfümü sıkıp o kızla yan yana oturuyor. Kızı da benim çektiğim resimlerle tavladı. Ailesi de alkış tuttu beni aldattı bıraktı diye. Annesi arkamdan ne o... Bıraktı ne namusumu bıraktı. Kötü de ben oldum. Ne bok bir hayatBahsettiğim söylenemez bir aydır başlarda sabah akşam sonrasında giderek bazen olmadık zamanlarda anlamsızca ağlamaya başlıyorum, uyuyamıyorum, saçlarımda beyazlar çok arttı, iki haftadır dudaklarım hep uçuk içinde... Ama ben dayak yiyordum küfür hakaret ailesi zaten bana ikinci el muamelesi yapıyor ki evlenene kadar laf söyleyemeyen adam evlendikten sonra aileci oldu.. ağladım üzüldüm kendi kendime ama ona bittiğine gittiğine değil başarısızlık insanların konuşmaları kim bilir benim hakkım da neler söylüyorlar düşünceleri... Sonrasında bıraktım her yerden engelledim aradı açmadım.. sahte hesaptan girip bakardım bıraktım çıkardım hayatımdan olmadıysa olmadı dedim benden değerli mi evliyken o kadar üzüldüm bitti şimdi de mi üzüleyim sonra ne olacak saçlar beyaz çökmüş gözler sen bu musun dedim ya kalk hayatını yaşa işe verdim kendimi hayaller kurdum güzel bir tatil yapacağım kendime araba alacağım vs vs o arkandan konuşanlar ne kadar güçlü olduğumu göstereceğim ben değil onlar beni kaybetti iki çok yakın arkadaşım var onlarla konuşuyorum bir tek bir de burda forumda onun dışında kimseyle görüşüp konuşmuyorum kimsenin canımı sokmasını izin vermiyorum ve inan geçiyor
Sende kendimi gördümBenim de 1 hafta oldu aldatilalı ve iftira atması. bu hafta sozlendi ve geçen hafta biz birlikteydik. Daha önce onun yüzünden 60 buçuk kilodan 55e düşmüştüm bir haftada. Bu haftada 3 kilo verdim. 23 yaşındayım ve saçımda beyaz çıktı. Beni hiç sevmediğini ve sevdiğini sandığını söylemesi 2 sene boyunca yaptığım tüm fedakarlıkları çöp etti. Şiddet küfür hakaret yalan kabul ettim. İhaneti de edemedim. Zaten edemezdim çünkü onu bulunca beni bıraktı. 2 sene çöp oldu bir yerime girdi. O sözlüsüyle çok mutlu. Olan bize oldu. Çok zor ya çok zor. Hala benim aldığım kıyafeti aldığım parfümü sıkıp o kızla yan yana oturuyor. Kızı da benim çektiğim resimlerle tavladı. Ailesi de alkış tuttu beni aldattı bıraktı diye. Annesi arkamdan ne o... Bıraktı ne namusumu bıraktı. Kötü de ben oldum. Ne bok bir hayat
ilk erkek arkadaş edinmede böyle hatalar yapılmasında. seni bıraktığı için teşşekkür edeceğin günler gelir.Benim de 1 hafta oldu aldatilalı ve iftira atması. bu hafta sozlendi ve geçen hafta biz birlikteydik. Daha önce onun yüzünden 60 buçuk kilodan 55e düşmüştüm bir haftada. Bu haftada 3 kilo verdim. 23 yaşındayım ve saçımda beyaz çıktı. Beni hiç sevmediğini ve sevdiğini sandığını söylemesi 2 sene boyunca yaptığım tüm fedakarlıkları çöp etti. Şiddet küfür hakaret yalan kabul ettim. İhaneti de edemedim. Zaten edemezdim çünkü onu bulunca beni bıraktı. 2 sene çöp oldu bir yerime girdi. O sözlüsüyle çok mutlu. Olan bize oldu. Çok zor ya çok zor. Hala benim aldığım kıyafeti aldığım parfümü sıkıp o kızla yan yana oturuyor. Kızı da benim çektiğim resimlerle tavladı. Ailesi de alkış tuttu beni aldattı bıraktı diye. Annesi arkamdan ne o... Bıraktı ne namusumu bıraktı. Kötü de ben oldum. Ne bok bir hayat
Umarım öyle olur. Şimdiki kıza melek gibi. Ailecek el üstünde tutuyorlar. Yaptığım emeklere fedakarlıklara rağmen kötü eski sevgili ben oldum..yediğim kaziklar canımı acıtıyor şu anilk erkek arkadaş edinmede böyle hatalar yapılmasında. seni bıraktığı için teşşekkür edeceğin günler gelir.
Beni biliyor kız. Ama beni ne kadar kotulediklerini tahmin edebiliyorum. Onların evine gittiğim için kendi çevrelerine o... olarak anlatmışlar beni. Ama kız 2 günde onların evinde kalmaya başladı. O kıza en küçük bir hakaret bile etmiyorlar. Umarım ona da aynılarını yapar hiç acimiyorum, kızın görebileceği şekilde durumlar paylaştım şiddet gördüğüm ve aldatildigimla ilgili. Kız görmesine rağmen daha da aşık oldular birbirlerine. Yani bana yapılan bende kaldı. İstesem her şeyi kıza anlatırım ama o onu seviyor. Ayrilsalar bile bana bir faydasi yok. En kısa zamanda mutsuz olduklarını görürüm umarımSende kendimi gördümevet anlaması çok güç ama hiç bir pişmanlık duymadan seni öylece bırakıp, harcayıp mutlu olabiliyorlar zaten ailede seni sevmiyor diğer ilişkiyi destekliyorsa hiç şans kalmıyor senin için.. ama üzülme demek ki merhametsiz vicdansız aldatan şiddet uygulayan bir erkek. Sana yasattiklarini eminim ki o kizada yaşatacak ve eminim ki o zaman ailesi tarafından da o kızda kötü olacak. Yanlış anlaşılmasın kızla ilgili illa yaşasın hakediyor vs değil belki o da haketmiyor belki bilmiyordu seni . Demek istediğim bu adam şuan ne kadar mutlu olursa olsun kısa sürer er ya da geç bu ilişkisini de diğer ilişkilerini de mahvedecek
tüp bebek denediniz mi eşinizi seviyorsanız tabiÇalışıyorum o konuda sıkıntı yok o olmasa kendimi yemiştim. Evlilik terapistini asla kabul etmiyor çünkü kendini mükemmel görüyor. Beni sadece çocuk sahibi olmak için araç görüyor e benim bu konuda zaten sorunum vardı bunu da biliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?