- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Şimdi bir yalan uydurmuşlar chp
demirtaş'ın partisiyle koalisyon kuracak diye
sırf oylar chp'ye gitmesin diye çamur atmaya başladılar
O hanimla aramizdaki muhabbet seviyesi, sizinle ettigim mubabbetten cok cok farkli. Bunu bilmiyorsunuz o yuzden benim kime nasil hitap ettigim karsimdaki kisiyi ilgilendirir. Karsimdaki kisinin bana nasil hitap ettigi de beni ilgilendirir. Yasiniz kac bilemiyorum ama size yaptigim bir uyariyi nedense gururunuza yedirememissiniz. Gelip beni alakasiz yerden vurmaya calisiyorsunuz. Herkes kendi isine baksin nasil fikir? Bence baya iyi.neyi bilmem gerekiyo senin bildiğinde buraya yazdığından ibaret değil mi...
Hayatım burada yazışmak asla ama asla karşılıklı sohbet etmeye benzemezz.. ama şöyle örnek vereceğim sana ben açık bir bayanımm yaz ayında denizime girer mayolu bikini giyecemde bir çocuktan sonrada fizik kalmadı.... 13 veya 15 sene evvel bu bile sorundu denize veya havuza kapalı bayanlar gelirdi içeri sokulmazlardı denizde dalga geçilirdi şu halimle ne kavga ederdim kimsenin giyinişi sizi ilgilendirmez diye..şaşarlardı bana .. baş örtülü kızlar doktor olmuş avukat olmuş sokulmazlardı..bir sürü spor alanları yapıldı gerek dışarıda parklarda gerek tesislerde gelin spor yapın diye bas bas bağırıyorlar ,,ve bir çoğu bedava..bilgi evleri açıldı, öğrenciler bedava ekstra eğitim alıyorlar ortalık çiçeklendi ve ev kadınlarına iş sahaları açıldı. eken kadınlar ve erkeklere..aş evleri çoğaltıldı bir çok yaşlı ve muhtaç sahibi gidip yemeklerini alıyorlar ve öyle dandik yemeklerde değil..hani başka arkadaşlar kömürü dolamışlar ağızlarına o kömürler bir çok halkımıza derman olmuştur.. önceden evin etrafını pislik götürürdü şimdi ise tertemiz aksine pislik görürsek ne olmuş buraya diyoruz grevmi var diyoruz..belediyelerdeki sanatsal duruşa bir bak öyle etkinlikleri varki hemde bedava opera ,,caz sanat halk,,sigara leş gibi kokardı boğulurduk bak şimdi ne güzel oldu .. o kadar çok varki hangi birini anlatayımm.. ben senin yorumlarını arada görüyor ve okuyorumm.. pırıl,pırıl bir gençsin ve bir önceki yazımda git büyü gel dedim ..kızdırdın beni ayol elbette her insanın fikirleri önemli ve senin yorumlarında takdire şayann.. saygılarımlaa.Samimiyetime inanirsan eger gercekten gormedim evveliyatimin yettigi donemde. biraz incelerseniz eger yaptigi guzel seylerin buyuk bir kismi ab uyum yasasi gerekliligiydi.
kime guveneceginizi biliyorsaniz, neden dolayi guvendiginizi de bilirsiniz diye tahmin ediyorum, o yuzden tamamen merakimdan soruyorum.akepeden daha çok güvendiğim kesin.
işte herkesin bir fikri herkesin bir güven anlayışı var....saygı duyuyorum...akepeden daha çok güvendiğim kesin.
nedense o 60 lirayı ben bir türlü göremedimm..o son model lilere gelince o şahısın yaptığı sahtekarlığıdır..bilmezmisinki annesi ölmüş ama maaşını alan insanlar vardı sonra faiziyle geri alındı..Altında son model mersedes olan yeşil kartlılar gördü bu gözler. Suyu olmayan köylerde hanelere hediye edilen çamaşır bulaşık makineleri gördü. Üstü damgalı kömür torbalarını satan dükkanlar gördü. Evet evet ihtiyaç sahibi insanlara dağıtıldı hıhı haklısınız.
Öyle olsa bile sırf iki torba kömür almak için bu iktidara oy verenler oldu. Bu haklı bir oy kazanma mı? Yaptıklarıyla, ülkeye kattıklarıyla değil iki torba kömürle oy kazandılar. Geçen sene bir oyun bedeli 60 liraydı. Fotoğrafını çekene veriyorlardı 60 lirayı. Bunu ne yapacağız?
Hayatım burada yazışmak asla ama asla karşılıklı sohbet etmeye benzemezz.. ama şöyle örnek vereceğim sana ben açık bir bayanımm yaz ayında denizime girer mayolu bikini giyecemde bir çocuktan sonrada fizik kalmadı.... 13 veya 15 sene evvel bu bile sorundu denize veya havuza kapalı bayanlar gelirdi içeri sokulmazlardı denizde dalga geçilirdi şu halimle ne kavga ederdim kimsenin giyinişi sizi ilgilendirmez diye..şaşarlardı bana .. baş örtülü kızlar doktor olmuş avukat olmuş sokulmazlardı..bir sürü spor alanları yapıldı gerek dışarıda parklarda gerek tesislerde gelin spor yapın diye bas bas bağırıyorlar ,,ve bir çoğu bedava..bilgi evleri açıldı, öğrenciler bedava ekstra eğitim alıyorlar ortalık çiçeklendi ve ev kadınlarına iş sahaları açıldı. eken kadınlar ve erkeklere..aş evleri çoğaltıldı bir çok yaşlı ve muhtaç sahibi gidip yemeklerini alıyorlar ve öyle dandik yemeklerde değil..hani başka arkadaşlar kömürü dolamışlar ağızlarına o kömürler bir çok halkımıza derman olmuştur.. önceden evin etrafını pislik götürürdü şimdi ise tertemiz aksine pislik görürsek ne olmuş buraya diyoruz grevmi var diyoruz..belediyelerdeki sanatsal duruşa bir bak öyle etkinlikleri varki hemde bedava opera ,,caz sanat halk,,sigara leş gibi kokardı boğulurduk bak şimdi ne güzel oldu .. o kadar çok varki hangi birini anlatayımm.. ben senin yorumlarını arada görüyor ve okuyorumm.. pırıl,pırıl bir gençsin ve bir önceki yazımda git büyü gel dedim ..kızdırdın beni ayol elbette her insanın fikirleri önemli ve senin yorumlarında takdire şayann.. saygılarımlaa.
nedense o 60 lirayı ben bir türlü göremedimm..o son model lilere gelince o şahısın yaptığı sahtekarlığıdır..bilmezmisinki annesi ölmüş ama maaşını alan insanlar vardı sonra faiziyle geri alındı..
Daha kendi neyi savunuyor,karsıt gorustekini nerden vuracagini bilmiyor ki.nedense o 60 lirayı ben bir türlü göremedimm..o son model lilere gelince o şahısın yaptığı sahtekarlığıdır..bilmezmisinki annesi ölmüş ama maaşını alan insanlar vardı sonra faiziyle geri alındı..
evet tabiki haklı çıkarmaz her zaman söylüyorum hiç bir yönetim ak kaşık değildir..ama güzellikleride görmek lazımmSonuna kadar haklısın. Zaten akpnin oy toplama sebebi bunlar. Bir önceki yönetimlerin yapmadıkları. Yapması gerekip de yapmadıkları. Algılar bu kadar açık değildi. Halk bilgili değildi. Olanla yetiniyodu.
Akp akıllı adımlar attı ki bu kadar zamandır iktidarda zaten. Ama bunlar olması gerekenlerdi. Bundan önceki hükümetlern de yapması gerekenlerdi.
Bu yapılanların hiçbiri aksarayı yolsuzlukları haklı çıkarmıyor.
Tmm yolsuzluk diyosun amennaSonuna kadar haklısın. Zaten akpnin oy toplama sebebi bunlar. Bir önceki yönetimlerin yapmadıkları. Yapması gerekip de yapmadıkları. Algılar bu kadar açık değildi. Halk bilgili değildi. Olanla yetiniyodu.
Akp akıllı adımlar attı ki bu kadar zamandır iktidarda zaten. Ama bunlar olması gerekenlerdi. Bundan önceki hükümetlern de yapması gerekenlerdi.
Bu yapılanların hiçbiri aksarayı yolsuzlukları haklı çıkarmıyor.
ne güzel devirmişsiniz o yapan vekil layğını bulmuş..kendi inaçlarınıda satan bir pisliği yok etmişsiniz tebrik ederimm..Kötüyse şahıs yapmıştır iyiyse akp. Bizim burda muhtar dağıtıyordu o 60 liraları hepimiz gördük valla. Son seçimi oldu zavallının devirdik gitti.
kime guveneceginizi biliyorsaniz, neden dolayi guvendiginizi de bilirsiniz diye tahmin ediyorum, o yuzden tamamen merakimdan soruyorum.
sizce yoksulluk nasil ortadan kaldirilir?
Daha kendi neyi savunuyor,karsıt gorustekini nerden vuracagini bilmiyor ki.
O saydigi seyler devletin iyi niyetini suistimal eden zatlar.dediğiniz gibi yakaladikları kisileride pisman ettiler yaptiklarina..
yaşım 28...O hanimla aramizdaki muhabbet seviyesi, sizinle ettigim mubabbetten cok cok farkli. Bunu bilmiyorsunuz o yuzden benim kime nasil hitap ettigim karsimdaki kisiyi ilgilendirir. Karsimdaki kisinin bana nasil hitap ettigi de beni ilgilendirir. Yasiniz kac bilemiyorum ama size yaptigim bir uyariyi nedense gururunuza yedirememissiniz. Gelip beni alakasiz yerden vurmaya calisiyorsunuz. Herkes kendi isine baksin nasil fikir? Bence baya iyi.
işte bızde onu merak edıyoruz.. devşirme sözcüğü cok anlamlı olmuş o yuzden..Şimdi çoğunluk burda AKP katşıtıya,bu oyları Kimler veriyo ozaman
Normal, başka bir tepki beklemiyordum zaten. Genel zihniyet bu yönde, kulağımı tıkarım avantama bakarım.
işte bunu dıyemezsınız , malesef şu topiğe takıldığımdan beri 2 isim sürekli kayışı kopartıp saçmalıyor. 2 mantıklı cümleyı yanyana getıremeyıp sıkıstıgı yerde " HADEEE HADEEE " ye bağlıyor durumu.. sonra antıakepelılere kayış koparıyo deme lütfen..ama hayatım şöyle bir bakk genelde hep aynılarr.. belli bir noktadan sonra kayışları kopuyor..
cok guzel yolsuzlugu farkındasınızTmm yolsuzluk diyosun amennaonu tartismiycam.
Ama sarayin sucu gunahi ne, sarayi yuhalayanlar RTE'den sonra cumhurbaskani yada baskan secildiklerinde orada konaklamayacaklarmi ??
Yada RTE sarayi sirtlanip goturecekmi mezarına??.
Zaman gosterecek herseyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?