'Hayatımda duyduğum en saçma soru'

Şimdi bir yalan uydurmuşlar chp
demirtaş'ın partisiyle koalisyon kuracak diye
sırf oylar chp'ye gitmesin diye çamur atmaya başladılar

Onların yaptıklarınıda unutmadık. Kutu kutu paralar , gemicikler... Chp hiçbir zaman Hdp ile koalisyonm kuramaz. Kendileri kuracaklar ya zemin hazırlıyorlar.

neyi bilmem gerekiyo senin bildiğinde buraya yazdığından ibaret değil mi...
O hanimla aramizdaki muhabbet seviyesi, sizinle ettigim mubabbetten cok cok farkli. Bunu bilmiyorsunuz o yuzden benim kime nasil hitap ettigim karsimdaki kisiyi ilgilendirir. Karsimdaki kisinin bana nasil hitap ettigi de beni ilgilendirir. Yasiniz kac bilemiyorum ama size yaptigim bir uyariyi nedense gururunuza yedirememissiniz. Gelip beni alakasiz yerden vurmaya calisiyorsunuz. Herkes kendi isine baksin nasil fikir? Bence baya iyi.

Samimiyetime inanirsan eger gercekten gormedim evveliyatimin yettigi donemde. biraz incelerseniz eger yaptigi guzel seylerin buyuk bir kismi ab uyum yasasi gerekliligiydi.
Hayatım burada yazışmak asla ama asla karşılıklı sohbet etmeye benzemezz.. ama şöyle örnek vereceğim sana ben açık bir bayanımm yaz ayında denizime girer mayolu bikini giyecemde bir çocuktan sonrada fizik kalmadı.... 13 veya 15 sene evvel bu bile sorundu denize veya havuza kapalı bayanlar gelirdi içeri sokulmazlardı denizde dalga geçilirdi şu halimle ne kavga ederdim kimsenin giyinişi sizi ilgilendirmez diye..şaşarlardı bana .. baş örtülü kızlar doktor olmuş avukat olmuş sokulmazlardı..bir sürü spor alanları yapıldı gerek dışarıda parklarda gerek tesislerde gelin spor yapın diye bas bas bağırıyorlar ,,ve bir çoğu bedava..bilgi evleri açıldı, öğrenciler bedava ekstra eğitim alıyorlar ortalık çiçeklendi ve ev kadınlarına iş sahaları açıldı. eken kadınlar ve erkeklere..aş evleri çoğaltıldı bir çok yaşlı ve muhtaç sahibi gidip yemeklerini alıyorlar ve öyle dandik yemeklerde değil..hani başka arkadaşlar kömürü dolamışlar ağızlarına o kömürler bir çok halkımıza derman olmuştur.. önceden evin etrafını pislik götürürdü şimdi ise tertemiz aksine pislik görürsek ne olmuş buraya diyoruz grevmi var diyoruz..belediyelerdeki sanatsal duruşa bir bak öyle etkinlikleri varki hemde bedava opera ,,caz sanat halk,,sigara leş gibi kokardı boğulurduk bak şimdi ne güzel oldu .. o kadar çok varki hangi birini anlatayımm.. ben senin yorumlarını arada görüyor ve okuyorumm.. pırıl,pırıl bir gençsin ve bir önceki yazımda git büyü gel dedim ..kızdırdın beni ayol elbette her insanın fikirleri önemli ve senin yorumlarında takdire şayann.. saygılarımlaa.

Kilicdarogluna soruyolar ssk battigi zaman,efendim nasıl oldu bu diye..
Kilicdarogluda "valla bende anlamadim" diye yanit veriyor.
Gecmis gazetelerde haber olmus bu olay arastirin sonra beni tasa tutun canlarim

Daha once de soylemistim. Kilicdaroglu durust namuslu ama bir lider olamayacak kadar iyi niyetli ve aptal... siyaseti siyasetcilere birakmali bence. Chpde muharrem ince gibi tuttugunu koparanlara ihtiyac var. Devir bunu istiyor cunku...

nedense o 60 lirayı ben bir türlü göremedimm..o son model lilere gelince o şahısın yaptığı sahtekarlığıdır..bilmezmisinki annesi ölmüş ama maaşını alan insanlar vardı sonra faiziyle geri alındı..

Sonuna kadar haklısın. Zaten akpnin oy toplama sebebi bunlar. Bir önceki yönetimlerin yapmadıkları. Yapması gerekip de yapmadıkları. Algılar bu kadar açık değildi. Halk bilgili değildi. Olanla yetiniyodu.

Akp akıllı adımlar attı ki bu kadar zamandır iktidarda zaten. Ama bunlar olması gerekenlerdi. Bundan önceki hükümetlern de yapması gerekenlerdi.

Bu yapılanların hiçbiri aksarayı yolsuzlukları haklı çıkarmıyor.

Kötüyse şahıs yapmıştır iyiyse akp. Bizim burda muhtar dağıtıyordu o 60 liraları hepimiz gördük valla. Son seçimi oldu zavallının devirdik gitti.

Daha kendi neyi savunuyor,karsıt gorustekini nerden vuracagini bilmiyor ki.
O saydigi seyler devletin iyi niyetini suistimal eden zatlar.dediğiniz gibi yakaladikları kisileride pisman ettiler yaptiklarina..

evet tabiki haklı çıkarmaz her zaman söylüyorum hiç bir yönetim ak kaşık değildir..ama güzellikleride görmek lazımm

Tmm yolsuzluk diyosun amenna onu tartismiycam.

Ama sarayin sucu gunahi ne, sarayi yuhalayanlar RTE'den sonra cumhurbaskani yada baskan secildiklerinde orada konaklamayacaklarmi ??
Yada RTE sarayi sirtlanip goturecekmi mezarına??.
Zaman gosterecek herseyi :)

Kötüyse şahıs yapmıştır iyiyse akp. Bizim burda muhtar dağıtıyordu o 60 liraları hepimiz gördük valla. Son seçimi oldu zavallının devirdik gitti.
ne güzel devirmişsiniz o yapan vekil layğını bulmuş..kendi inaçlarınıda satan bir pisliği yok etmişsiniz tebrik ederimm..

kime guveneceginizi biliyorsaniz, neden dolayi guvendiginizi de bilirsiniz diye tahmin ediyorum, o yuzden tamamen merakimdan soruyorum.
sizce yoksulluk nasil ortadan kaldirilir?

valla ben pek ekonomiden anlamam, 31 yaşında bilgisayar mühendisiyim 20 küsür ülke gördüm ama herşeyin uzmanı değilim akp savunucuları gibi.

Şimdiii yoksulluk nasıl ortadan kaldırılır. Mevcut durumda bir düşünelim. Ülke nasıl? bir kısım aşırı yoksul, bir kısım aşırı zengin. O zaman ilk etapta yapılacak nedir? gelir adaletsizliğini ortadan kaldırmak. Paranın önemli kısmı nereye gidiyor? Lüks saraylara, diyanetlere lüks makam araçlarına, gemiciklere vs. Parayı buradan alıp asgari ücreti arttırabiliriz sankim. Ülkemiz yoksul değil. Tarım bu ülke için en önemli gelir olacakken hep arkaya itiliyor mesela. Dışardan sürekli tarım ürünü ithal ediyoruz. Kendi yetiştirdiklerimizi de önce dışarı satıyoruz sonra onlardan alıyoruz(ne kadar da zekice değil mi)

Daha kendi neyi savunuyor,karsıt gorustekini nerden vuracagini bilmiyor ki.
O saydigi seyler devletin iyi niyetini suistimal eden zatlar.dediğiniz gibi yakaladikları kisileride pisman ettiler yaptiklarina..

Bana yazmaktan vazgeçtiyseniz hakkımda yazmaktan da vazgeçmenizi tercih ederim. Zira böyle arkadan konuşurmuş gibi oluyor.
Karşıt görüşleri, tartışmayı farklı açıdan bakmayı severim ben. Burda tartışmak ne sizin fikrinizi değiştirir ne benim. O yüzden Karşıt görüşleri vurmak gibi bir niyetim yok sizin aksinize. Sadece yoldan ve hastaneden başka bişeyler bekliyorum icraati savunma olarak. Kakao ve ben güzel yazmış sağolsun. Onun yazdıklarına diyecek bir şey yok.

yaşım 28...
yani sanal ortamda yazılanları kafama takmayacak kadar büyüğüm...söylediğim şey hiçte alakasız değil tam da sizin gibi düşünmeyen insanlara uyguladığınız tavrın açık göstergesiydi....bu nedenle bence de herkes işine baksın....

Şimdi çoğunluk burda AKP katşıtıya,bu oyları Kimler veriyo ozaman
işte bızde onu merak edıyoruz.. devşirme sözcüğü cok anlamlı olmuş o yuzden..

Normal, başka bir tepki beklemiyordum zaten. Genel zihniyet bu yönde, kulağımı tıkarım avantama bakarım.

ama hayatım şöyle bir bakk genelde hep aynılarr.. belli bir noktadan sonra kayışları kopuyor..
işte bunu dıyemezsınız , malesef şu topiğe takıldığımdan beri 2 isim sürekli kayışı kopartıp saçmalıyor. 2 mantıklı cümleyı yanyana getıremeyıp sıkıstıgı yerde " HADEEE HADEEE " ye bağlıyor durumu.. sonra antıakepelılere kayış koparıyo deme lütfen..
cok guzel yolsuzlugu farkındasınız oy kullanmamak için yeterince geçerli bir sebep ama neyse..
herseyı gectımde sarayın elle tutulur nesı var , ne gerek vardı.. ülkem saglık mutluluk refah içindeydide bi sarayı mı eksık kalmıstı allah askına..

Ekonomiyi nasıl yapabilir? diyenlere bir kaç ''tarafsız ekonomi yazısı'' okumasını öneririm.

Yapılmayacak vaatler değil hiçbiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…