- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
arkadaşın o tepkisi artık bıktık bu masallarınızdan demek istediği için olmasın ben öyle anladımdaa..Normal, başka bir tepki beklemiyordum zaten. Genel zihniyet bu yönde, kulağımı tıkarım avantama bakarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşın o tepkisi artık bıktık bu masallarınızdan demek istediği için olmasın ben öyle anladımdaa..Normal, başka bir tepki beklemiyordum zaten. Genel zihniyet bu yönde, kulağımı tıkarım avantama bakarım.
ama hayatım şöyle bir bakk genelde hep aynılarr.. belli bir noktadan sonra kayışları kopuyor..evet garibime gitti ki bi ara benim topicte muhabbet etmiştik ona da sempatim vardı .... böyle dediğinde şaşırdım...madem öyle sen demek saygısızlık neden kendisi söylüyor....kızdığım nokta seni saygısız gibii gösterip kendilerine gelince hür olmaları...
ama hayatım şöyle bir bakk genelde hep aynılarr.. belli bir noktadan sonra kayışları kopuyor..
arkadaşın o tepkisi artık bıktık bu masallarınızdan demek istediği için olmasın ben öyle anladımdaa..
O hakaretleri çıkış bulamadıkları için yapıyorlar sıkışıyorlar belli bir noktada sonra gerçek maskeleri ortaya çıkıyor..Ha birde kiliçdaroğlunu sevmeyen CHP ye oy veriyor Devlet bahçeliyi sevmeyen Mhp ye oy veriyor Kilicdaroğlu ve Devlet bahçeli camdan cama cekirdek çitlayan komsu kafin gibi deniliyor vs vs. ....
Tayyip Erdoğan kaba konusuyo herkese cevabı şakkadanak veriyor diye neden AKP secmeni Tayyip Erdoğanla yargılanıyor ??
Neden siz sevmediğiniz liderin partisine oy verebiliyosunuzda,Akp ye oy verenlere "KOYUN,ÖRÜMCEK KAFA,DİNCİ" hakaretleri yapiyosunuz ??
Normal, başka bir tepki beklemiyordum zaten. Genel zihniyet bu yönde, kulağımı tıkarım avantama bakarım.
Bu tip seyler yasa bakmiyor. Ben bugun 60 yasindaki babamla da konusup tartisiyorum bu tarz konulari. Seninle mi fikrimi paylasamicam... Benim objektif olmadigimi nereden biliyorsun? Bilmedigin seyler hakkinda bos keseden salliyorsun su anda. Akp donemini ovmek zorunda degilim ayrica. Tamamen yerebilirim de. Ben de bu ulkede yasiyorum. Hicbir seyi begenme zorunlulugum yok. Ilk sayfalara bakarsaniz kilicdaroglu hakkindaki pozitif yorumlarimi gorursunuz. Ama atladiginiz bir sey var ben chpli degilim. Demek ki elestirel olabiliyormusum.ben senin gibi sözde demokrat değilim canım eğer osmanlıyı eleştirirsem osmanlı tü kaka dememm.. iyi taraflarınıda söylerim eksilerinide,, atatürkü de eleştiririm ama yaptığı hizmetleride söyler ama keşke şurda şunu yapmasaydıda derimm.. kimse mükemmel değildir.. siz gençlere kızdığım odur sevmiyormusunuz bitmiştir sizin için.. hiç bir yönetim kötü değildir eskileride vardır artılarıda.. hani sana genç diyorum kii gençsinn.. 8 yaş ufaksın bendenn mevlam ömür versin sanaa.. sağlık ve huzur..
Allah rahmet eylesinn ... deee geldide babaanneniz mezardan çıkıpta oymu kullandıı..benimde ismim ayşenur banada askerlik celbi geldi zor kurtuldum askere gitmektenSizin de öyle anlamanız normal. Aynı zihniyettesiniz çünkü. Sizin masal dediğiniz şeyleri bire bir yaşadık bir çoğumuz.
2002 yılında ölen babanneme 2007 yılında seçmen kağıdı geldi.
Evlendiğimizde taşındığımız ve bizden başka kimsenin kayıtlı olmadığına emin olduğumuz evde geçen yılki seçimlerde bir yabancı yaşadığını öğrendik.
Oy devşirmeleri zaten malum hepiniz biliyorsunuz ama kabullenmekte zorluk çekiyorsunuz.
Kulağımı tıkarım Ben lafa değil icraaye bakarım..
Kimse bana herhangi bi partiye oy veriyorum diye çıkarıp para vermiyir yada ben bunu avanta beklentisiyle yapmiyorum.. Size avantamı veriyolar ??
ona sen dememin sebepleri baska. Bilmediginiz seylere burnunuzu sokmayin.niye kadına şimdi sen diye hitap ettin ...
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....
işte genel tavrınız bu ama hep böyle bir açık veriyorsunuz...yapmayın biraz kendiniz biraz doğal olun..
işte sen söylüyorsun övmek zorunda değilim peki ben sana soruyorum nedenn...?? 13 senede alkışladığın hiç bir hizmet görmedinmii.. helal olsun şunuda güzel yapmışlar dedinmi..Bu tip seyler yasa bakmiyor. Ben bugun 60 yasindaki babamla da konusup tartisiyorum bu tarz konulari. Seninle mi fikrimi paylasamicam... Benim objektif olmadigimi nereden biliyorsun? Bilmedigin seyler hakkinda bos keseden salliyorsun su anda. Akp donemini ovmek zorunda degilim ayrica. Tamamen yerebilirim de. Ben de bu ulkede yasiyorum. Hicbir seyi begenme zorunlulugum yok. Ilk sayfalara bakarsaniz kilicdaroglu hakkindaki pozitif yorumlarimi gorursunuz. Ama atladiginiz bir sey var ben chpli degilim. Demek ki elestirel olabiliyormusum.
Allah rahmet eylesinn ... deee geldide babaanneniz mezardan çıkıpta oymu kullandıı..benimde ismim ayşenur banada askerlik celbi geldi zor kurtuldum askere gitmekten
Samimiyetime inanirsan eger gercekten gormedim evveliyatimin yettigi donemde. biraz incelerseniz eger yaptigi guzel seylerin buyuk bir kismi ab uyum yasasi gerekliligiydi.işte sen söylüyorsun övmek zorunda değilim peki ben sana soruyorum nedenn...?? 13 senede alkışladığın hiç bir hizmet görmedinmii.. helal olsun şunuda güzel yapmışlar dedinmi..
samimiyetine inanıyorum ve dicek bir şeyim yoktur o zamann..Samimiyetime inanirsan eger gercekten gormedim evveliyatimin yettigi donemde.
Ekleme yaptim yukardaki mesajima.samimiyetine inanıyorum ve dicek bir şeyim yoktur o zamann..
ne dediğinizi bilmiyorsunuz siz o verilen kömür fakir halka verildi ben bizzat şahit oldumm. bırakında aş evleri fakir halka hizmet etsin bir makarnayamı göz diktiniz anlamadımkii..Kömür, makarna dağıtan parti chp değil. İnternette lehlerinde propaganda yapılsın diye trol merkezi kuran parti de chp değil.
Asfalta ekmek banıp yiyemediğimiz için de icraate bakamıyoruz malesef. Ülkenin %25'i açlık sınırının altında yaşarken iktidar şakşakçılığı yapanları anlayamayacağım hiç bir zaman.
valla didik didik nüfus kagıtlarına bakılıyor ve suratlara artık ne diyeyimOnun yerine o sandıkta başkasının hatta sandık müşahitlerinin oy kullanmadığından nasıl emin olacağız peki?
çok komik bir cevap olmuş...keşke hiç cevap vermöeseydinona sen dememin sebepleri baska. Bilmediginiz seylere burnunuzu sokmayin.