Hayatım burada yazışmak asla ama asla karşılıklı sohbet etmeye benzemezz.. ama şöyle örnek vereceğim sana ben açık bir bayanımm yaz ayında denizime girer mayolu bikini giyecemde bir çocuktan sonrada fizik kalmadı.... 13 veya 15 sene evvel bu bile sorundu denize veya havuza kapalı bayanlar gelirdi içeri sokulmazlardı denizde dalga geçilirdi şu halimle ne kavga ederdim kimsenin giyinişi sizi ilgilendirmez diye..şaşarlardı bana .. baş örtülü kızlar doktor olmuş avukat olmuş sokulmazlardı..bir sürü spor alanları yapıldı gerek dışarıda parklarda gerek tesislerde gelin spor yapın diye bas bas bağırıyorlar ,,ve bir çoğu bedava..bilgi evleri açıldı, öğrenciler bedava ekstra eğitim alıyorlar ortalık çiçeklendi ve ev kadınlarına iş sahaları açıldı. eken kadınlar ve erkeklere..aş evleri çoğaltıldı bir çok yaşlı ve muhtaç sahibi gidip yemeklerini alıyorlar ve öyle dandik yemeklerde değil..hani başka arkadaşlar kömürü dolamışlar ağızlarına o kömürler bir çok halkımıza derman olmuştur.. önceden evin etrafını pislik götürürdü şimdi ise tertemiz aksine pislik görürsek ne olmuş buraya diyoruz grevmi var diyoruz..belediyelerdeki sanatsal duruşa bir bak öyle etkinlikleri varki hemde bedava opera ,,caz sanat halk,,sigara leş gibi kokardı boğulurduk bak şimdi ne güzel oldu .. o kadar çok varki hangi birini anlatayımm.. ben senin yorumlarını arada görüyor ve okuyorumm.. pırıl,pırıl bir gençsin ve bir önceki yazımda git büyü gel dedim ..kızdırdın beni ayol elbette her insanın fikirleri önemli ve senin yorumlarında takdire şayann.. saygılarımlaa.