• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Hayatımda duyduğum en saçma soru'

merhaba, hanfendicigim, isvicre ile ilgili, toplam 3 cumle yazmistim, hatta bunlardan 1 tanesi de "eminim asgari ucretleri bizimkinden cok cok yuksektir" idi. sadece, oranin yerel para birimini bizim TL mize cevirmenizi sacma buldum. cunku bizim icin 10 bin tl issizlik maasi demek, yalida oturup devletten aldigin issizlik maasiyla kira odeyebilmek filan olabilir.
orada yasam daha pahali degil mi? dolayisiyla "TL ye cevirmeden" yasam standarti bizimkinin 3 kati filan deyin mesela.
Yazdiklarimin hic bir yerinde de Isvicre'yi "fakir" bulmadim. Hakli seyler yazdiginizda artan saygim, carpitilan seyler yazdiginizda azaliyor. ha belki umursamiyorsunuzdur, olsun. Selametle.
Oooff.. Lafi cok ceviriyor, konuyu anlamsizlastiriyorsun.. Sonuc olarak Isvicrede fiyatlar Turkiyedekinin on kati degil, ama asgari ucret on kat fazla... Ama bu yuzden orada sirketler batmiyor.. "Asgari ucret 1500 olursa isletmeler batar" dedin, ben de asgari ucretin insanlara yettigi ulkelerde isletmelerin bu yuzden batmadiklarina, asgari ucretin iyi yonetilen bir ekonominin ve halkin refah seviyesinin bir gostergesi olduguna ornekler verdim.. Tamam?:KK14:

Mumkunse sayar misiniz rica ediyorum ben adamlari dinlemedim.
eee yol yaptılar yaaa :D yol yaa yolll bilmiyo musun yaa yoll uff anlamıyo musun ya yolll :D zaten iyiki o yol yapıldı yoksa kayıkla falan gidiyodu 14 yıl önce okula herkes ne bılım dag taş tırmanıyoduk hatta atesle haberleşiyorduk .. ama onu bırakalımda adam nasıl yol yaptı ya yolll yolll hiç duydunmu daha önce yapılmamıştı .. off yol yaa hayranım bunlara nasıl yol yaptılar amaaa yol yaa yol varmı ötesi allah korusun bi savaş falan olsa patateste neymıs 3 tl yol varken :P :P gider yolları yeriz :D :D cok şükür ' AKEPE' YAPAR... :Djgjgkglgjldjlfdz :D :D D

eee yol yaptılar yaaa :KK70: yol yaa yolll bilmiyo musun yaa yoll uff anlamıyo musun ya yolll :KK70: zaten iyiki o yol yapıldı yoksa kayıkla falan gidiyodu 14 yıl önce okula herkes ne bılım dag taş tırmanıyoduk hatta atesle haberleşiyorduk .. ama onu bırakalımda adam nasıl yol yaptı ya yolll yolll hiç duydunmu daha önce yapılmamıştı .. off yol yaa hayranım bunlara nasıl yol yaptılar amaaa yol yaa yol varmı ötesi allah korusun bi savaş falan olsa patateste neymıs 3 tl yol varken :p :p gider yolları yeriz :KK70: :KK70: cok şükür ' AKEPE' YAPAR... :KK70:jgjgkglgjldjlfdz :KK70:
he yaa sadece yol yaptılar

eee yol yaptılar yaaa :KK70: yol yaa yolll bilmiyo musun yaa yoll uff anlamıyo musun ya yolll :KK70: zaten iyiki o yol yapıldı yoksa kayıkla falan gidiyodu 14 yıl önce okula herkes ne bılım dag taş tırmanıyoduk hatta atesle haberleşiyorduk .. ama onu bırakalımda adam nasıl yol yaptı ya yolll yolll hiç duydunmu daha önce yapılmamıştı .. off yol yaa hayranım bunlara nasıl yol yaptılar amaaa yol yaa yol varmı ötesi allah korusun bi savaş falan olsa patateste neymıs 3 tl yol varken :p :p gider yolları yeriz :KK70: :KK70: cok şükür ' AKEPE' YAPAR... :KK70:jgjgkglgjldjlfdz :KK70: :KK70: D
hee yaa sadece yol yaptılar

1 ay önceki konu hortlamış:KK45::KK45::KK45:partiler yüzünden yedik birbirimizi,buna bir dur diyecek yok sanırım sonsuza dek sürecek:KK45::KK45:

bende farklı bişey demedim zaten :) yol ve 'yol 'suzluk.. yapılan çoğu 'yol'u da kendilerine yaptıklar orası da ayrı tabi :KK70:
bak ne var biliyormusun az önce anladım ki cılız sesler haklıda olsa susturuluyor yanlış topiğe konu açtım diye taşımak yerine kapatıyorlar ben sayfalarca yazsam da kötü düşünme özürlü zorlayıcı koyun muamelesi gören haksız olan ben olacam ama tekim diye sesim cılız çıkıyor diyue korkup pısacak idealimden fikirlerimden vazgeçecek degilim yine söylüyorum ben kimseyi zorlamadı hakaret etmedim dalga geçmedim yargılamadım kötü söylemedim söylemem

bak ne var biliyormusun az önce anladım ki cılız sesler haklıda olsa susturuluyor yanlış topiğe konu açtım diye taşımak yerine kapatıyorlar ben sayfalarca yazsam da kötü düşünme özürlü zorlayıcı koyun muamelesi gören haksız olan ben olacam ama tekim diye sesim cılız çıkıyor diyue korkup pısacak idealimden fikirlerimden vazgeçecek degilim yine söylüyorum ben kimseyi zorlamadı hakaret etmedim dalga geçmedim yargılamadım kötü söylemedim söylemem

Konunuz siyasetle alakaliydi kalkip bdv 'ye acsaniz dahi kapayilacakti.Bu bolumde kural haber,kose yazisi linkleriyle birlikte paylasmaktir. Anlamamakta diretme,konuyu hemen ayrimciliga goturmek neden ? Hem ne gerek 1 ay oncenin konusunu provokatif bicimde tekrardan hortlatmaya? Ayrica tek degilsiniz.Konulari okursaniz fikirlerinizin ortustugu bir cok kullaniciyla karsilasabilirsiniz.Daha dikkatli okuyun konulari bir zahmet.

Konunuz siyasetle alakaliydi kalkip bdv 'ye acsaniz dahi kapayilacakti.Bu bolumde kural haber,kose yazisi linkleriyle birlikte paylasmaktir. Anlamamakta diretme,konuyu hemen ayrimciliga goturmek neden ? Hem ne gerek 1 ay oncenin konusunu provokatif bicimde tekrardan hortlatmaya? Ayrica tek degilsiniz.Konulari okursaniz fikirlerinizin ortustugu bir cok kullaniciyla karsilasabilirsiniz.Daha dikkatli okuyun konulari bir zahmet.
özürdilerim kusura bakma bilmiyorum ama bu hiddet neden neyse aman daha fazla konuşmayım çünkü daha fazla haksız eleştiriyi ve hakareti kaldıramayacam lütfen sizde dikkatli okuyun alttan alttan insanları alaya alan hakaret edenleri lütfen

özürdilerim kusura bakma bilmiyorum ama bu hiddet neden neyse aman daha fazla konuşmayım çünkü daha fazla haksız eleştiriyi ve hakareti kaldıramayacam lütfen sizde dikkatli okuyun alttan alttan insanları alaya alan hakaret edenleri lütfen

Konusun.Her konuda fikrinizi soyleyin.Cekinmeyin.Tartisin.Ama haksiz elestiri size karsi yapilmiyor.Bakin ne guzel dediniz isteyen ozgurce yorumunu yapiyor.Hakaret derseniz de orda durun derim cunku burda hakaret affedilmez.

iyi de bu konu çok daha önce konuşuldu ki seçim öncesiydi ayrıca senin yazdığın bi şeye ben yorum yapmadan sen ordan atladın farkındaysan.. konunun kapatılmasını falan da anlamadım sonuçta yönetici ben değilim ve çok sık da kullanmıyorum ha zaten bi kaç defa da uyarı aldm hesabım geçici kapatıldı yani senin şikayetçi olduğun şu 'sesi cılız' tabirine bi anlam veremedim doğrusu yani burda senin görüşün desteklenince kapatılıyo mu :) o zaman madem benim görüşümdeler ben niye ceza aldım bi de bunu düşün istersen :KK70:

Back
X