Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inan bölesi yaranır erkeklere,tabi istisna illa vardır.yani yapılanın kıymetini bilen.ama genel olarak kendinden verdikçe erkekler tepene çıkar.ben en baştan öle alıştırdım ,yani beni öle kabul etti sevdi , şimdi beklemio bişe :) bende rahatım valla ,işime gelio hihi
Kardeş anladığım kadarıyla lohusalık hormonlarından yada başka bişeymi bilmiyorum evhamlanmaya başlamışsınız önce eüzü besmele la havle vela kuvvete illa billah çekin sonra da eşinizi görmeden bişeyle suçlamayın yine bu forumda bi arkadaş ben doğum yaptım eşimi öpmek istedim öpmek istemedi diye yakınıyodu o da sizin tam tersiniz yani kendi bişeyler istiyor eşi istemiyor... İkincisi doğuştan beli sakat kambur filan olabilirdiniz o zaman da hayal kurardınız az bişey düzelsem..., o bile yeter hem evlenirdim kucağıma yavrumu alırdım diye ama şuan heriki nimette var siz de şükredin bu bi imtihan bu skıkıntıyla Rabbim belki daha büyük sıkıntıyı önlüyo bilemiyoruz... İntihar edince isyan edince olumsuz düşününce hiç bişey düzelmez ama olumlu düşününce o bedeninize bile yansır inş. yavaş yavaş vücudunuz daha sağlamlaşmaya bile başlar...Merhaba 22 ay önce hamileyken doktorların 6. Ayda felç kalırsın demeleri üzerine iki fıtıktan ameliyat oldum aslında aciliyeti yoktu MR raporuna göre ameliyatlık değil!!! Bebeği de kaybettim ameliyattan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım Ve kızım dünyaya geldi ona bakmak için belimi zorladım tekrar fıtık çıktı bu sefer disk yırtılmış mecbur ameliyat olacaktım endoskopik yöntem ile olmasına karar verdim ve sonuç hüsran neredeyse sakat kalıyordum üç gün sonra tekrar ameliyat oldum başka dr da bu sefer başarılı oldu ama disk neredeyse incecik kağıt gibi kaldı bunca kayma oldu ağrılarım bi kısmı buna bağlı devam ediyor psikolojim bozuldu 18 ekimden beri ağlıyorum böyle hayat olmaz sanki herşey yolundaymış gibi sağlığımı da kaybettim yaşam son bulsun istiyorum bunu dile getirmeye başladım 3 gündür Ve sanki eşim yapacağımdan emin galiba iki gündür çok süsleniyor anlam veremediğim şekilde beni gömüp yeniden evlenecek galiba bu arada ben 32 o ise 37 yaşında Ve lise bir den beri aşıktı yada ben öyle biliyorum!!! İlk ameliyatımı olmasaydım bu duruma gelmeyecektim!!!
Belimi güçlendirici egzersize başladım bi fizyoterapist öğrendim ama yerini bulamadım onu araştırıyorum bulup ona bi gideceğim yüzmeye de başlıyorum yani tekrar kötü olmamak için her şeyi yapacağım yalnız eşim ile ilgili kuruntu yaptığımı düşünmüyorum daha iki gün önce yaşı büyük bi arkadaşı çağırdı bi beş dk çıkayım siz arabada bekleyin dedi ben kızımla beklerken adamın karısı bebeğimi aldı ille çık diye ısrar etti çıktım ortamda şu konu konuşuordu eşim ve arkadaşı ölüm işleri ve linkime kaçmış kim kimle evlenmiş işte evde kalmış 42 yaşında zengin biri fakir bi adama kaçmış falan ister istemez insanın canı sıkılıyor insanın burada herkes birbirini bilir yerliler ve hepsi mal mülk meraklısı benim ailemin otelleri var eşim bu konuda umduğunu bulamamış olabilir sonuçta tek çocuk ben değilim ki ve ben ilk ameliyatı eşimin aklına Ve uyanık doktorun kandırmacasına inanıp olmasaydım bugün daha iyi olacaktım benim ilk ameliyattan önce bacağım ağrıyordu ve ilk defa böyle bi ağrı oldu Ve üç kez aneliyat oldum 25 ayda şimdi hem belim hem bacaklarım ağrıyor Ve buna eşim sebep oldu bel fıtığı ameliyatında sinire değen diskin en sert dış kılıfını koparıp alıyorlar Ve çekirdek en ufak bi baskıda patlıyor bunu dr da biliyor ameliyat olduğuma pişmanım intiharı düşünmemin sebebi yaşadığım travmalar ilk ameliyatımda çok acı çektim allahım ne büyük hata yapmışım 6 ayda ancak toparlandım ikincisi ondan çok daha kötü oldu başka dr yaptı ameliyatı Ve dr diski yerinden oynatmış sağlam yerlerini deşmiş fıtığı almamış ilk aneliyatı yapan dr gittim tekrar üçüncü kez alınmayan fıtık için ameliyat oldum iki gün sonra yine ağrılar devam edince keşke ölseydim dedim o acıyı yaşamayan bilmez sonuç olarak şu anda hem belim hem bacaklarım ağrıyor ameliyat olmasaydım sadece bacak ağrısı olacaktı eşime de diyeceğimi dedim galiba intihar edeceğimi düşünüyorsun ben sensiz öteki tarafa gitmem dedimKardeş anladığım kadarıyla lohusalık hormonlarından yada başka bişeymi bilmiyorum evhamlanmaya başlamışsınız önce eüzü besmele la havle vela kuvvete illa billah çekin sonra da eşinizi görmeden bişeyle suçlamayın yine bu forumda bi arkadaş ben doğum yaptım eşimi öpmek istedim öpmek istemedi diye yakınıyodu o da sizin tam tersiniz yani kendi bişeyler istiyor eşi istemiyor... İkincisi doğuştan beli sakat kambur filan olabilirdiniz o zaman da hayal kurardınız az bişey düzelsem..., o bile yeter hem evlenirdim kucağıma yavrumu alırdım diye ama şuan heriki nimette var siz de şükredin bu bi imtihan bu skıkıntıyla Rabbim belki daha büyük sıkıntıyı önlüyo bilemiyoruz... İntihar edince isyan edince olumsuz düşününce hiç bişey düzelmez ama olumlu düşününce o bedeninize bile yansır inş. yavaş yavaş vücudunuz daha sağlamlaşmaya bile başlar...
Tabiki acıyı en çok yaşayan bilir ama herkesin kendi acısı var...Siz eşinizi baştan silmiş gibisiniz gibi geldi yani ailenin otelleri var varlıklı filn diye sizle evlendiğini düşündüğünüzü söylemişsiniz eşiniz duysa ne kadar üzülür kimbilir... ikincisi ne siz ne de eşiniz geleceği bilemez tabiki eşiniz ameliyat olmanızı sağlığınız kaybedin diye değil iyileşin diye olmanızı istemiş nerden bilsin... Artı her olayın zincirleme başka olaylara etkisi var mesela ameliyat olmasaydınız bi gün böyle sağlıklı sağlıklı kendinden emin sokağa çıktınız Allah korusun araba çarpabilir tamamen bacağınızı kaybedebilirdiniz Allah bu şekilde imtihanınızı hafifletti belki de... önceden de dediğim gibi eğer doğuştan beliniz bacağınız sakat kambur filan olsaydınız evlenemeseydiniz bu sefer de azıcık da olsa sağlıklı olsaydım ben de evlenebilseydi benim de çocuğum olsa dicektiniz belki de... Yazınızın bazı yerlerini de anlıyamadım eşiniz arkadaşıyla konuşmuş çocuğu almış filan oraları da anlamadım... Ama lohusa psikolojisi bpşuna kendinizi ve yuvanızı yıpratmayın...Belimi güçlendirici egzersize başladım bi fizyoterapist öğrendim ama yerini bulamadım onu araştırıyorum bulup ona bi gideceğim yüzmeye de başlıyorum yani tekrar kötü olmamak için her şeyi yapacağım yalnız eşim ile ilgili kuruntu yaptığımı düşünmüyorum daha iki gün önce yaşı büyük bi arkadaşı çağırdı bi beş dk çıkayım siz arabada bekleyin dedi ben kızımla beklerken adamın karısı bebeğimi aldı ille çık diye ısrar etti çıktım ortamda şu konu konuşuordu eşim ve arkadaşı ölüm işleri ve linkime kaçmış kim kimle evlenmiş işte evde kalmış 42 yaşında zengin biri fakir bi adama kaçmış falan ister istemez insanın canı sıkılıyor insanın burada herkes birbirini bilir yerliler ve hepsi mal mülk meraklısı benim ailemin otelleri var eşim bu konuda umduğunu bulamamış olabilir sonuçta tek çocuk ben değilim ki ve ben ilk ameliyatı eşimin aklına Ve uyanık doktorun kandırmacasına inanıp olmasaydım bugün daha iyi olacaktım benim ilk ameliyattan önce bacağım ağrıyordu ve ilk defa böyle bi ağrı oldu Ve üç kez aneliyat oldum 25 ayda şimdi hem belim hem bacaklarım ağrıyor Ve buna eşim sebep oldu bel fıtığı ameliyatında sinire değen diskin en sert dış kılıfını koparıp alıyorlar Ve çekirdek en ufak bi baskıda patlıyor bunu dr da biliyor ameliyat olduğuma pişmanım intiharı düşünmemin sebebi yaşadığım travmalar ilk ameliyatımda çok acı çektim allahım ne büyük hata yapmışım 6 ayda ancak toparlandım ikincisi ondan çok daha kötü oldu başka dr yaptı ameliyatı Ve dr diski yerinden oynatmış sağlam yerlerini deşmiş fıtığı almamış ilk aneliyatı yapan dr gittim tekrar üçüncü kez alınmayan fıtık için ameliyat oldum iki gün sonra yine ağrılar devam edince keşke ölseydim dedim o acıyı yaşamayan bilmez sonuç olarak şu anda hem belim hem bacaklarım ağrıyor ameliyat olmasaydım sadece bacak ağrısı olacaktı eşime de diyeceğimi dedim galiba intihar edeceğimi düşünüyorsun ben sensiz öteki tarafa gitmem dedim
Canım bende çok maldım.ımrendım sana..keske senın gıbı olabılsem..1 ay zorlarım.sonra gene aynı mal :)
Bi de bu sefer eşin ameliyat olma deseydi ve yine belini zorlayınca felç filan olsaydın yine kocanı suçlucaktın ben ameliyat olcaktım da eşim engelledi demekki beni sevmiyo filan dicektin... Kimse mükemmel değil kendini bu kadar yıpratma yuvana da yazık etme... Bazı eşler doğum sonrası eşlerini daha çekici bulur bilimsel araştırmalarda var bu o yüzden süsleniyodur ya da baba olamnın verdiği pozitif bi duyguyla farkında olmadan kendince kendine bakıyosdur.. Artı konuyu arkadaşı açtıysa eşin ne desin bu konuyu kapatalım eşim duyarsa kuruntu yapar mı desin hiç aklına bile gelmemiştir...Belimi güçlendirici egzersize başladım bi fizyoterapist öğrendim ama yerini bulamadım onu araştırıyorum bulup ona bi gideceğim yüzmeye de başlıyorum yani tekrar kötü olmamak için her şeyi yapacağım yalnız eşim ile ilgili kuruntu yaptığımı düşünmüyorum daha iki gün önce yaşı büyük bi arkadaşı çağırdı bi beş dk çıkayım siz arabada bekleyin dedi ben kızımla beklerken adamın karısı bebeğimi aldı ille çık diye ısrar etti çıktım ortamda şu konu konuşuordu eşim ve arkadaşı ölüm işleri ve linkime kaçmış kim kimle evlenmiş işte evde kalmış 42 yaşında zengin biri fakir bi adama kaçmış falan ister istemez insanın canı sıkılıyor insanın burada herkes birbirini bilir yerliler ve hepsi mal mülk meraklısı benim ailemin otelleri var eşim bu konuda umduğunu bulamamış olabilir sonuçta tek çocuk ben değilim ki ve ben ilk ameliyatı eşimin aklına Ve uyanık doktorun kandırmacasına inanıp olmasaydım bugün daha iyi olacaktım benim ilk ameliyattan önce bacağım ağrıyordu ve ilk defa böyle bi ağrı oldu Ve üç kez aneliyat oldum 25 ayda şimdi hem belim hem bacaklarım ağrıyor Ve buna eşim sebep oldu bel fıtığı ameliyatında sinire değen diskin en sert dış kılıfını koparıp alıyorlar Ve çekirdek en ufak bi baskıda patlıyor bunu dr da biliyor ameliyat olduğuma pişmanım intiharı düşünmemin sebebi yaşadığım travmalar ilk ameliyatımda çok acı çektim allahım ne büyük hata yapmışım 6 ayda ancak toparlandım ikincisi ondan çok daha kötü oldu başka dr yaptı ameliyatı Ve dr diski yerinden oynatmış sağlam yerlerini deşmiş fıtığı almamış ilk aneliyatı yapan dr gittim tekrar üçüncü kez alınmayan fıtık için ameliyat oldum iki gün sonra yine ağrılar devam edince keşke ölseydim dedim o acıyı yaşamayan bilmez sonuç olarak şu anda hem belim hem bacaklarım ağrıyor ameliyat olmasaydım sadece bacak ağrısı olacaktı eşime de diyeceğimi dedim galiba intihar edeceğimi düşünüyorsun ben sensiz öteki tarafa gitmem dedim
Düşündüm dedim yapacağım demedim okusan anlardın başına hiç birşey gelmemiş galiba zaten ancak yaşayan anlarIçeriği okumadım bile, bu tarz başlık içeren konuları direk şikayet edin Allah aşkına, canı sıkılan hayatıma son vercem diye konu açıyo..
Sinek'mi öldürüyosun anlamadımki..
Okumadım, sorunun her neyse önce kendi hayatına değer ver, sonra bişekilde çozersin..
Ben ameliyattan vazgeçmiştim evde Doğuma kadar dayanacağım dedim bi gün gelip üç kişiden bahsetti ameliyat olmuş onlar iyiymiş ya neden araştırmadı ki o ameliyat olanlardan bir tanesi üç kez olmuş üst üste ameliyat olmak ne kadar doğru ilk ameliyatımdan önce hangi durumdaysam hala aynı ağrılarım var neye yaradı aneliyat şimdi hiç bir şeye dr un dediği 6. Ayda kalıcı felç olursun ama ameliyat olursan bebeğine kendin bakarsın nerdeeee kucağıma alamıyorum bile hep kandırmaca sizde bu durumu aklınızda bulundurun kamburluk dediğiniz şey skolyoz oda var azıcık belli değil çocuğa gelince ben 9 yıl uğraştım yani aslında o durumları da az çok yaşadım herşey üst üste geldi bebeklerimi üst üste kaybetmem bel fıtığı ameliyatları kızıma bakamamak en kötüsü aciz hissettitiyorTabiki acıyı en çok yaşayan bilir ama herkesin kendi acısı var...Siz eşinizi baştan silmiş gibisiniz gibi geldi yani ailenin otelleri var varlıklı filn diye sizle evlendiğini düşündüğünüzü söylemişsiniz eşiniz duysa ne kadar üzülür kimbilir... ikincisi ne siz ne de eşiniz geleceği bilemez tabiki eşiniz ameliyat olmanızı sağlığınız kaybedin diye değil iyileşin diye olmanızı istemiş nerden bilsin... Artı her olayın zincirleme başka olaylara etkisi var mesela ameliyat olmasaydınız bi gün böyle sağlıklı sağlıklı kendinden emin sokağa çıktınız Allah korusun araba çarpabilir tamamen bacağınızı kaybedebilirdiniz Allah bu şekilde imtihanınızı hafifletti belki de... önceden de dediğim gibi eğer doğuştan beliniz bacağınız sakat kambur filan olsaydınız evlenemeseydiniz bu sefer de azıcık da olsa sağlıklı olsaydım ben de evlenebilseydi benim de çocuğum olsa dicektiniz belki de... Yazınızın bazı yerlerini de anlıyamadım eşiniz arkadaşıyla konuşmuş çocuğu almış filan oraları da anlamadım... Ama lohusa psikolojisi bpşuna kendinizi ve yuvanızı yıpratmayın...
"eşime de diyeceğimi dedim galiba intihar edeceğimi düşünüyorsun ben sensiz öteki tarafa gitmem dedim" bu da tehdit gibi olmuş, bi uzmandan yardım alın bence
Kardeş siz de benim yaşadığım acıları anlıyamassınız... Ben sizi olumlu düşündürmeye çalışıyorum çünkü hayat böyle üstesinden gelinir Allah şükrettikçe artırıyo ama negatif düşünmen kendine zarar vucudunun sağlığını bile zayıflatıyo negatif düşünce isyan daha kötüye sürüklüyo, yapmaya çalıştığım bu... Uzman bi psikologdan filan destek alın... Sizinle bi derdim yok niye kişisel anladınız anlamadım...Benim durumum lohusalıktan falan değil lohusalık 40 gün sürüyor ben Doğum yapalı 10 ay oldu benim durumum travma üst üste gelen felaketler bir ömür sürer izleri geçmez malesef insan başına gelmeden anlayamaz bir zaman lar bende anlamıyordum
İnternette bi fizyoterapist buldum ona gideceğim açıklamaları çok mantıklı en başından bana yapılan tedavi yanlışmış ve birde skolyoz ameliyatı yapan ortapedistler ile görüşeceğim çaresiz kalıp yine aynı dr gitmek istemiyorum zaten face de son moda beyin cerrahları onu iyi etmiş bunu iyi etmiş sürekli foto atıyor hepsi yalan ameliyatların %75 i gereksiz yere yapılıyorÜmidinizi kesmeyin, doktorunuzu degiştirin, birde Saraçoglu adacayı yagı ve susam yagıyla masajı tavsiye ediyor, agrı için bende şuan fizik tedavi görüyorum boyun , sırt, bel komple agrıyor, sıcak elektrikli minik yastıklardan alın agrıyan yere koyun inanın iyi geliyor, geçmiş olsun
Son beş yılım dr lar yüzünden mahvoldu dr hatası yüzünden 3 kez bebeğimi kaybettim nedenini soruyorum bilmiyorlar!!! Bel fıtığı oldum daha ilk ağrıda ameliyat ettiler ki kandırıldım felç diye korkuttu dr ve tekrar tekrar oldu bunlar bana ağır geldi ve başka sağlık problemlerimde var kalbimde sorun var anjiyo için yaşım gençmiş ölürsek kadere ben intihar etmem ama keşke ölseydim dedim imtihandır dedim yaşadıklarıma Ve o imtihanı veremedimKardeş siz de benim yaşadığım acıları anlıyamassınız... Ben sizi olumlu düşündürmeye çalışıyorum çünkü hayat böyle üstesinden gelinir Allah şükrettikçe artırıyo ama negatif düşünmen kendine zarar vucudunun sağlığını bile zayıflatıyo negatif düşünce isyan daha kötüye sürüklüyo, yapmaya çalıştığım bu... Uzman bi psikologdan filan destek alın... Sizinle bi derdim yok niye kişisel anladınız anlamadım...
Kim ki o dr? Benim dr ameliyatı yetersiz yapıyor galiba platin takalım diyor ama platinde gevşiyormuş bi kaç yıl içinde başkabi dr ile görüştüm kemik aşısı yapılması lazım diyor ama o dr dan da memnun olmayan var nereye gideceğimi şaşırdımCok gecmis olsun oncelikle.
Ben bir doktor duymustum vakti zamaninda kişinin bel ve kalcasini birbirinden ayirip ordaki tumoru alip geri birlestirdigini. Düşünün o kişi su an cok sağlıklı. Adini hatırlamıyorum ama bulmaya calisacagim. Ona da gidin bir muhakkak bir cozumu vardir.
Allah sifa versin. Sakin intihar dusunmeyin. O bir kurtulus degil maalesef evlatlarinizi düşünün. Üvey anneye emanet edilmesini ister misiniz? Kendinize iyi bakın. Akil sagliginizi koruyun muhakkak.