Hayatıma son vermeyi düşündüm!!!

bel ameliyatı çok ciddi bir konu
sizi çok iyi anlıyorum bende kaza geçirip disk parçalandı
Allah yardımcınız olsun
Düzen bozulunca bir daha eskisi gibi olmuyor hep Yen'i sorunlar geliyor annem babamda çok karşı çıkmıştı ama dinlemedim

Nolur konu uydurma olsun :KK43:
Malesef beni bi doktor mahvetti face de değerlendirme yaptım yazıklar olsun ona benim kızım var yapamayacaksanız zorlamayın dedim kemiklerim eksenin den çıkmış

Son düzenleyen: Moderatör:
İsim verme, banlanırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun , sanırım yakınınızdan da etkileniyorsunuz psikolojik olarak.
Kendinizi bırakmayın.Meleğiniz var , Allah bağışlasın.Bencede eşiniz sizin için öyle yapıyor.Bu açıdan bakın biraz :KK66:

sadece eşine kıllık olsun diye bile ölmeyi düşünme.. sen öleceksin o yaşayacak, kimse arkandan ilelebet yas da tutmayacak.. her şeyin bir çaresi var adı duyulmuş bir ortopediste gitsen (ya da hangi branş bakıyorsa) mutlaka bir çözümü vardır yahu, insanlar yüz nakli yapıyorlar artık..

Ben 25 ayda bir daire parası harcadım hep daha kötüye gitti kızımı kucaklayamıyorum bile belki ameliyat kötü geçer diye 6 ay son ana kadar dayandım acıya baktım kızıma zaten başarısız ameliyatta zor uyandırdılar makineye bağlamışlar diğer ameliyatta da kalp sorunu yaşadım hiç bişey iyiye gitmiyor tekrar MR çektirip iki dr daha gözükeceğim son şansını iyi değerlendirmem Laz'ım

Sen kötü düşündükçe kötüye gider. İyi düşün.Doktor meselesini çok iyi araştır.

Zamanla daha iyi hissedeceğinden eminim.Zor bir süreç.İnsan yılabiliyor ümitsizliğe kapılabiliyor.

Ama geçecek sen yeter ki vazgeçme

sadece eşine kıllık olsun diye bile ölmeyi düşünme.. sen öleceksin o yaşayacak, kimse arkandan ilelebet yas da tutmayacak.. her şeyin bir çaresi var adı duyulmuş bir ortopediste gitsen (ya da hangi branş bakıyorsa) mutlaka bir çözümü vardır yahu, insanlar yüz nakli yapıyorlar artık..
Adı duyulmuş dr iki başarılı ameliyat yaptı ama ameliyat olmak zorunda değilmişim nasıl inandım bilmiyorum felç dedi korkuttu hepsi
Öyle dedi ama değilmiş şansım varmış bana o şansı vermemişler her şey para için

Adı duyulmuş dr iki başarılı ameliyat yaptı ama ameliyat olmak zorunda değilmişim nasıl inandım bilmiyorum felç dedi korkuttu hepsi

peki şimdi fizik tedavi görerek ağrılarını azaltmanın bir yolu var mı?

Oncelikle Rabbim den acil şifalar diliyorum eşin konusu belki sen hassas olduğun için sana öyle geliyordur niye evladının annesinin olmasını istesin ki iyi düşün bu arada hepimiz pamuk ipliğine bağlıyiz yani yarın ne olucagimiz belli değil dua et isyan etme bebeğin için yaşamayı sev ve mücadele et kendini Salma senden başka kimse çocuğuna bakmaz onu Sensizlikle cezalandiramazsin inşaallah bian önce sağlığına kavuşursun

Rabbim size tez zamanda sifa bulmayı nasip etsin. Inşallah bir an önce sağlığınıza kavusursunuz.

peki şimdi fizik tedavi görerek ağrılarını azaltmanın bir yolu var mı?
Beni bu hale fizik tedavi getirdi ameliyat olmak zorunda kaldım bir daha asla fizik tedavi görmem mümkün değil! Kalan Ağrılarımın azalması mümkün değil omurlar ekseninden kaydı bel kayması var Ve disk bir cm iken bir milim kadar oldu incecik oldu belirgin yükseklik kaybı var buna bağlı sinir köklerinin yeri daralmış,tek yolu platini denemek ama şu anda yürümede sıkıntı Yok oturup kalkarken yada yatıp kalkarken ağrım var belde ve bacakta Ve sol bacağımı kullanamıyorum fazla çorabımı giyemiyorum

Oncelikle Rabbim den acil şifalar diliyorum eşin konusu belki sen hassas olduğun için sana öyle geliyordur niye evladının annesinin olmasını istesin ki iyi düşün bu arada hepimiz pamuk ipliğine bağlıyiz yani yarın ne olucagimiz belli değil dua et isyan etme bebeğin için yaşamayı sev ve mücadele et kendini Salma senden başka kimse çocuğuna bakmaz onu Sensizlikle cezalandiramazsin inşaallah bian önce sağlığına kavuşursun
Ben kızıma 4 aydır bakamıyorum kadar kucaklayamıyorum beni görünce elleri havada kucaklamamı gezdirmemiş istiyor ama yapamıyorum 9.500 kg kaldırmam imkansız onu sırf ona bakmak için platin koyduracaktım eşim ve babam karşı çıktı sanki ameliyatın riski Yok denene yanılma ile öğrenicez herşeyi zaten Doğum yaptığımda da kimse yardımcı olmadığı için zorlandım Ve fıtık tekrarladı gece ben baktım gündüz ben baktım şikayet etmeden ama kaslarımda bi problem oldu Ve ilk altı ay tekrarlama riski vardı bunu bilerek bende etrafımda ben baktım dayanamadım kızıma Benim kendime kıyacak cesaretim Yok şu an da kızıma titrediğim için belki ama böyle giderse bi yada iki ameliyat daha olursa benim kalbim dayanmayacak kalbimde de bi problem var ne olduğunu üç yıldır dr lar bulamadı ameliyatlarda sıkıntı çıktı. Ben ne zaman bu hale gelsem adam otomatiğe bağlanmış gibi süsleniyor hani olası bi ölüm haberiyle şık görünmek istiyor yada ben öyle düşünüyorum normalde pek özenmez kendine

Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursun ve siz de lütfen umutsuz olmayın, mutlaka çözümü vardır. Eşiniz ve babanız neden platin koyulmasına izin vermiyor? Eğer ki oturmanızı kalkmanızı, çocuğunuza bakmanızı, sosyal yaşamınızı etkileyecek düzeyde bir sorun yaşanıyorsa platin koyulmasına neden izin verilmiyor?

Yaşadıklarınızdan dolayı psikolojiniz de çok yıpranmış. Eşinizin kendisine bakmasını, neden sizin ölümünüzü bekliyormuş da başka bir evlilik yapmak istiyormuş gibi algılıyorsunuz? Böyle bir amacı olsa boşanıp şimdi yapar dediğinizi. Siz yaşadıklarınızdan çok olumsuz etkilenmişsiniz, lütfen böyle şeyler düşünüp de iyice yıpratmayın kendinizi.

cok cok geçmiş olsun..
bnm annemde de hem bel fıtıgı hemde disk kayması var,aynı zamanda son 2 senedir boyun fıtığı da eklendi buna..
annem bu bel kaymasına yakalandığında 27 yasındaydı bn ilkokula gidiyordum,20 senedir cekiyor bu derdi,bi ara bacaklarinda hissizlik basladi adim aticam derken yuvarlaniveriyordu zavalli..
doktorlar ameliat olursan ya ayaklanirsin ya yatalak dediler yani riski al ona gore diye uyardilar.
annem ameliyat olmadi,egzersiz ve yuruyuse yoneldi,kaplicalara gittiler vs.. hala agrilari cok ama evi yuzden supurur carsi pazar gezer oglumu kucagina alir ama fece agridan uyuyamaz.,
sizin denk geldiginiz doktor paragozmus,normalde boyle bi ameliyati yapmak icin heyet onune cikmak lazim,annem gatada heyet onune cikti adamlarin hepsi profesor,sen bu omurgayla nasil ayakta duruyorsun diye sasirmislar,istersen ameliyat ederiz demislerdi ama annem
istemedi..
mumkunse sikayet edebilir misiniz acaba bu doktoru?

Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursun ve siz de lütfen umutsuz olmayın, mutlaka çözümü vardır. Eşiniz ve babanız neden platin koyulmasına izin vermiyor? Eğer ki oturmanızı kalkmanızı, çocuğunuza bakmanızı, sosyal yaşamınızı etkileyecek düzeyde bir sorun yaşanıyorsa platin koyulmasına neden izin verilmiyor?

Yaşadıklarınızdan dolayı psikolojiniz de çok yıpranmış. Eşinizin kendisine bakmasını, neden sizin ölümünüzü bekliyormuş da başka bir evlilik yapmak istiyormuş gibi algılıyorsunuz? Böyle bir amacı olsa boşanıp şimdi yapar dediğinizi. Siz yaşadıklarınızdan çok olumsuz etkilenmişsiniz, lütfen böyle şeyler düşünüp de iyice yıpratmayın kendinizi.
Eşim benden boşanmaz yada boşanmak istemez değer veriyor ama sevgisinden şüphe ederim çalıştığı iş yeri oturduğu ev kullandığı arabaya kadar babam aldı şimdi bana iş yeri baskısı da yapıyor iş kurmak istiyor aynı anda benim kötü olduğumu bildiği halde kendine özen göstermeye başlaması çok ilginç! Platin takılırsa onun geri dönüşü Yokmuş bazı kişilerde platini vücut kabul etmiyormuş dayanılmaz ağrı yapıyormuş görüştüğüm bir ortapedist de dediki platinler zaman içinde gevşer bel bölgesindekiler bunu önlemenin yolu ise kemik aşısı dedi kendi doktorum kemik aşısına gerek Yok diyor zaten benim doktora üç beş kere gidip 100-150 bin harcamak gerek nedense bu doktorların hepsi önce hasta aman iyi olsun derler parayı almadan ameliyat etmezler ilk ameliyatta diskler sağlam iken felç olursun hemde kalıcı diye ameliyat etti birde hamile hastası varmış onun hikayesini anlattı gözümü iyice korkuttu aslında benim fıtıklarım protrüzyon seviyesinde idi exstrüde değildi yani yırtık disk onu hemen ameliyat ediyorlarmış ikinci tekrarda disk yırtılmıştı zaten bi kere girilince sağlamlığı kalmıyor

cok cok geçmiş olsun..
bnm annemde de hem bel fıtıgı hemde disk kayması var,aynı zamanda son 2 senedir boyun fıtığı da eklendi buna..
annem bu bel kaymasına yakalandığında 27 yasındaydı bn ilkokula gidiyordum,20 senedir cekiyor bu derdi,bi ara bacaklarinda hissizlik basladi adim aticam derken yuvarlaniveriyordu zavalli..
doktorlar ameliat olursan ya ayaklanirsin ya yatalak dediler yani riski al ona gore diye uyardilar.
annem ameliyat olmadi,egzersiz ve yuruyuse yoneldi,kaplicalara gittiler vs.. hala agrilari cok ama evi yuzden supurur carsi pazar gezer oglumu kucagina alir ama fece agridan uyuyamaz.,
sizin denk geldiginiz doktor paragozmus,normalde boyle bi ameliyati yapmak icin heyet onune cikmak lazim,annem gatada heyet onune cikti adamlarin hepsi profesor,sen bu omurgayla nasil ayakta duruyorsun diye sasirmislar,istersen ameliyat ederiz demislerdi ama annem
istemedi..
mumkunse sikayet edebilir misiniz acaba bu doktoru?
Doktor özel çalışıyor ben ikinci ameliyatta başka doktora gittim onu bile şikayet edemedim eşim boşver dedi ilk ve üçüncü ameliyatımı yapan doktor başarılı ama ne olursa olsun disk sağlam ise ameliyat edilmemeli belki toparlar annemde 25 yıl önce böyle olmuştu o toparladı sürekli yattı ben doktora gittim fizik verdi fizikte çekme yaptılar yarım saat dr dedim ağrılarım arttı normal dedi bir hafta sonra iki büklüm kaldım adım atarken canım çok yanıyordu dr sen en iyisi bi cerrah bul dedi bizde salak gibi her dediğini yaptık devlet hastanesindeki fizik doktoru kızdı sen niye ameliyat oldum ki dedi ne haklıymışBugün ayağımda yanma oluyor normal mi bilmiyorum normalde ayaklarım buz gibi olur

Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum bende de dogumdan sonra diz kapaklarinda aşınma vardi simdi de belilmde fıtık çıktı sinire dayanmis ameliyat demediler egzersiz verdi dr ama agrilari cocukla ilgilenememenin ne olduğunu cok iyi bilirim çünkü hala zorlanıyorum ben sol ayagima vuruyor üstü şiş surekli .. ameliyat demediler ama deseler de ameliyat olman dayanirim çünkü benim cocuklar da 8 kilo civarindalar bazen ikisini birlikte aliyorum surekli hareket halindeyim yani fitik kesinlikle tekrarlar şu halimden kötü olurum
Merak ettigim asil şey şu aslinda ilk ameliyati mecbur değilken bir de hamile iken neden oldunuz yani ameliyat bu kolay olmaz bebeginiz varken nasıl cesaret ettiniz cok.mu ağrınız vardı

Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum bende de dogumdan sonra diz kapaklarinda aşınma vardi simdi de belilmde fıtık çıktı sinire dayanmis ameliyat demediler egzersiz verdi dr ama agrilari cocukla ilgilenememenin ne olduğunu cok iyi bilirim çünkü hala zorlanıyorum ben sol ayagima vuruyor üstü şiş surekli .. ameliyat demediler ama deseler de ameliyat olman dayanirim çünkü benim cocuklar da 8 kilo civarindalar bazen ikisini birlikte aliyorum surekli hareket halindeyim yani fitik kesinlikle tekrarlar şu halimden kötü olurum
Merak ettigim asil şey şu aslinda ilk ameliyati mecbur değilken bir de hamile iken neden oldunuz yani ameliyat bu kolay olmaz bebeginiz varken nasıl cesaret ettiniz cok.mu ağrınız vardı
İlk fıtık olduğumu öğrendiğimde hafif bir bacakta çekme vardı dr fizik uygulayalım olmazsa iyi bi cerrah bul dedi ben 8 yıllık evli ve çocuğum yoktu tüp bebek yaptıracaktım fizik tedavi de çok kötü oldum iki büklüm yürüyemez hale geldim dr ilk hafta ağrıların artacak Ve sonra azalacak demişti tam tersi oldu ağrılarım dayanılmazdı utuyamıyordum bile aslında tedaviye başlarken test yaptırdım bişey yoktu bir hafta tedavi beni mahvetti ve yine test yaptırdım hamileydim bebeği aldıramazdım fizik tedaviyi bıraktım beyin ve sinir cerrahlarını dolaşmaya başladım büyüm alanya Antalya daki hastaneleri gezdim lazer dedim olmaz dediler enjeksiyon dedim olmaz ille ameliyat dedi hepsi de İstanbul'da medyatik bi dr gittim sürüne sürüne oda dedi yatalak kalırsın seni ameliyat kurtarmaz diye felç olmamak için ameliyat oldum Ve anestezi yada ağrı kesici almadım Bebek yaşasın diye çok ağrılar çektim ameliyat sonrası bebekte iki ay sonra düştü bende pıhtılaşma çıktı gebelikte iğne kullanmam gerekiyormuş birde onun için üzüldüm ameliyatı boşa olmuş oldum yani bu arada ben fıtıkların hepsi diskten bağımsız içinin dışa çıkması olarak biliyordum ama değilmiş 4 aşama fıtık varmış benimki 2. Aşamaymış bana bunu açıklayan bi doktor hiç olmadı aman hamilesin kesin felç kalacaksın dediler hayatımın hatasını yaptım

X