Hayatım kabusa döndü

Cocuk oyle yetisince daha cok hasta oluyor bence. Ben montunu giydirip battaniye kapatıyorum belinden aşağı, açıkçası soğuğa da biraz alissin istiyorum.
Şimdi vucudu belli bir giyinme stiline alıştı bence çok giydirince hemen terliyor .Avrupa da yagmur camur cocuklar bebekler sokakta çünkü havanin iyileşmesini beklerlerse hiç cikamazlar.
Anneniz belki biraz da bosanmayasiniz diye yapıyordur.

Bu yaşta ailem beni reddeder, aile yapımıza ters gibi cümleler kuruyorsanız onların size karışmasına da göz yummalısınız. Kimse kimseyi reddetmez sadece sizi öyle sindirmişler o kadar. Eşinizden neden boşanıyorsunuz?

Buda yeni moda oldu galiba
Artık eşimle boşanacağız ev arkadaşıyız aynı evde yaşıyoruz
......
Gerçekten öyle aynı dertten muzdaribim. 2 senelik evliyim ve henüz hiç birlikte olamadık. Bununla alakalı bir konu açtım sizlerden fikir alabilmek adına bende. Bende bi çıkmazdayım ama sonu hayır olsun ne diyeyim.

Öncelikle bu kadar darda kalmanıza gerçekten çok üzüldüm. Rabbim size sabır versin en kısa zamanda bir çıkar yol bulmayı nasip etsin inşallah. Eşinizle çocuğunuz biraz daha büyüyüp kendini bilecek duruma gelene kadar birlikte kalın bence. Yaşını bilmiyorum çocuğunuzun ama her şekilde 1-2 senelik bir beraberliğe tekabul ediyor bu. Daha sonra ayrılabilirsiniz, eşinizden kendiniz için nafaka talep etmeyin bence bu ancak süreci uzatır. Çocuğunuz için aylık nafaka ve tazminat talep edin. Daha sonra çocuğunuzu özel eğitim merkezlerinden birine kaydettirebilirsiniz bir yandan çalışırsınız siz de. Durumunuzu maddi olarak toparladıktan sonra da annenizin baskılarına karşı gelerek 1+1 uygun bir eve çıkarsınız. İnanın söylemesi kolay biliyorum fakat bir yerde risk almalı elinizi taşın altına sokmalısınız. Bu ya eşinizin ya da annenizin gönlünü hoş edip kendi hayatınızı cehenneme çevirerek halledebileceğiniz bir süreç değil. Dünyaya bir kere geliyorsunuz bu şansınızı melek yavrunuzla kendinize bir düzen kurmak için değerlendirin. Rabbim yardımcınız olsun.

Torununu bu kadar düşünen annenin korona varken komşu gezmesine gitmesi ne kadar komik. Siz de gülmüyor musunuz buna? Hem de mutasyon bebek ve çocuklara daha çok zarar verirken.

Boşanınca annenle yaşamak zorunda değilsin.. Kendi başına yaşayamıyorsan eğer malesef buda senin bu hayattaki en büyük eksikliğin.. ya anneni çekeceksin yada arkadaş gibi istemediğin bi adamla aynı evde yaşamaya razı olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…