ben grip oldum canım şuan kemiklerim sızlıyor resmenvefa komşumla akşamları 7-8 arası yürüyoruz havalar fazla soğuk değil sende başlamalısın
geçmiş olsun canım benimde boğazımda aft çıktı su bile tırmalayıp geçiyorr
Hep öyle aldım şimdiye kadar ve farklı bir şey yapmak istedim oyuzden. Alışılmışlığın dışında olsun istedim yani, farklı şeyler süprizler mutlu eder beni. Yaseminler bana doğum günümde çiçek yollamışlardı hâlâ unutamam onu mesela :)çok güzel görünüyorda abin ne etsin bunu bi iki yer gerisini ikram eder iş yerine
bence kalıcı bişey al canım gömlek kemer v.s gibi
biz kadınlar farklılıklardan hoşlanıyoruz gerçektennnnHep öyle aldım şimdiye kadar ve farklı bir şey yapmak istedim oyuzden. Alışılmışlığın dışında olsun istedim yani, farklı şeyler süprizler mutlu eder beni. Yaseminler bana doğum günümde çiçek yollamışlardı hâlâ unutamam onu mesela :)
Hala bakınıyorum, birde bi cimriyim ki sormabiz kadınlar farklılıklardan hoşlanıyoruz gerçektennnn
ama erkekler için aynı şeyi diyemiyeceğim daha düz mantıklar ya o yüzden dedimmm
tabi abini en ii sen tanıyorsun şekerim
Hala bakınıyorum, birde bi cimriyim ki sorma
Biraz daha uygununu bulucam diye yırttım kendimi bugün
Babama mı çektim nedir karşiiimm
Hep kalpli kalpli şeyler yaw sevgili gibiAhahahahaaaa deliii manyakkk
Armut dibine düşermişş
bide buraya bak bakalım http://www.haciserif.com.tr/cikolatalar/hediyelik-cikolatalar/
Çıkssss beğenmedim
5 lira ucuz diye dedimmmmÇıkssss beğenmedim
Kızmıyon dimii
5 lira ucuz diye dedimmmm
bende öucuz diye beğendimm
Abime ilk doğum günü farklı hediyemin açılışınıçok etkili bi seçimmm sorması ayıp neyin açılışını kutluyosun???
Abime ilk doğum günü farklı hediyemin açılışını
Amannnn o bişi yapmazzz biliyorumayy kendimi sıkıyorum bak burada gülmemek içinn deli yaa
bırakda abine ilkleri yengen yaşatsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?