tamam güzis bende kararlıyım, bu sefer başaralım lütfen,saraycam eline sağlık canım ben 62 diyorum hedef için ve kesin kararlıyım
kızlar öğlen izmir köfte çorba bulgur portakal var portakalı ara öğün yapıp, diğerlerini yemeyi düşünüyorum patates hariç tabi
saraycam eline sağlık canım ben 62 diyorum hedef için ve kesin kararlıyım
kız zaten 2-3 kaşık ancak yerim canım, zaten o kadar veriyorlar :)bulgurda şişkinlik yapar yalnız
bence onu da kontrollü ye istersen
güzis diyetin iyi geçerse, 1-2 hafta sonra senin listeni denemeyi düşünüyorumöğle yemeğim
150gr kadar tavuk ızgara
salata yağsız evden getirdim bugun
Tamam canım ama ben dun tam uyamadım o listeye bu hafta yapıcam 1-2 hafta sonra tekrar bunu yapıcamgüzis diyetin iyi geçerse, 1-2 hafta sonra senin listeni denemeyi düşünüyorum
Tamam canım ama ben dun tam uyamadım o listeye bu hafta yapıcam 1-2 hafta sonra tekrar bunu yapıcam
kız ızgara tavuk kilo aldırmaz, ekmeksiz yersen tabiakşama da evde tavuk ızgara yapılacak ben bi parça tadımlık alırım artık
ıspanak yemeğim var banada
kız ızgara tavuk kilo aldırmaz, ekmeksiz yersen tabi
bilmiyorum yeni duydum,evet aldırmaz biliyorumda şimdi de yedim ye iki ögün tavuk yersem gıdaklarım
birde tavuğunbana göre en yağlı bölgesi eşim bayılır kelebek tavuk derler bilirmisin bilmem
ızgarası süper olur ama her yerde olmuyor biliyorumm canımbilmiyorum yeni duydum,
sen spora ne zaman başlıyonnnÖğlen;
Mercimek Çorbası
Kaşarlı köfte 3adet
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?