Hayatım Diyet

ara ögün şimdilikk türk kahvesi

meyvayı tüketeceğim birazdannn

kızlar evde kek var yaptım ama daha tadına bakmadım akşam çayın yanında bi ince dilim yesemmi acaba kek gözümün önünde uçuyor şu anda

ayyy ayyyyyy kardeşimi görsem ancak bu kadar sevinirdimmm hepinizi çok özlemişimmmm
beni soracak olursanız aynıyımmm yiyorum yatıyorum tembelimm garfield gibiyim yaniii
bende korkumdan tartılmıyorum
su içmeyide bırakmışım dün farkettimmm
silkelenip kendimize gelme zamanııııı

hoşgeldin cnm artık sirkelenme zamanı bütün yaz yedik içtik güldük gezdik eylendik artık yeter

Hu hu selam kızlar tam zamanında gelmisim hepiniz buradasiniz ve yeniden baslamissiniz. Tebrikler .. pazartesi be de bildirim yaparım. sizinleyim
hoşgeldin cnm sende durumlar nasıl yeni evine yeni yerine alışabidinmi çocuklar ne alemde onlarda alıştımı nasıl gidiyor kilo durumu nasıl

akşam yemeğim 3yk soğanla biberle kavrulmuş kıyma 2dilim çavdar ekmeği yemekten sonra çayın yanında ince bir dilim kek yiyecekim ama yemedim bütün günün emegine kıyamadım sadece bir lokma tadımlık hala tadı damağımda

kızlar evde kek var yaptım ama daha tadına bakmadım akşam çayın yanında bi ince dilim yesemmi acaba kek gözümün önünde uçuyor şu anda

cnm bunları gündüz saatlerinde ye bence

çabuk silken gel kendine

gelmeyeyim yanınaaa

Hu hu selam kızlar tam zamanında gelmisim hepiniz buradasiniz ve yeniden baslamissiniz. Tebrikler .. pazartesi be de bildirim yaparım. sizinleyim

gel canım gel sensiz olmuyor buralarrrrrr

biz aldık başımızı gidiyoruzz durum vahimm

boşver bir lokma kekin tadıda aynı 2 dilim kekin tadıda aynıııı

günaydın günaydın günaydın

günaydınnnnn

sabah
süt müsli
yazmasıda kısa oldu yemeside ve şimdiden acıktım

ben müsli mümkünse yemeyeyim

yediğim zaman bütün gün kendimi aç hissediyorummm

günaydın kızlarrr

hayırlı cumalar

bol zayıf günleriniz olsunn

dün akşam
1 dilim ç.ekmek
6 yk kaşığı kadar kereviz
salata
yoğurt

AKŞAM BİRDE EBRU ŞALLINI BİR KAÇ HAREKETİNİ YAPTIM YÜRÜŞÜMÜ SÖYLEMİYORUM GÜNLÜK RAHAT 40 DK YÜRÜYORUMMM
sabah

1 bardak su

kahvaltı
1 dilim ç ekmek
1 yumurta
az peyinr
domates-salatalık

öğle yemeğimide bugun evden getirdim bolca salata yaptım ayran ve ekmekle desteklerimmm

günaydın hayırlı cumalar kızlar

akşam
2 biber dolması
tarhana çorba yoğurt
gece bir kuru incir bir dilim armut yedim

sabah
2 dilim t.buğday ekmek
salatalık domates biber
7-8 zeytin bir parça peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…