ara ögün şimdilikk türk kahvesi
meyvayı tüketeceğim birazdannn
tamam kaptantatlı yokkk
onun yerine salatalık maydonoz su bitki çayı için ama tatlı yokk bir süreee
armutun üstüne bir avuç leblebi meyveyi sade yiyince midem bi tuhaf oluyorbende bir adet armut yiyiyorum
hoşgeldin cnm artık sirkelenme zamanı bütün yaz yedik içtik güldük gezdik eylendik artık yeterayyy ayyyyyy kardeşimi görsem ancak bu kadar sevinirdimmm hepinizi çok özlemişimmmm
beni soracak olursanız aynıyımmm yiyorum yatıyorum tembelimm garfield gibiyim yaniii
bende korkumdan tartılmıyorum
su içmeyide bırakmışım dün farkettimmm
silkelenip kendimize gelme zamanııııı
hoşgeldin cnm sende durumlar nasıl yeni evine yeni yerine alışabidinmi çocuklar ne alemde onlarda alıştımı nasıl gidiyor kilo durumu nasılHu hu selam kızlar tam zamanında gelmisim hepiniz buradasiniz ve yeniden baslamissiniz. Tebrikler .. pazartesi be de bildirim yaparım. sizinleyim
kızlar evde kek var yaptım ama daha tadına bakmadım akşam çayın yanında bi ince dilim yesemmi acaba kek gözümün önünde uçuyor şu anda
ayyy ayyyyyy kardeşimi görsem ancak bu kadar sevinirdimmm hepinizi çok özlemişimmmm
beni soracak olursanız aynıyımmm yiyorum yatıyorum tembelimm garfield gibiyim yaniii
bende korkumdan tartılmıyorum
su içmeyide bırakmışım dün farkettimmm
silkelenip kendimize gelme zamanııııı
Hu hu selam kızlar tam zamanında gelmisim hepiniz buradasiniz ve yeniden baslamissiniz. Tebrikler .. pazartesi be de bildirim yaparım. sizinleyim
akşam yemeğim 3yk soğanla biberle kavrulmuş kıyma 2dilim çavdar ekmeği yemekten sonra çayın yanında ince bir dilim kek yiyecekim ama yemedim bütün günün emegine kıyamadım sadece bir lokma tadımlık hala tadı damağımda
günaydın günaydın günaydın
sabah
süt müsli
yazmasıda kısa oldu yemeside ve şimdiden acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?