Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu saatler benim için çok kritik en çok bu saatlerde acıkıyorum ama tedarikli geldim ara öğün yapıldı Eki Görüntüle 1650745 tarçınlı süt 3 adet hurma
bu saatler benim için çok kritik en çok bu saatlerde acıkıyorum ama tedarikli geldim ara öğün yapıldı Eki Görüntüle 1650745 tarçınlı süt 3 adet hurma
teşekkür ederimafiyet olsun canımmm ara öğün süperrr![]()
teşekkür ederim siz neler yediniz bakayım ara öğündeara öğün süper
afiyet olsun
teşekkür ederim
teşekkür ederim siz neler yediniz bakayım ara öğünde
cnm hoşgeldin bende seni merak ediyordumKahvaltim biraz gec oldu bi saat once bitti kahvalti
1 adet krep
3 zeytin
1kk peynir domates biber
1 yumyrta
Selam kizlar izindeyim daha ptesi is basi yapicam ins kilo gecen hafta 70.5 ti malesefbu sabah tartildim 69.0 bakalim pazartesi nolucak spor yapamiyorum su an oglusum nezle oldu havalarda yagmurlu ise basladigimda baslicam spora inss
Sagol canim canim ipin ucu kactimi hemen kilolar fazlasiyla geri geliyodesene sende bizdensinnnn
oğluşuna geçmiş olsunnnnn
afiyet olsun güzel menüöğle menü
5 köfte
salata
1 bardak ayran
1 parça pide
canım acayip tatşı istiyor regl yakın ama tuzağa düşmeyeceğim
mandalina elma var onları ara ögün yapacağımm
benimde canım tatlı istiyor ama dayanmalıyım yoksa bu kilolar aldı başını gidiyorcanım acayip tatşı istiyor regl yakın ama tuzağa düşmeyeceğim
mandalina elma var onları ara ögün yapacağımm
benimde canım tatlı istiyor ama dayanmalıyım yoksa bu kilolar aldı başını gidiyor