- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
bende yiyemiyorum şu müsli yi yasabah
süt müsli
yazmasıda kısa oldu yemeside ve şimdiden acıktım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yiyemiyorum şu müsli yi yasabah
süt müsli
yazmasıda kısa oldu yemeside ve şimdiden acıktım
hoşgeldin cnm sende durumlar nasıl yeni evine yeni yerine alışabidinmi çocuklar ne alemde onlarda alıştımı nasıl gidiyor kilo durumu nasıl
Teşekkür ederim canım. Alistik yeni yerimize. Ben yillik izindeyim evde diyet yapmak zor ama biseyler yapmaya calisiyorum. 61.6 kg olmusum bu gün yani hala yerimde sayiyorum .
Sen nasılsın canim?
sarayca selammmm maşallahhhhhTeşekkür ederim canım. Alistik yeni yerimize. Ben yillik izindeyim evde diyet yapmak zor ama biseyler yapmaya calisiyorum. 61.6 kg olmusum bu gün yani hala yerimde sayiyorum .
Sen nasılsın canim?
bende bir daha müsli yemicem saat 09.00 gibi normal kahvaltı yapmak zorunda kaldım çünkü kendimi kurt gibi acıkmış hissettimgel canım gel sensiz olmuyor buralarrrrrr
biz aldık başımızı gidiyoruzz durum vahimm
boşver bir lokma kekin tadıda aynı 2 dilim kekin tadıda aynıııı
günaydınnnnn
ben müsli mümkünse yemeyeyim
yediğim zaman bütün gün kendimi aç hissediyorummm
maaşallah sana ben dün tartıldım 70.2 kg geldim çok mutsuzumTeşekkür ederim canım. Alistik yeni yerimize. Ben yillik izindeyim evde diyet yapmak zor ama biseyler yapmaya calisiyorum. 61.6 kg olmusum bu gün yani hala yerimde sayiyorum .
Sen nasılsın canim?
bende bir daha müsli yemicem saat 09.00 gibi normal kahvaltı yapmak zorunda kaldım çünkü kendimi kurt gibi acıkmış hissettimEki Görüntüle 1651746 ve 2 dilim çavdar ekmeği
ara ögünn
bir kuru incir
sanada afiyetolsun canımmmsen neyapacan musli
yap türk usulü kahvaltını
kahvaltı en önemli öğündürr
afiyet olsun kuzu
araa: 1 fincan kahve+1 lokumm![]()
ara öğün Eki Görüntüle 1651801
şekersiz türk kahvesi ve kuru kayısı
sanada afiyetolsun canımmm
bende aynı senin gibi şekersiz içerim her şeyi ama tatlıya hayır diyememçayımda kahvemde şeker kullanmam
şekerli içecekleri hiç sevmem
ama tatlıya çikolataya hayır demem
bir taneden bir şey olmaz önemli olan abartmamak ama çok istiyorsan kızalımlan kızsanaa
ceza versene
sen böle dersen ben bida yerimmmmm![]()
bende aynı senin gibi şekersiz içerim her şeyi ama tatlıya hayır diyemem
öğlen ne yiyeceksiniz söyleyin bakalım
bir taneden bir şey olmaz önemli olan abartmamak ama çok istiyorsan kızalım
selam canlarımmm nasılsınız bakalım
sabah normal kahvaltımm
öğlen arkadaşa gidecez pide varmış napayım ben şimdii ne kadar yiyeyim
kız ciddimisin dalga mı geçiyon
kızlar ortak bir spor programı bulsak beraber yapsak