afiyet olsun cnmmm
ben sütle içtim canım, yoğurtla denemedimşu yulaf ezmesini bende alayım deneyeyim ya ara ögün olarak kullanablirimm
yoğurtlamı sütlemi güzewl oluyor
ben sütle içtim canım, yoğurtla denemedim
nasıl oldun balım var mı bir gelişme
ben evde yapıyomgenic le evi bir görsen spor salonu plates seti twistwe dambıll ip bişi da varya onun ismini bilmiyom bisiklette vardı ablam götürdüüü
canım ilk defa yedim sütün içine kattım 3 kaşık (çok mu acaba) ve sabah sabah çok iyi geldi, zor zamanlarda yenir bence, hani hiç vakit yoksa kahvaltı hazırlamaya iyi olur
hayırlısı olsun, ama vakti bence, oğluşunda baya büyüdü, yaşın ilerlemeden 2. yi doğur gitsintamam canım alayım marketten
sütle ilk denerim h.sonu
yok canım bi gelişme kahverengi leke geliyordu sabah şimdi kesildi
mecbur bekleyeceğim hayırlısı
genic diyetin de ikindi öğünde tüketiyor du 2 yk +yoğurt ile
akşam yemeğe saldırmamak için mantıklıı
kızlar bu yulaf ezmesi ve müsli aynı şey değil değil mi? şimdi int. bakıyorum da,
şu yulaf ezmesini bende alayım deneyeyim ya ara ögün olarak kullanablirimm
bence de değil ya+11000000000000000000
aferin yasmin sıkı takipcim
tam olarak değil kanımca
yoğurtla eğer işyeri için düşünüyorsan
şu yulaf ezmesini bende alayım deneyeyim ya ara ögün olarak kullanablirimm
bence de değil ya
hayırlısı olsun, ama vakti bence, oğluşunda baya büyüdü, yaşın ilerlemeden 2. yi doğur gitsin
hayırlısı olsun canımşu dönem sıkıntılı bizim için maddi manevi
o yüzden en az 1-1,5 yıl sonradüşünüyordum çalışmalara
bende baktım öyleymiş, ama ezme daha mantıklı tabi, yulaf kepeğide aldım, akşam vaktim olursa ekmeğini yapacağım :)))hımmm yulaf ezmesi tekbaşına
müsli ise; yulaf ezmesi,çavdar, buğday gibi tahıllar ve ek olarak kurutulmuş meyveler var içinde
bende baktım öyleymiş, ama ezme daha mantıklı tabi, yulaf kepeğide aldım, akşam vaktim olursa ekmeğini yapacağım :)))
hayırlısı olsun canım
ayy sen o ekmeği geçen hafta yapmayacak mıyıdın yahu ?
pazar günü yulaf kepeğini alamadım ve yapamadım canım,ayy sen o ekmeği geçen hafta yapmayacak mıyıdın yahu ?
oda ben gibi ekmekçi demekkk kii
pazar günü yulaf kepeğini alamadım ve yapamadım canım,
ara ögün yarım avuç kuru üzüm ile tuzsuz fıstık
mandalinamı çıkışa saklıyorum
canım ben yulaf kepeği ile omlet yaptım 2 gün, sabahları sürekli omlet zor olduğu için ekmeğini yapıp, dolaba koyarım, sabahları hemen hazır olur , alır yerim diye düşünüyorum,yok o tadı güzel diyet için uygun diyordu geçen hafta
hıııı tamam canım o zaman
fıstıkla üzümün yanında çay iç vefa şişirsin seni
yani tokluk hissi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?