şimdilik ara vericem cnm 31 aralıktan sonra bakarız desteğin için teşekkür ederimgünaydın cankuşlar Rolla cım canım pes etme öyle lütfen gel biz sana destek oluruz sadece sohbete uğrama gel diyete devam edelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdilik ara vericem cnm 31 aralıktan sonra bakarız desteğin için teşekkür ederimgünaydın cankuşlar Rolla cım canım pes etme öyle lütfen gel biz sana destek oluruz sadece sohbete uğrama gel diyete devam edelim
Cnm bu ara kendimi çok kastim her halde sohbete ugrarim ama diyete biraz ara sizi seviyorum
şimdilik ara vericem cnm 31 aralıktan sonra bakarız desteğin için teşekkür ederim
Cnm bu ara kendimi çok kastim her halde sohbete ugrarim ama diyete biraz ara sizi seviyorum
rica ederim ama bak rollacım sen yine ara vereceksen ver sıkıntı yok
ama gün çinde gel muhabbet sohbet edelim sende bu arada uzaklaşırsın o psikolojiden sonra tam gaz devam ederiz hep beraber
bizde bahane bakıyozzzz
acaba yeni yılda ne yesem ne içsem ne alsam planları yapıyom
ee tartı beni 65 gözterirse değmeyin keyfime göstermezse o tartını çekeceği var elimdennnn
genic bi şey sorucam ben bu pro diyetini kaç gün yapayım ya da sen kaç gün yaptın
çok güzel bu hafta sonu bunu uygularım ıyı oldu bu tesekkurler canım3 gün canım doktorun söylediği
çok güzel bu hafta sonu bunu uygularım ıyı oldu bu tesekkurler canım
ögle
yayla çorbası
yağsız marul salatası
5 izmir köfte küçük
saraycam gelirim inşallahRolla yılbaşından sonra toparlanıp gel olur mu, salma kendini fazla
daha önce neden öğlen yürümemişim, çok kızıyorum kendime, oh be kendime geldim, hem vücudum rahatladı, hem beynim, en azından 40 dk. da olsa kendime zaman ayırdım, ve bunu spor yapıp zayıflayacağım diye değil, kendime zaman ayırıp, ruhumu ve bedenimi dinlendireceğim gözüyle bakıyorum...
sanırım, sağlığım elverdiği ve burada çalıştığım müddetçe, ayrıca başka bir aksilik olmazsa hafta içi öğlen 30-40 dk yürümeyi düşünüyorum...
Cnm bende yıl başından sonra b fit te yeniden başlamayı düşünüyorum o zaman çok faydasını görmüştündaha önce neden öğlen yürümemişim, çok kızıyorum kendime, oh be kendime geldim, hem vücudum rahatladı, hem beynim, en azından 40 dk. da olsa kendime zaman ayırdım, ve bunu spor yapıp zayıflayacağım diye değil, kendime zaman ayırıp, ruhumu ve bedenimi dinlendireceğim gözüyle bakıyorum...
sanırım, sağlığım elverdiği ve burada çalıştığım müddetçe, ayrıca başka bir aksilik olmazsa hafta içi öğlen 30-40 dk yürümeyi düşünüyorum...
Ta
saraycam gelirim inşallah