- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
içtim bebeğim şekersizindenyok o tadı güzel diyet için uygun diyordu geçen hafta
hıııı tamam canım o zaman
fıstıkla üzümün yanında çay iç vefa şişirsin seni
yani tokluk hissi veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içtim bebeğim şekersizindenyok o tadı güzel diyet için uygun diyordu geçen hafta
hıııı tamam canım o zaman
fıstıkla üzümün yanında çay iç vefa şişirsin seni
yani tokluk hissi veriyor
canım ben yulaf kepeği ile omlet yaptım 2 gün, sabahları sürekli omlet zor olduğu için ekmeğini yapıp, dolaba koyarım, sabahları hemen hazır olur , alır yerim diye düşünüyorum,
içtim bebeğim şekersizinden
bu gün zaten geç kalıyodum yulaf ezmesi denedim, sabahları her zaman müsait olmuyorum,bende eğer oğlana krep yapacaksam sabah o zaman yapıyorum omleti kendime
yoksa sadece haftasonu yapabilirim omleti rahat rahat bir de sabah sabah onun bulaşığı ile uğraşmak zor oluyor
bu gün zaten geç kalıyodum yulaf ezmesi denedim, sabahları her zaman müsait olmuyorum,
ayrıca yulaf kepeğini daha önceleri de kullanıyordum zaten, ve tadını çok beğeniyorum ve tok tutuyor
ben erken uyanıyorum ama ancak yetişiyorum, işlerim oluyor, kahvaltı yapacak vaktim bile olmuyorbende bu hafta hep kıl payı geldim bana da bir şey oldu uyumak istiyorum uykumu alamıyorum
ben erken uyanıyorum ama ancak yetişiyorum, işlerim oluyor, kahvaltı yapacak vaktim bile olmuyor
ara: 1 yeşil elma+1 peribiyotik yoğurtt
Günaydın herkese haftasonu dünyaları yedim dün de regl oldum bu gün çok fenayım her tarafım ağrıyor başım belim bacaklarım
günaydınn bende haftasonu aynıydım her yanım ağrıyordu