aa bilmiyodum ama gerçek olduğu kesin, dün ve bu gün rahatlamama yetti yürümek :)cnm yürümek herzaman iyidir yürüş yaparken ayağımız altında mutluluk hormanları devreye girermiş
bende fırsat buldukça her yere yürürümmmmmmm
sen bilirsin rolla, evde leslie ile yürüyüşte yapabilirsin,B
Cnm bende yıl başından sonra b fit te yeniden başlamayı düşünüyorum o zaman çok faydasını görmüştün
B
Cnm bende yıl başından sonra b fit te yeniden başlamayı düşünüyorum o zaman çok faydasını görmüştün
aa bilmiyodum ama gerçek olduğu kesin, dün ve bu gün rahatlamama yetti yürümek :)
sen bilirsin rolla, evde leslie ile yürüyüşte yapabilirsin,
ben hafta sonu hava güzel olursa çıkarım çocuklarla yürürüz yinebenim benim o kadar rahatlıyor ki anlatamam yarın heryer yürüyerek gidecem allah izin verirse
illaki güzeldirbefit in videoları arada bende yapıyorum onlardan evde
illaki güzeldirrolla sende evde yap kız bir sürü para verme
kızlar yulaf ezmesini çok sevdim ben
ev hem ekonomik, hem rahat oluyor, dambıl twist bende de varben evde yapıyomgenic le evi bir görsen spor salonu plates seti twistwe dambıll ip bişi da varya onun ismini bilmiyom bisiklette vardı ablam götürdüüü
canım ilk defa yedim sütün içine kattım 3 kaşık (çok mu acaba) ve sabah sabah çok iyi geldi, zor zamanlarda yenir bence, hani hiç vakit yoksa kahvaltı hazırlamaya iyi olurçok tok tutuyor demi
millet tatlısını bile yapıyorlarrrr
canım ilk defa yedim sütün içine kattım 3 kaşık (çok mu acaba) ve sabah sabah çok iyi geldi, zor zamanlarda yenir bence, hani hiç vakit yoksa kahvaltı hazırlamaya iyi olur
hatta bazen akşam öğünü ya da öğlen öğünü yapılır,
kayısılarımı dondurucudan çıkartayım artık :)bende genelde 3 veya 4 kaşık içine kuru kayssı badem de koyuyorm güzel oluoyrrr
mantıklı hakketen, ama genic geç yiyor akşamı, ben zaten 5 -5.30 da yiyorum yemeği, bu yüzden bana fazla olur, ancak akşam uygun yemek yoksa öğün olarak yiyebilirim.genic diyetin de ikindi öğünde tüketiyor du 2 yk +yoğurt ile
akşam yemeğe saldırmamak için mantıklıı
Ben evde yapamıyorum illa birşeyler çıkıyorillaki güzeldirrolla sende evde yap kız bir sürü para verme
bende hayatta salona gitmezdim, çok üşenirim, evde rahat rahat kıyafetlerimi giyinip spor yapmaya bayılıyorum, rolla sanki küçük çocuğun mu var, illa bişey çıkartanBen evde yapamıyorum illa birşeyler çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?