- 24 Ağustos 2018
- 4.141
- 10.386
- 208
- Konu Sahibi deepthoughts
-
Aman eski halinin nesi guzel sende ya. Birak iste ne güzel olmussunSizce eski halim daha güzel değil mi ben bir türlü sevemiyorum
Normalde kemerim daha belirgindi yandan o yüzden oldum zaten ameliyatı ama bilmiyorum umarım ben de güzel bulabilirim bir günBen normalde hafif kemer severim ama açıkçası sizinki pek de güzel değilmiş. Bence yeni hali çok daha güzel olmuş.
Evet ameliyat sonrası benim için çok zor geçti umarım alışırım çok teşekkürlerOperasyon sonrası stres bozukluğu yaşıyorsunuz belli ki bu normal. Gayet iyi duruyor alışacaksınız zamanla.
teşekkür ediyorumBen bayildim, ilk burnunuz benim burnumun aynisi, bende yaptirsam boyle duracak demekki :) cok guzel olmussunuz, avutmak icin soylemiyorum, yuzunuzde guller acsin
İlk ameliyat olduğumda burnun çok şişti ve herkes çok garip bakıyordu ben de hep ineceğini daha iyi duracağını söylüyordum bilmiyorum o dönemden dolayı mı etkilenip böyle oldum. Teşekkür ederim umarım ben de beğenirim artıkAy ben sizin münasebetsiz insanların dobralık adı altında sizi zorbaladığını ve bu yüzden böyle hissettiğinizi düşünüyorum. Kesinlikle gayet güzel ve yakışmış .
Ya çok sağ olunAman eski halinin nesi guzel sende ya. Birak iste ne güzel olmussun
Zaten çok büyük bir ders oldu bu süreç bana. Allahın yarattığını değiştirmek tamamen ahmaklıktır. Töbemi de ettim asla hiçbir yerimi yapmaya kalkışmam şu saatten sonra saç boyası bile yapmak istemiyorum doğallık en güzel şeymiş. 2.ameliyatı düşünmüyorum zaten sadece elimdekini alışıp sevmek istiyorum artık. Teşekkür ederim yorumunuz içinBurnunuzun önceki ve sonraki hallerinde önceki aşağı doğru ve üzerinde çıkıntı bulunurken, sonrası çoğunluğun yaptırdığı ucu dikleştirme şeklinde olmuş. Bakarken evet burunlar arasındaki farkı yakaladım ama her ikisi de baktığımda yüzünüzde aynı şekilde duruyor. Ben estetiğim diye bağıran bir burun olmamış normal görünüyor.
İşin dini boyutuna gelirsem madem pişmansınız tövbe edip bir daha ameliyat işlerine bulaşmayacaksınız.
Ne yaparsanız yapın bu burna 2. kez dokundurmayın sakın. Şu an doğal duruyor ama gittikçe daha yapay hale getirirler.
Keşke takmamayı yapabilsem, umarım artık hayatıma dönebilirim teşekkürlerYüzünüzle uyumlu gayet güzel duruyor bir şey kaybetmiş değilsiniz kafaya takmaktan vazgeçin hayatınıza odaklanın. Gencecik çiçek gibi kızsınız ya dert aramayın kendinize
Canım ben de oldum hatta yapay duruyor hem de baya çok.ancak yine eski halimden bin kat güzel oldum. Beni de bakarak vs zorbalamaya çalışan çok oldu ama ben kendimi gayet sevdim ve kimseye o fırsatı vermedim.hatta sormadım bile . Zaten genel olarak bir şeyi ben sevdiysem ,beğendiysem pek sormam ,fikir almam. Beni çok mutlu gördükçe insanların söylemi de bakışı da değişti .He değişmese de ne olacaktı oldum artık ve ben memnun olmayı seçtim .ve inan bana sen üzülme diye demiyorum eski halinle kıyaslanamaz bile gayet güzel . Kaldı ki benim burnum gerçekten 1 yılın sonunda ciddi fark etti yapaylığı epey azaldı .İlk ameliyat olduğumda burnun çok şişti ve herkes çok garip bakıyordu ben de hep ineceğini daha iyi duracağını söylüyordum bilmiyorum o dönemden dolayı mı etkilenip böyle oldum. Teşekkür ederim umarım ben de beğenirim artık
Zaten çok büyük bir ders oldu bu süreç bana. Allahın yarattığını değiştirmek tamamen ahmaklıktır. Töbemi de ettim asla hiçbir yerimi yapmaya kalkışmam şu saatten sonra saç boyası bile yapmak istemiyorum doğallık en güzel şeymiş. 2.ameliyatı düşünmüyorum zaten sadece elimdekini alışıp sevmek istiyorum artık. Teşekkür ederim yorumunuz için
Ben anlamadımAy ben bunu niye anladım ya
Ya eski halinden güzel durduğunu düşünüyorsanız sıkıntı yok kesinlikle. Ben eskisine göre daha güzel olmadım gibi geliyor o yüzden kendim seçemediğim için insanlara soruyorum. Memnun kalmana çok sevindim rica etsem ilk aylar ve bir yılın sonu sonucunu özelden atabilir misin, belki görmek iyi gelir :,)Canım ben de oldum hatta yapay duruyor hem de baya çok.ancak yine eski halimden bin kat güzel oldum. Beni de bakarak vs zorbalamaya çalışan çok oldu ama ben kendimi gayet sevdim ve kimseye o fırsatı vermedim.hatta sormadım bile . Zaten genel olarak bir şeyi ben sevdiysem ,beğendiysem pek sormam ,fikir almam. Beni çok mutlu gördükçe insanların söylemi de bakışı da değişti .He değişmese de ne olacaktı oldum artık ve ben memnun olmayı seçtim .ve inan bana sen üzülme diye demiyorum eski halinle kıyaslanamaz bile gayet güzel . Kaldı ki benim burnum gerçekten 1 yılın sonunda ciddi fark etti yapaylığı epey azaldı .
gayet guzel gozukuyor, seni ovelim diye mi baslik actinKızlar çok kötü bir durumdayım hayatımda hiç bu kadar berbat bir halde olmamıştım. 7 ay önce estetik ameliyatı geçirdim ameliyat olduğum günden beri pişmanlığın dibini yaşıyorum. Hayatım bitti, sadece depresif bir modda günü geçiriyorum. Hiç böyle bir ameliyata bulaşmayacaktım ama nefesim düzelir daha iyi görünürüm gibi saçma sapan sebeplerden ameliyatı olmuş bulundum. Psikolojik destek alıyorum iyi olabilmek adına, bunun asla başıma geleceğini tahmin edemezdim. Her gün ağlıyorum hala 7 ay oldu. İyi olabilmem adına nolursunuz bana tavsiye verin, her yolu deniyorum ama eski halimi daha çok beğeniyordum. Şu anki halim berbat değil evet ama eski halimle daha özgüvenliydim ve o bana daha çok yakışıyordu. Lütfen durumu küçük görmeyin bu hissi sadece yaşayan anlar, keşke sosyal medyaya çevreme aldanıp böyle bir şeye girişmeseydim hiç. Berbat bir durumdayım, inançlı biriyim her gün dua ediyorum ama bir türlü alışamıyorum, 2.bir operasyon geçirecek gücüm asla yok. Hayatımı kendi elimle mahvetmenin pişmanlığı içerisinde zorla yaşıyorum. Lütfen sadece iyi olmama yardımcı olabilecek yorumlar yapın
İlk iki resim ameliyat öncesi son 2 sonrası
İşim var spora da gitmeye çalışıyorum. Bazı şeyler gerçekten söylendiğini kadar kolay değil düşünmekten aileme hiçbir şeyime odaklanamıyorum inanın ben de unutmak istiyorum artık bu meseleyi o yüzden destek alıyorum. Doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi sadeve kanatlarımdan biri biraz yukarıda duruyor onun için bir operasyon yapıp düzeltebileceğini söyledi ama benim psikolojim böyle bir şeyi kaldıracak güçte değilAblacığım bu kaçıncı konun artık saplantı yaptın doktor ne diyor bu işe? Ameliyattan önce burnum burnum diyordun hala burnum burnum diyorsun. Rica ederim kendine gel hayatında burnundan başka bir şey yok mu??? İş bul, mastera yazıl, spora yazıl bırak artık şu burnunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?