Hayatım berbat bir halde

Siz normal burnunuza dönseniz bile sorununuz çözülmez ki.

Öyle yapmayı çalışacağım. Evet sağlık sorunumla beraber olduğumu kendime hatırlatmam gerekiyor. Teşekkür ediyorum yorumunuz için

kendime hiç yakıştırmıyorum bu burnu kendi doğal halim en güzeliymiş maalesef kaybedince anladım değerini. Resim ekledim lütfen objektif olun
Dürüst oluyorum tamamen. Yapılmış olduğu belli ama gayet güzel bir burun. Hayata küsecek hiçbir şey yok, kendinize dert aramayın lütfen çok güzel duruyor çünkü.
Estetik faciası beklemiştim siz o kadar abartınca. Yengem burun ameliyatı oldu, dünyanın parasını vermiş ama kadının burnunu 1 metre yukarı yapmışlar mesela. Sizinkini de öyle düşünmüştüm

Evet çok şükür ki berbat bir sonuç olmadı ama işte düşüncelerimi durdurmuyorum eski resimlerimi gördükçe eskiden daha güzeldim diyorum umarım artık iyileşirim psikolojikmen

Daha önce başka konuya da yazmıştım. 2 kardeşim de burun ameliyatı oldu. Birisi doktor ve hep dediki ödemli ve 2 yıla düzelecek umursamadı hiç. Diğeri tekrar ameliyat olacağım bu burunla ben gezemem dedi. Biz destek olmadık. Gelemeyiz ameliyatına dedik o nedenle zar zor bekledi. Sonuç ikisinin burnu da mükemmel oldu maşAllah. Ben de yaptıracağım. Demem o ki 2 yıla tam düzeliyor şekli oturuyor. Kendine zaman vermelisin

Göremediğim için yorum yapamıyorum ancak ileride birikim yapınca tekrar olursunuz. Ben arkadaşımın burun ameliyatı için refakatçi olarak yanında kalmıştım ameliyat olan diğer kızın üçüncü ameliyatıymış :) Devlet hastanesinde yaptırdı onlar da. Ama arkadaşımın o halini görünce büyük burnumu sevmeye başladım :) çok acı çekti tabi sonunda '' iyi ki yaptırmışım '' dedi. Siz de ikinci ameliyatınız da memnun kalırsınız bi de devlet hastanesinde ki doktora danışın bakalım.

Maşallah inşallah benim de öyle olur umarım. ben 7.ayımdayım ama hala sevemediğim için endişeliyim. Sizin kardeşiniz kaçıncı ayınsa sevmeye başladı benim kadar kötü oldu mu

İkinci bir ameliyatı olamam her ameliyattan sonra yeni sorunlar oluşuyor bu riski bir daha alamam ne yazık ki umarım elimdekini severim artık

Maşallah inşallah benim de öyle olur umarım. ben 7.ayımdayım ama hala sevemediğim için endişeliyim. Sizin kardeşiniz kaçıncı ayınsa sevmeye başladı benim kadar kötü oldu mu
1,5 yıl sonra alıştı. Ben eminim sen de seveceksin burnunu. Zaten güzel olmuştur. Sadece değişik geliyordur. Tavsiyem kendini her halinle sev beğen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…