- 21 Ağustos 2023
- 143
- 32
- 18
- 24
- Konu Sahibi deepthoughts
-
Burun ameliyatı oldumNe yaptırdınız ki?
Ben cesaret edemem ama cesaret edenler herşeyi göze alıp yaptırıyorlar diye biliyorum. Belki o kadar kötü değildir gözünüz alışır zamanlaBurun ameliyatı oldum
Ben de cesaret edemezdim ama salaklık çevremdeki olup memnun olanların cesaretiyle oldum. Gözüm bir türlü alışmıyor 7 ay oldu 7 aydır berbat bir haldeyim daha ne kadar bekleyeceğim bilmiyorumBen cesaret edemem ama cesaret edenler herşeyi göze alıp yaptırıyorlar diye biliyorum. Belki o kadar kötü değildir gözünüz alışır zamanla
Sorunu tam anlamadım, kötü mü yapıldı estetiğiniz? Eski vs yeni fotoğrafını atın isterseniz. Size öyle geliyordur büyük ihtimalKızlar çok kötü bir durumdayım hayatımda hiç bu kadar berbat bir halde olmamıştım. 7 ay önce estetik ameliyatı geçirdim ameliyat olduğum günden beri pişmanlığın dibini yaşıyorum. Hayatım bitti, sadece depresif bir modda günü geçiriyorum. Hiç böyle bir ameliyata bulaşmayacaktım ama nefesim düzelir daha iyi görünürüm gibi saçma sapan sebeplerden ameliyatı olmuş bulundum. Psikolojik destek alıyorum iyi olabilmek adına, bunun asla başıma geleceğini tahmin edemezdim. Her gün ağlıyorum hala 7 ay oldu. İyi olabilmem adına nolursunuz bana tavsiye verin, her yolu deniyorum ama eski halimi daha çok beğeniyordum. Şu anki halim berbat değil evet ama eski halimle daha özgüvenliydim ve o bana daha çok yakışıyordu. Lütfen durumu küçük görmeyin bu hissi sadece yaşayan anlar, keşke sosyal medyaya çevreme aldanıp böyle bir şeye girişmeseydim hiç. Berbat bir durumdayım, inançlı biriyim her gün dua ediyorum ama bir türlü alışamıyorum, 2.bir operasyon geçirecek gücüm asla yok. Hayatımı kendi elimle mahvetmenin pişmanlığı içerisinde zorla yaşıyorum. Lütfen sadece iyi olmama yardımcı olabilecek yorumlar yapın
Ay ben bunu niye anladım yaTöbest nicki nasıl okudum…
Konuya yorumum yok, içinde bulunduğunuz durumu bir şekilde kabullenmeniz gerekiyor sanırım.
Merhaba ekledim bakabilirsiniz lütfen objektif olunFoto ekler misiniz belki size öyle gelıyordur
Muhtemelen memnunum diyenler de o kadar memnun değil ilk zamanlar ama olan olmuş ne desinler? Siz de takmıyor görünün en azından, yüzünüze karşı hiçkimse kötü olmuş diyemez.Ben de cesaret edemezdim ama salaklık çevremdeki olup memnun olanların cesaretiyle oldum. Gözüm bir türlü alışmıyor 7 ay oldu 7 aydır berbat bir haldeyim daha ne kadar bekleyeceğim bilmiyorum
Ekledim, lütfen olmayın böyle bir ameliyatı ben kesinlikle kendimi eskiden daha güzel buluyordumBelki de bahsettiğinz gibi değildir. Sadece burnunuzun öncesi sonrası fotoğrafını ekleseniz ona göre yorum yapsak.
Ben de sonrasında ya daha kötü olursa veya beni çok değiştirirse diye cesaret edemiyorum.
kendime hiç yakıştırmıyorum bu burnu kendi doğal halim en güzeliymiş maalesef kaybedince anladım değerini. Resim ekledim lütfen objektif olunSorunu tam anlamadım, kötü mü yapıldı estetiğiniz? Eski vs yeni fotoğrafını atın isterseniz. Size öyle geliyordur büyük ihtimal
İçimiz kötüyse demekAy ben bunu niye anladım ya
Çok daha yapay ve kötü olanları gördüm. Eski haliniz karakteristikmis , çok da gerek yokmuş sahiden ama hayata kusecek kadar kötü olmamış bence.Merhaba ekledim bakabilirsiniz lütfen objektif olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?