hayatım altüst oldu

Bir laf vardır,fazla samimiyet,tez ayrılık getirir diye.3 ay sence bir ilişkide ciddiyet için güven için yeterli mi.90 günden bahsediyoruz yani.Adamın seni aldattığını telefonunda görmüşsün yalanına bahanesine inanmışsın.Hala evli mi değil mi nedir ne değildir uğraş sarfediyorsun.Boşanacak olması senin için yeterli bir sebep mi ilişkiyi yürütmek için.

Ne kadar basit ucuz bir yalan ya,"başta ciddiye almamıştım sonra aşık oldum" sen bu iğrenç yalanı bahaneyi bile yutmuşsun.Aşık olmasaydı nolcaktı.Resmen bir genç kızı kandırmış.Adam evli ve çocuğu var.Yok amcamın kızı yok bilmem ne....yok candy crushta tarihi değiştirdim...Annesiyle görüşünce nolcak.Heh tamam bu boşanacak,deyip devam mı edeceksin.Sen daha çoooookkk ayakta keklik gibi avlanırsın.

Bence bile bile ateşe yürümeyin arkadaşım. Gerçekten resmi olarak boşanma olana kadar hiç görüşmeyin. Ama siz kararınızı vermiş görünüyorsunuz. Yazınızda zaten ne konuma düştüğünüzü kendiniz söylediniz. Öğrenene kadar masum olabilirdiniz ama öğrendikten sonra bence siz de masum değilsiniz.. Maalesef.. Ayrıca yazınızdan anladığım kadarıyla sorun sadece evli olup boşanma aşamasında olması değilki... Adam başka kadınlarla görüşüyor bilmem farkında mısınız.. Yakalamışsınız inkar etmiş.. Bence olmaması gereken herşey var.. Adam evli, başkalarıyla görüşmelerini yakalıyorsunuz, yalanlar cabası.. Niye yazık ediyorsunuz kendinize..

nerede buluyorsunuz bu adamları internetten mi bar köşelerinden mi sahiden merak ediyorum

adam yalancı bence adam bile değil baştan hatalı sende evet üzül ama şu an evli bir erkekle birliktesin bu durumda tarihleri candy hilesi için değiştirdiğini söylemesi bile yalan başka kadınlarla da görüşüyor.

yalan söyleyen insandan hayır gelmez.
benim erkek arkadaşım buluştuğumuz ilk hafta dürüst olup boşanmış olduğunu açıkladı.
gizlemekle bir yere varamayacağını hatta sen öğrendikten sonra hala yalan söylemeye devam edecek kapasitede bir insanı ne yapacaksınız. yol verin gitsin.

Tek sorun yalan soylemesi oylemi.
Bu kisi sizi aldatmis ve yok tarih degistirdim diye yalan soylemis sizde inanmissiniz.
Tek sorun bosanmasi oylemi.gidin o esine ulasin.kim bilir neler cektirdi.
Azicik adam olsaymis sizinle vakit gecirecegine cocuguyla ilgilenirdi.
Hic bunlari dusunuyormusunuz.adam hic guvenilir bi tip degil.
Nasil bu kadar saf olabiliyosunuz
Devam edin siz bakalim.....

Karısını çocuğunu aldatan birgün senide mutlaka aldatacaktir. Aklını başına al ve terket o adamı.

Yalanci yalanci sana kimse inanmaz, yalanci yalanci sözüne kimse kanmaz..
Ya hu siz aklinizi nerde kaybettiniz acaba? Bile bile lades yapiyorsunuz ya pessssw

Şeytan diyor ki çak bir tane ağzına.
O iki evladın o kadının günahına nasıl girebiliyorsun ?
Nasıl bu kadar rahatsın ya ayıp.Konuşurken kemiklerim sızlıyor burada böyle sinirden.
Bu adam bugün karısını bırakır yarın seni.Eğer ki yuvasını gerçekten bozacaksan bu salaklığa devam edeceksen sana diyeceğim tek şey var.
Umarım buraya senin gibi birisi konu açar ve karısını bırakacak bana dönecek der.,

Adamı neresinden tutsanız orasından kopuyor ve siz hala devam ettireceğim diyorsunuz. 3 ay da ne aşkı bir de. Ben buna anlam veremiyorum. Adamın bir tek yalanı değil ki. Belki siz kaçıncı sevgililisisiniz kimbilir. Ne mal olduğu belli değil. Allah korusun pis işlerde bile olabilir. Hem tanıştıracağı kadının annesi olduğunu nereden biliyorsunuz? Kusura bakmayın ama sizinkisi boş cesaret.

detayını öğren, gerçekten dosyası var mı bak. Sana söylesin dosya numarasını sen E-devletten bakarsın bu kadar kolay.Ayrıca dosyayı da Yargıtaydan kafasına göre getiremez. Senin yapman gereken şu bana kararını getireceksin demen. Sonuçta adliyede bir davası varsa ve karara çıkmışsa o UYAP ta kayıtlıdır. Kolayca temin edilir. Gerçekten öyle bir ayrılık var mı öğren. Bu kadar basit. Bunları sormadan, bilmeden neden devam ediyorsun hala.,

Başka başka kadınlarla yazışmalarını gördüm diyosun adam senden önceydi diyor eee diyelimki doğru adam neden eski mesajları saklıyor olsun ki çok saçma bence uzak durun iyiki erken farketmişsiniz hayatınızdan tamamen çıkarın. Daha ne yalanları çıkar kim bilir

hee çocuğun annesi de zaten oğlum yalancının teki karısıyla da ayrı değil diyicekte ne dicek kadın pırlanta gibi oğlum karısı şöyle kötüydü böyle fenaydı dicek sen de zaten inanmaya hazır gideceksin oldu bitti
gerçi size müstehak hhiiiççç kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…