- 30 Kasım 2014
- 617
- 778
-
- Konu Sahibi lady_heidi
3 aydır görüştüğüm biri vardı, gecemiz gündüzümüz birlikte geçiyordu, gecenin 2sinde de arasam ulaşırdım, sabahın 5inde de arasam ulaşırdım. 2 gün önce telefonunu aldım ilk kez elime, almaz olaydım. Başka başka kadınlarla yazışmalarını gördüm. Senden önce olan şeylerdi dedi, tarihleri yeni. Candy crash oynarken hile için tarihi değiştiriyordum, bundan kaynaklı tarihler yeni görünüyor. 5-6 ay önceki konuşmalar bunlar diye konuyu kapadı. Sonra mail şifresini sordum, söyledi. Facebook profiline girdim. Eski yazışmalarını okudum. Evli ve bir çocuğu olduğunu öğrendim. Bunları inkar etti sürekli. TC kimlik numarasını isteyip bir arkadaşımdan rica edip incelettim, karısının-çocuğunun adına kadar öğrendim. Hala inkar modunda. Yok o amcamın kızı, yok öteki yeğenim gibi saçmalıyor. En sonunda itiraf etti. 3.5 sene önce ayrılmışlar. Eşi boşanmayı kabul etmemiş, boşanmak için 3 senenin dolması gerekiyormuş gibi şeyler. Başlarda seni ciddiye almamıştım, söylemedim. Sonra sana aşık oldum, bu kez kaybetmekten korktum söylemedim gibi şeyler söyledi. İki günüm bu şekilde rezil oldu, dün hiç çalışamadım, eve gittim ağlamaktan gözlerim mosmordu, kardeşim ne oldu biri mi vurdu diye sordu hatta.
Kızlar bunlar geldi başıma işte ve ben bu adamı gerçekten seviyorum. Eylül ayında boşanacağını söyledi. Avukat bir arkadaşımla konuştum, böyle yasal bir süreç var, ama dosyayı kesinlikle gör dedi. Dosyayı istedim erkek arkadaşımdan, yargıtaydan isteyip sana göstereceğim dedi. Bu haftaiçi beni annesiyle konuşturacak. Annesine herşeyi anlattıracağım. Eğer gerçekten ikna olabilirsem devam etmeyi düşünüyorum. Biliyorum onca yalan söylendi, evli bir adamla görüşen kadın durumundayım şu an, azıcık aklı başında olan kadın bu şekilde davranmaz ama bazen insan beynine-mantığına söz geçiremiyor malesef.
Bundan sonra daha kontrollü ilerleyeceğim, bazı kurallar koydum, yapmasını istediğim şeyleri söyledim. Ekim ayında boşanması gerçekleşecek. Bilmiyorum neler olacak. Yaşayıp göreceğim.
Aynı yalanı kadın söyleseydi sence erkek affeder miydi3 aydır görüştüğüm biri vardı, gecemiz gündüzümüz birlikte geçiyordu, gecenin 2sinde de arasam ulaşırdım, sabahın 5inde de arasam ulaşırdım. 2 gün önce telefonunu aldım ilk kez elime, almaz olaydım. Başka başka kadınlarla yazışmalarını gördüm. Senden önce olan şeylerdi dedi, tarihleri yeni. Candy crash oynarken hile için tarihi değiştiriyordum, bundan kaynaklı tarihler yeni görünüyor. 5-6 ay önceki konuşmalar bunlar diye konuyu kapadı. Sonra mail şifresini sordum, söyledi. Facebook profiline girdim. Eski yazışmalarını okudum. Evli ve bir çocuğu olduğunu öğrendim. Bunları inkar etti sürekli. TC kimlik numarasını isteyip bir arkadaşımdan rica edip incelettim, karısının-çocuğunun adına kadar öğrendim. Hala inkar modunda. Yok o amcamın kızı, yok öteki yeğenim gibi saçmalıyor. En sonunda itiraf etti. 3.5 sene önce ayrılmışlar. Eşi boşanmayı kabul etmemiş, boşanmak için 3 senenin dolması gerekiyormuş gibi şeyler. Başlarda seni ciddiye almamıştım, söylemedim. Sonra sana aşık oldum, bu kez kaybetmekten korktum söylemedim gibi şeyler söyledi. İki günüm bu şekilde rezil oldu, dün hiç çalışamadım, eve gittim ağlamaktan gözlerim mosmordu, kardeşim ne oldu biri mi vurdu diye sordu hatta.
Kızlar bunlar geldi başıma işte ve ben bu adamı gerçekten seviyorum. Eylül ayında boşanacağını söyledi. Avukat bir arkadaşımla konuştum, böyle yasal bir süreç var, ama dosyayı kesinlikle gör dedi. Dosyayı istedim erkek arkadaşımdan, yargıtaydan isteyip sana göstereceğim dedi. Bu haftaiçi beni annesiyle konuşturacak. Annesine herşeyi anlattıracağım. Eğer gerçekten ikna olabilirsem devam etmeyi düşünüyorum. Biliyorum onca yalan söylendi, evli bir adamla görüşen kadın durumundayım şu an, azıcık aklı başında olan kadın bu şekilde davranmaz ama bazen insan beynine-mantığına söz geçiremiyor malesef.
Bundan sonra daha kontrollü ilerleyeceğim, bazı kurallar koydum, yapmasını istediğim şeyleri söyledim. Ekim ayında boşanması gerçekleşecek. Bilmiyorum neler olacak. Yaşayıp göreceğim.
annem diye tanıştıracağı kişi annesimi olacak acaba ?3 aydır görüştüğüm biri vardı, gecemiz gündüzümüz birlikte geçiyordu, gecenin 2sinde de arasam ulaşırdım, sabahın 5inde de arasam ulaşırdım. 2 gün önce telefonunu aldım ilk kez elime, almaz olaydım. Başka başka kadınlarla yazışmalarını gördüm. Senden önce olan şeylerdi dedi, tarihleri yeni. Candy crash oynarken hile için tarihi değiştiriyordum, bundan kaynaklı tarihler yeni görünüyor. 5-6 ay önceki konuşmalar bunlar diye konuyu kapadı. Sonra mail şifresini sordum, söyledi. Facebook profiline girdim. Eski yazışmalarını okudum. Evli ve bir çocuğu olduğunu öğrendim. Bunları inkar etti sürekli. TC kimlik numarasını isteyip bir arkadaşımdan rica edip incelettim, karısının-çocuğunun adına kadar öğrendim. Hala inkar modunda. Yok o amcamın kızı, yok öteki yeğenim gibi saçmalıyor. En sonunda itiraf etti. 3.5 sene önce ayrılmışlar. Eşi boşanmayı kabul etmemiş, boşanmak için 3 senenin dolması gerekiyormuş gibi şeyler. Başlarda seni ciddiye almamıştım, söylemedim. Sonra sana aşık oldum, bu kez kaybetmekten korktum söylemedim gibi şeyler söyledi. İki günüm bu şekilde rezil oldu, dün hiç çalışamadım, eve gittim ağlamaktan gözlerim mosmordu, kardeşim ne oldu biri mi vurdu diye sordu hatta.