hayatım altüst oldu

lady_heidi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
617
778
3 aydır görüştüğüm biri vardı, gecemiz gündüzümüz birlikte geçiyordu, gecenin 2sinde de arasam ulaşırdım, sabahın 5inde de arasam ulaşırdım. 2 gün önce telefonunu aldım ilk kez elime, almaz olaydım. Başka başka kadınlarla yazışmalarını gördüm. Senden önce olan şeylerdi dedi, tarihleri yeni. Candy crash oynarken hile için tarihi değiştiriyordum, bundan kaynaklı tarihler yeni görünüyor. 5-6 ay önceki konuşmalar bunlar diye konuyu kapadı. Sonra mail şifresini sordum, söyledi. Facebook profiline girdim. Eski yazışmalarını okudum. Evli ve bir çocuğu olduğunu öğrendim. Bunları inkar etti sürekli. TC kimlik numarasını isteyip bir arkadaşımdan rica edip incelettim, karısının-çocuğunun adına kadar öğrendim. Hala inkar modunda. Yok o amcamın kızı, yok öteki yeğenim gibi saçmalıyor. En sonunda itiraf etti. 3.5 sene önce ayrılmışlar. Eşi boşanmayı kabul etmemiş, boşanmak için 3 senenin dolması gerekiyormuş gibi şeyler. Başlarda seni ciddiye almamıştım, söylemedim. Sonra sana aşık oldum, bu kez kaybetmekten korktum söylemedim gibi şeyler söyledi. İki günüm bu şekilde rezil oldu, dün hiç çalışamadım, eve gittim ağlamaktan gözlerim mosmordu, kardeşim ne oldu biri mi vurdu diye sordu hatta.

Kızlar bunlar geldi başıma işte ve ben bu adamı gerçekten seviyorum. Eylül ayında boşanacağını söyledi. Avukat bir arkadaşımla konuştum, böyle yasal bir süreç var, ama dosyayı kesinlikle gör dedi. Dosyayı istedim erkek arkadaşımdan, yargıtaydan isteyip sana göstereceğim dedi. Bu haftaiçi beni annesiyle konuşturacak. Annesine herşeyi anlattıracağım. Eğer gerçekten ikna olabilirsem devam etmeyi düşünüyorum. Biliyorum onca yalan söylendi, evli bir adamla görüşen kadın durumundayım şu an, azıcık aklı başında olan kadın bu şekilde davranmaz ama bazen insan beynine-mantığına söz geçiremiyor malesef.

Bundan sonra daha kontrollü ilerleyeceğim, bazı kurallar koydum, yapmasını istediğim şeyleri söyledim. Ekim ayında boşanması gerçekleşecek. Bilmiyorum neler olacak. Yaşayıp göreceğim.

sen hala bu yalancıyla devam etme düşüncesindesin ya sana da pes

ayyy uzak dur ne annesiyle gorusmesi adamın herseyi yalan devam edersen neler yaşatır aklın yolu bir..

vala canm ben pek hayır goremedım senın nıyetın devam etmek burdan da oyle yorumlar duymak amacın ama cık .. devam edersen sora kocam benı aldattı bana yalan mı soyluyor acaba dıye konular acarsn artk

Aynı yalanı kadın söyleseydi sence erkek affeder miydi

Ama yanlış yapıyorsun. Sürmez bu ilişki... sürse de sen zararlı çıkarsın.

bana göre boşanma davası sizden önce açılmışsa sıkıntı yok.o yuvayı zaten siz yıkmamışsınız ki.sizden önce gelişmiş olaylar.hakkınızdan hayırlısı ne ise o olsun

ya bir kadının yuvasını yıkıyorsan...

vebal alma çoluğunu çocuğunu yok sayan bir insandan sana da başkasına da hayır gelmez..

adam olan önce çocuğuna sahip çıkar sonra sevmiyorsa boşanır ondan sonra çocuğuna ablalık edebileceğini düşündüğü kişiyi eş adayı olarak seçer..

senin ki baştan sona rezalet..

Sana en başında dürüst davranmamış sanki sonradan dürüstmü olacak. Bu adamdan hayır gelmez sana

Evli olsun , bekar olsun , boşanmak üzere olsun vs vs vs..
Hepsi olabilir evet ama bu sana bu denli büyük bir yalanı söylediğini değiştirmez..

annem diye tanıştıracağı kişi annesimi olacak acaba ?
adamın hayatı yalan..
nasıl güvenirsin bir daha ?

Bence de annesiyle falan hiç muhattap olmadan bitir ilişkiyi, tek ayak üstünde kırk yalan.

Doğrusunu istersen ben görüştürüceği kişinin annesi olduğundan bile tereddüt ederdim.Onun dışında gerçekten boşanma aşamasındaysa bişey diyemem bide kişi ne yaşadığını kendi bilir sonuçta.Ama şuan boşanma durumu bile kesin değil görünen o ki.Sözün özü gerçekten boşanma varsa mesele yok,sonuçta daha boşanma aşamasında görüştüğünüz için yalan üstüne yalan binmesi saklamak adına çokta anormal değil malum.Ama buda yalansa,seviyorum napıyım diye devam etmeyi düşünürsen bişeyi sakın unutma, bir gün sende o kadının yerinde olabilirsin.Bunu düşünerek yaşa.

bunca yalan dolana rağmen hala beraber olmayı düşünüyorsun ya peeesss.......

muhtemelen o kadında sizin gibi aşıktı...
o kadında severek evlendi, çocuk yaptı..

ama sonuç ne? o kadından boşanıyor (sözde)

geçin bu seviyorum kalbime söz geçiremiyorum laflarını...
adam size hayatının en büyük yalanını söylemiş...
evli barklı çocuk sahibi bir adam...

gerçekten kınamak istemiyorum ama nasıl yani? aklım almıyor...
böyle bir şeyi öğrensem, sevdiğim adamın aslında evli olduğunu öğrensem...
o an biter.. tiksinirim.. ne sevgisi ne aşkı...

midem bulanır, içim almaz.. kendimden bile tiksinirim...

ama diye devam eden bir cümle olamaz yaaa.. bitmiştir o an..

bırakın böyle sevgi olmaz olsun... daha nasıl bir kazık atabilir size o adam ? daha ne yapabilir sizin ondan soğumanız için...
söylediği yalanı nasıl hafife alabilirsiniz..? !!

Böyle yalancı bir adamı yetiştiren annenin sözüne nasıl güveneceksin?
Şıracının şahidi bozacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…