Herkese merhaba. Daha önce eşimin sürekli ailesiyle vakit geçirmek istemesiyle ilgili açtığım konudan sonra maalesef sorunlarımız katlanarak devam ettiği için boşanma kararı aldım. Her ne kadar sınır çizmeye çalışsam da eşimin bencilliği ve asla birlikte kurduğumuz aileyi benimsemesi yüzünden daha 1 sene bile dolmayan yuvamız dağılıyor. Gerçekten ona karşı çok öfkeliyim ve hayal kırıklığı içerisindeyim. Beni her zaman çok sevdiğini söylese de asla beni benimsediğini düşünmüyorum. Önceki konumda da bahsettiğim gibi eşimin annesi hasta bu nedenle onu hep alttan alıyordum ama benim babamın da en az onun annesinin olduğu kadar büyük sağlık problemleri var. Ben de sürekli babamı kaybetme korkusu içindeyim ama o bana asla bu hassasiyetle davranmadı. Beni sürekli görmezden gelmesine,hiçbir zaman anlamamasına, benim derdime sıkıntıma hiçbir zaman kulak asmamasına artık tahammül edemiyorum edemez durumdayım ve çözümü için hiçbir şey yapmıyor. Evlilik terapistine gitmeyi ben teklif ettim daha öncesinde fakat o kabul etmemişti. Şimdi o gidelim diyor ama problemlerimizin evlilik terapistiyle çözüleceğine inancım yok. Annesi ailesi onun her şeyi, benle paylaştığı hiçbir şey yok. İçim çok dolu yazacak çok şey var. 1 aydır annesinde kalıyor. Ben boşanmayı düşündüğüm sırada annemle babam da boşanma kararı aldı. Kendi derdimi unutup bu sefer onları düşünüyorum ama artık boğulmaya başlıyorum gücümün tükendiğini hissediyorum. Kararım kesin sadece boşanmak için 1 senenin dolmasını bekliyoruz 2 ay sonrasında. Beni tanımayan biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var evliliğimin böyle olacağını hiç hayal etmemiştim