- 30 Aralık 2020
- 28
- 18
- 32
-
- Konu Sahibi Highhlighter
Baktım sık konuşulan bi numara yok. Buluna zamanı öncesi ve sonrası konuşulan numara var.Ne demeli bilemedim ama hala cinsellik yoksa bir sorun var demektir.
Boşanmadan önce bir aile terapisti ile görüşseniz daha mı iyi olur?
Birde o numara ile ne sıklıkta görüşmüş geçmişe baktınız mı?
Bir defa yalan girmiş işin içine güvenmek çok zor artık.
Ve hiç bir bahanesi yalanını asla haklı çıkarmaz..
Bu gereksiz güven evliliginizde de es rolünü unutmaniza sebep olmuş..Gereksiz sevgi ve güvenim yüzünden.
Uyardım aslında neden olmuyor diye sordum. Kinayeli laflar söyledim hatta zoruna gitsin kendini toparlasın diye cinsel yönelimin mi değişti diye sordum şakayla.Bu gereksiz güven evliliginizde de es rolünü unutmaniza sebep olmuş..
Tehlike çanları çalıyor evliliginizde,bunu sadece aldatma ihtimali için söylemiyorum.Asil tehlike 1 buçuk sene temas olmaması..Hadi 1 ay 2 ay hadi diyelim 3 ay..Siz neden böyle gitmez deyip duruma el koymadiniz?
Evet öfkeme yeniliyorum. Kimseye anlatamamaktan galiba. Anneme kardeşime anlatsam alev alır ortalık. Kız arkadaşlarıma anlatıp fırsat vermek istemiyorum.kadınlar genelde aldatıldığını hissediyorsa doğru çıkıyor hiç şaşmaz. yalnız siz renginizi çok çabuk belli ediyorsunuz biraz sakin davranıp delil toplamaya ve boşanıp donuna kadar almaya bakın.
Çok ilgili sevgisini gösteren ve güvenilir biriydi.Neden?
Bunlar yöntem degil.Bu şekilde değil yani..Ben kadınım ve benimde ihtiyaçlarım var,özledim vs tarzı şeyler.Sizin kadin olduğunuzu unutmuş.Ama sizinde işinize gelmiş zaten..Uyardım aslında neden olmuyor diye sordum. Kinayeli laflar söyledim hatta zoruna gitsin kendini toparlasın diye cinsel yönelimin mi değişti diye sordum şakayla.
biz 2. kızımızda neredeyse 1 yıl hiç cinsellik yaşamadık yaşayamadık1,5 yıl sıfır cinsellik ile bir adamın masum masum evinden işine gittiğini sanmıyorum. Bir şey yoksa bile kesinlikle bir şeyler var. Söylediği her şeyin de yalan olduğunu düşünüyorum. Bu iş doğal olarak boşanmaya kadar gidebilir, gitmeli de...
Şu cümleyi kimse için kurmayın.Tabiki güvenin ama koşulsuz sınırsız değil.kendimden beklerim de eşimden beklemem
Şu an bu yalan olayını çözüp ona göre yol almak istiyorum ama nasıl bilmiyorumBunlar yöntem degil.Bu şekilde değil yani..Ben kadınım ve benimde ihtiyaçlarım var,özledim vs tarzı şeyler.Sizin kadin olduğunuzu unutmuş.Ama sizinde işinize gelmiş zaten..
Peki şuan ne yapmayı düşünüyorsunuz?Sinir krizleri dışında?
%100 kimmmseye güvenmem zaten babam sağolsunŞu cümleyi kimse için kurmayın.Tabiki güvenin ama koşulsuz sınırsız değil.
Bu etkinliğe dair o gün hiç foto çekilmemiş mi bunu öğrenin isteyin,eşiniz çekmemiş ise Ayşe hoca Fatma hoca çekmiştir illakiKaybettim bile ben normalde çok sivri küsünce kırılınca taş kesen biriydim. Artık hırçın ve öfkeliyim.
Bakın eşiniz itiraf etmeyecek büyük olasılıkla..Sonuna kadar inkar edecek.Ihanet şuan net değil ama net olan bisey var eşiniz size yalan söyledi..Arka planında ne var tam olarak bilmiyoruz.Esiniz artık daha dikkatli davranacak..Şu an bu yalan olayını çözüp ona göre yol almak istiyorum ama nasıl bilmiyorum
Bu hayatta hiç kimseye koşulsuz şartsız güvenmeyin.biz 2. kızımızda neredeyse 1 yıl hiç cinsellik yaşamadık yaşayamadık
içime kurt düşürdünüz :) şimdi ve bende konu sahibi gibi derim kendimden beklerim de eşimden beklemem diye
kızım 7 yaşında şimdi
konu sahibi cinsel isteksizliğiniz hakkında bişey yaptınız mı bu zaman kadar doktor vs
iz peşinde olacaksanız eşinizle ilgili sakin kalarak yapmaya çalışın
Eğer aldatma durumu olsa ilgili numarayla sık sık görüşme kaydı olurdu muhtemelen.Baktım sık konuşulan bi numara yok. Buluna zamanı öncesi ve sonrası konuşulan numara var.