• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatım 3 yıl içinde alabora oldu...

Merhaba canım senin problemini okudum ve şöyle düşünüyorum

Önemli olan eşin ve senin geleceğin orada bi hayat güvenceniz sizi oraya baglayan çok bişiyiniz yok İstanbuldan güzel bi ufak sıcak bi yuva kurabilecegin yer bulun senin işinde hazır diosun sen işe gir seninde bi sigortan olsun ki sende hayatını kurtar bi şekilde çalışmaya bak saglımız yerindeyken çalışıyoruz Eşinede bir iş bulunca oda girer vee el işi deme bence zorluk yaşar kolay degil tabi ama sen morelini yüksek tutarak morelini düzeltebilirsin Ayrıca tüp bebek için bazı imkanlar olması lazım bunları biliyorsunda bu imkan istanbulda daha çok ikinizin çalışması ile tekrar tekrar deneyebilirisinn Rabbim inş sana o annelik duygusunu yaşatır canım benim dualarımda seni unutmaycagım.

herşeyin hayırlısı allahım razı olsun öyle güzel dilekte bulunmuşsun ki benim için... sanki buraya geldim lanetlendim :)
töbe estağfurullah ama gerçekten benim için çok zor oldu şartlar benim için olgun olmadı malesef.. inşallah rabbim hayırlısını nasip eder ne diyim

en kö.tü nokta ortak iş yapmaları, ailen olmadan alacakları görmüş,
il'den ilçeye göçmek zor özellikle kadınlar için , il'de alternatif .çok , ama burada bulunan erkekler ananın,babanın yanınıdan kesinlikle ayrılmak istemiyorlar, şehir hayatını sevmiyorlar, eşini ikna edebilirsen et, ortak iş nereye kadar , hakkınıda vermiyorlar hem büyük şehirde doktor kalitesi daha iyi olur, kaliteli tedavi görürsün , ilçede akrabalarla her an yüzyüze gelebiliyorsun , küçük yer olduğndan kim ne yapıyorsa herkesln dilinde , yaşam zor bence , ekonomikde değil bence

Back