Şöyle bir sorunum var.Ben ordan taşınsam bile 3-4 yıl içinde apartmanı dikecekler.Bütün çocuklarını oraya alacak,kayınvalidemde orada haliyle.Çözüm yolu yok benim için.Şu apartman yapılana kadar başka yere taşınıp,bebek sahibi olup eşimle hayatımızı düzene sokmamız gerekiyor.Benim çıkar yolum yok...:bbo:
Çıkıp gitmemize izin vermiyor.Kayınvalidem oğlunu dizinin dibinden ayırmıyor.Onlar olmazsa ben ölürüm diyor.Diyorum anne herkesin çoluğu çocuğu yanında değil.Biz başka yere taşındığımızda oğlun şekilmi değiştircek.oğlun olmaktan çıkacakmı tarzında şeyler söylüyorum.Ama onun dediği olmaz.Eşim dediğim gibi şuan annesinin himayesinde daha sıyrılamadı kabuğundan ...
kesin çocuklar ayrılmasın diye tapuyu ,çocuklarının üzerine yapmazlar:)
senin yapman gereken ne biliyomusun eşinin diğer kardeşine (erkek olana) hemen bi hatun bulup baş göz etmek olacak :))
şöyle kafa dengi birini bul ki birbirinizi kollayın 2 ye 1 olsunlar.. hem biraz seni unutsunlar hem biraz apartman dikme işi ertelenir.. :)) hem sen bu arada sıvışırsın oradan belki diğer eltini orada oturtmak için çıkmanızı kabul ederler.. sen çozuk için uygun bir yer yakında arıyoruz apartman yapılana kadar burda hasta olur de bahane et :)) onlarda yeni geline ev aramayalım buraya indirelim dibimize diye kabul ederler..
kıza da söylersin başından bak bunlar böyle böyleler (sen evden çıktıktan sonra) aklın varsa burda oturmayı kabul etme.. burnundan gelir.. sonra sen bana dememiştin deme dersin :))
tamam şimdi sana elti arayalım :)))
canım ne diyim...anlat herşeyi benim yaklaşımım böyle ve ailenden böyle tepki alıyorum..ben yapamıyorum de anlaşamıyoruz de...ailen tabikide onlarla olucaksın sahipleneceksin bişey diyemem ama bizde aile olduk bana karşıda sorumlulukların var ailene güvenip benimle evlenmedin de...ama ailenle benim aramdaki ayırımı yapmalısın nasıl onların dediklerini yapabiliyosan benimde yapmalısın
işine gelirse ....
sen en iyisi bir gün ipleri koparacaksın... gözünü karartıp eşine bu kez sen sinirleneceksin.. hep o mu sinirlenecek senin dünyada hakkın yok sanki.. gözünü karartıp fırçalayacaksın.. kendine güvenmediğini yüzüne vuracaksın.. kendisi ailesine kukla olabilir ama sana ip takıp oynatmaya hakkı yok canım.. aaa sinirlendim şimdi annesi seni oğluna şikayet ediyor oğluda sana fırça atıyor yok daha neler..
asıl senin oğlunu anasına arasıra şikayet edebilmen lazım ki.. erkekler ana sözü dinler deyip oğlunun kulağını arasıra bükecek ki evine yuvasına sahip çıksın.. nasıl sinirlendim şimdi yaa.. ne demek ya.. sen annesine mazeretini söyle o seni oğluna şikayet etsin.. yok ya..
valla herhalde ben öyle bir telefon aldığımda volkan a bir güzel bağırırdım.. cinnet geçirirdim telefonda.. anne lafı ile ben mi kötü oldum.. beni tanımıyon mu sen diye patlardım herhalde(
cnm kımse ıcın esınle kotu olma.onu sıkı tut.destegını arkana al...gerısı gelır yanı...
aynı şekilde banada başın açık diye yapmadıkları kalmadı hatta orsp bile dediler.ama ben istemedikçe asla başımı kkapattıramayacaklar.eşimde ben böyle istiyorum kimse karışmasın desede yine devam ettiler halada devam ediyorlar.birde kaynnam bana torunumun başı kapalıda saçının telince dünürü var.güya ben açık olduğum için evde kalmışım da oğluyla evlenmişim.ayrıca evlendiğimde 22 yaşındaydım.
aynı şekilde banada başın açık diye yapmadıkları kalmadı hatta orsp bile dediler.ama ben istemedikçe asla başımı kkapattıramayacaklar.eşimde ben böyle istiyorum kimse karışmasın desede yine devam ettiler halada devam ediyorlar.birde kaynnam bana torunumun başı kapalıda saçının telince dünürü var.güya ben açık olduğum için evde kalmışım da oğluyla evlenmişim.ayrıca evlendiğimde 22 yaşındaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?