Olmadigin biri gibi görünmene gerek yok ki...sadece bazi konularda ben buyum beni degistremezsiniz ben söyleyim ben böyleyim demek yerine....olabilir Anne belki ilerde belki sizde haklisiniz demek bence cok daha yararli olmazmi?
Haklı olduğu yerlerde haklısın demeyi bilirim.Ve onlara karşı kesin ve kati olarak ben şöyleyim böyleyim demiyorum.Onlardan istediğim ve eşimede söylediğim beni olduğum gibi sevsinler, kabul etsinler .Ben uyumsuz biri değilim.Evleneli 3 ay oldu ve benim eşimle geçirdiğim güzel günlerimin sayısı bu gidişle sayılır duruma gelecek.Ve kesinlikle kim olursa olsun (iş-ev-aile)bana karşı kullanacağı bir koz vermem ellerine.Saygısızlık yapmıyorum ki saygısızlıkla suçlanayım yada eşime sesimi yükseltmiyorum ki hatalı duruma düşeyim. Sana kimse kisiligni degistir kendini onlara ezdir falan demiyor ama bazen evet ile hayir arasinda ufak bir cizgi vardir..., huzurunu istiyorsan, mutlulugnu istiyorsan bazen o cizgide yürümek gerek:hulya:
Ayrica ben köprüyü geceyimde ister ayi desinler ister dayi arkadasim hic önemli degil
Önemli olan tek sey benim esimle olan mutlulugum ve huzurumdur....
Hem kayinvaliden öyle cok kötü cadaloz bir kayinvalidede degil anladigim kadariyla...neler var güzelim neler...??