ahh be güzelim bugünleri inşallah tezz amanda atlatırsın ama şunu unutma bu günler çok kıymetli ve yaşadığın her dakikada bunları hatırlayıp üüzleceksin evlilik ilk ayları ve lahusa dönemi sorunları insanlarda kabuk bağlayan yaralar misali hiç atılmıyor canım okuduğum kadarıyla anneci öncede belirttim evlendikten sonra anneleri kıymete biniyor ailende geçer diye sana teselli ediyor yani onlarda arkanda değil...şimdi herşy eşinde bitiyor güzelim...bir şekilde kabullendirmeye bak annesinin hatalarını birebir görmesini sağla...
şunuda belirteyim bu ilk sen değilsin genelde tüm sorunlar aile yüzünden çıkıyor evlilikte...ki benimde evliliğimde eşimle hiç sorunum yokken hep kayınvalidem yüüznden oldu ve aslada unutamıyorum.....ama eşim bir şekilde şimdi ikimiz arasındak ayırımı yapabildi anlayacağın yolunu buldu hamd olsun alalha çok rahatım..inşallahs ende öyle olacaksın be güzelim...
şunuda belirteyim bu ilk sen değilsin genelde tüm sorunlar aile yüzünden çıkıyor evlilikte...ki benimde evliliğimde eşimle hiç sorunum yokken hep kayınvalidem yüüznden oldu ve aslada unutamıyorum.....ama eşim bir şekilde şimdi ikimiz arasındak ayırımı yapabildi anlayacağın yolunu buldu hamd olsun alalha çok rahatım..inşallahs ende öyle olacaksın be güzelim...