- 19 Ekim 2024
- 60
- -14
- 26
- Konu Sahibi olurmubilmiyorum
Hiç makyevelist bir sevgiliniz veya eşiniz özetle sevgiliniz oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ney gız.makyevelist
İlişkilerde manipülasyon ile hareket ederler kendi çıkarları için her yolu mübah görüyorlar çok az duygu hissediyorlar empatiden yoksunluklar aşkım geçen yıla kadar ben de ne olduğunu bilmiyodumO ney gız.
Makyavelist bir kişilik tipi ismi böyleBari kelimenin Türkçesi varsa yazsaydınız
Berbat Bir şey valla inşallah hiç olmaz olsaydı travma bırakırdıBu ne demek bilmiyorum ama kesin bundan da olmuştur
Kesinlikle yaa valla çok zor biriydiHayata bir kere geliyorsun böyle kişilerle ömrünü harcama bırak gitsin.
Erkeklerin geneli böyle değil mi zaten herşey mübah onlaraMakyavelist bir kişilik tipi ismi böyle
Berbat Bir şey valla inşallah hiç olmaz olsaydı travma bırakırdı
Normal kötü erkekler en azından aşık olabiliyor bunlar duygusal hareket etmiyorErkeklerin geneli böyle değil mi zaten herşey mübah onlara
Ayyy gerçekten mi büyük sabır gerçektenAnlamını yazmışsın, ne sevgilisi kocam olmuş böyle =)))
Ahahah öyle değil ya umarım hiçbir zaman ne anlama geldiğini öğrenmek zorunda kalmazsınMakyaj yapan erkekle ne işin var?
Ben uzağım hatta ben değil kendisi söyledi sadece o bırakılan hasardan daha kısa nasıl kurtulurum onu bilmiyorumBöyle olduğunu çözebiliyorsan uzak durman gerektiğini de biliyorsundur.
Kötü giden bir ilişkide herkes karşısındakini böyle suçlamaz mı?İlişkilerde manipülasyon ile hareket ederler kendi çıkarları için her yolu mübah görüyorlar çok az duygu hissediyorlar empatiden yoksunluklar aşkım geçen yıla kadar ben de ne olduğunu bilmiyodum
Hayır suçlamaz çünkü karşı taraf kendisi itiraf ettiKötü giden bir ilişkide herkes karşısındakini böyle suçlamaz