- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.781
Benimde eşim dedi kedi bakalım mı diye bugünde annem söyledi ama ben evde çok tek başıma kalıyorum bişeye aniden kitleniyorlarya ben gelemem öyle şeylere evde yalnızken felanÖyle
Bir de kediler psikopat.
Çiftleşme zamanım gelince bende kuduruyorumBenimde eşim dedi kedi bakalım mı diye bugünde annem söyledi ama ben evde çok tek başıma kalıyorum bişeye aniden kitleniyorlarya ben gelemem öyle şeylere evde yalnızken felan
Bide çiftleşme zamanı gelince kuduruyorlarmış sürekli bağırıyor hatta ağlıyorlarmış hemde gece azcık bi seviyim desen hemen toto kaldırmalar etmeler
Sokak kedisiydi canım yavru diye acıyıp aldılar eğitiriz diye oda bi türlü alışmadı herşeye mıçacaktı yaşlı bi teyzeye vermişlerdi o bakmıştı ama ben çok üzülmüştüm o gidinceA aaaa.
Tuvalet eğitimi yok mu vardır
Niye gelip başka yere yapıyor x
İnsan çok çabuk ve çok sağlam bağlanıyor kedilereSokak kedisiydi canım yavru diye acıyıp aldılar eğitiriz diye oda bi türlü alışmadı herşeye mıçacaktı yaşlı bi teyzeye vermişlerdi o bakmıştı ama ben çok üzülmüştüm o gidince
Ne desem ne yorum yapsam şimdi bunaÇiftleşme zamanım gelince bende kuduruyorum
Yanıyorsun Fuat abiNe desem ne yorum yapsam şimdi buna
Yanıyosun bebeğim
Şimdi alsam bakamam belki yazık o hayvanada bi yere aşılıyor sonuçta ilerde müstakil bi ev alırsam anca o zaman olur apartmandayım bide şimdi tıkılıp kalmaz öyle de yazıkİnsan çok çabuk ve çok sağlam bağlanıyor kedileregeçici yuva olmak çok zor
Ya bende böyle dusuuyoruŞimdi alsam bakamam belki yazık o hayvanada bi yere aşılıyor sonuçta ilerde müstakil bi ev alırsam anca o zaman olur apartmandayım bide şimdi tıkılıp kalmaz öyle de yazık
Aynen çok doğru söylediklerin belki konuşabilseler bizle evin içinde kalmaya tercih edecekler dışarda olmayı bende elimden geldiğince apartmanın önünde belediye yemek su koymak küçük çatılı bi yer yapmışlar oraya bırakıyorum şimdilikYa bende böyle dusuuyoru
Vay sokakta birakmayn diyorlar da onun doğası onun yeri onun mutluluk alanı orası
Ayrica özgür ve çete ruhlular
Eve getiriyorsun çetesini kuramıyorözgürlük desen modern Bi hapishanenin içinde yaşıyor nesi özgürlük.
Vallah iki sayfa gördüm az bakam dedim Bi poh anlamadmKızlar hamilelik için MFK yöntemi diye bişeyler duyuyorum ben bilgisi olan varmı
Ahahaha yeminle aynı şeyi bende kocama söylüyorum kedi halt etmiş senin yanında beslesem senin kadar tüy dökmez diyeTüy sorun değil benim kocamda kedi gibi maşallah habire tüy döküyorama ya parçalanan eşyalarım ...yani kediler parçalıyor tirnakliyor vs
Aynen kuzum. Tahmini 7.haftanın içinde gelişimi duruyor 9 haftaya kadar geliyoruz bebek 6 haftalık kalmış oluyor büyümüyor gelişmiyor ölüyorGebelik oluşuyor ama ilerlemiyor dimi?
Doğru mu anladım?
Kromozom testleri yapılmıştır ne diyor doktorlar?
Biz bi saattir burdayızRose aplamızda gitti inşallah yakında gelirherkes nerede napıyorsunuz sıkıldım konuşalım
Görüyorum ama dahil olamadım diyecek birşey bulamadım daha doğrusu
Kedi sahiplenirsen adını Nazan koyGörüyorum ama dahil olamadım diyecek birşey bulamadım daha doğrusu
Yok sahiplenmem ben bakamamKedi sahiplenirsen adını Nazan koy
Süt sağmam lazım canımZamanla çayın ısınır inşallah ne diyeyimne işlerin var ki bebeler uyudumu sende dinlen az
Ayy ya kıyamam gerçekten zor ee mama yüksek süt yoj6neyle besliyorsn ki yavrularıSüt sağmam lazım canım
Benimkilerin ikisi de emmiyor pompayla artık ne çıkarsa veriyorum bir damla bile olsa
Emseler keşke bunlarla uğraşmasam
Biri doğumdan beri emmiyor zorlaya zorlaya 2 ay emzirebildim
Diğerinin emme refleksi az gelişmişti kuveze girdi o yüzden hatta.
En büyük hayalimdi emzirmek nasip olmadı napalim
Mama fiyatları da alıp başını gitmiş.
1 kilo mama ikizlere bir hafta dayanmıyor
Allah yardımcımız olsun.