Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Öyle
Bir de kediler psikopat.
Benimde eşim dedi kedi bakalım mı diye bugünde annem söyledi ama ben evde çok tek başıma kalıyorum bişeye aniden kitleniyorlarya ben gelemem öyle şeylere evde yalnızken felan

Bide çiftleşme zamanı gelince kuduruyorlarmış sürekli bağırıyor hatta ağlıyorlarmış hemde gece azcık bi seviyim desen hemen toto kaldırmalar etmeler

Çiftleşme zamanım gelince bende kuduruyorum

A aaaa.
Tuvalet eğitimi yok mu vardır
Niye gelip başka yere yapıyor x
Sokak kedisiydi canım yavru diye acıyıp aldılar eğitiriz diye oda bi türlü alışmadı herşeye mıçacaktı yaşlı bi teyzeye vermişlerdi o bakmıştı ama ben çok üzülmüştüm o gidince

İnsan çok çabuk ve çok sağlam bağlanıyor kedilere geçici yuva olmak çok zor

İnsan çok çabuk ve çok sağlam bağlanıyor kedilere geçici yuva olmak çok zor
Şimdi alsam bakamam belki yazık o hayvanada bi yere aşılıyor sonuçta ilerde müstakil bi ev alırsam anca o zaman olur apartmandayım bide şimdi tıkılıp kalmaz öyle de yazık

Şimdi alsam bakamam belki yazık o hayvanada bi yere aşılıyor sonuçta ilerde müstakil bi ev alırsam anca o zaman olur apartmandayım bide şimdi tıkılıp kalmaz öyle de yazık
Ya bende böyle dusuuyoru
Vay sokakta birakmayn diyorlar da onun doğası onun yeri onun mutluluk alanı orası
Ayrica özgür ve çete ruhlular
Eve getiriyorsun çetesini kuramıyor özgürlük desen modern Bi hapishanenin içinde yaşıyor nesi özgürlük.

Aynen çok doğru söylediklerin belki konuşabilseler bizle evin içinde kalmaya tercih edecekler dışarda olmayı bende elimden geldiğince apartmanın önünde belediye yemek su koymak küçük çatılı bi yer yapmışlar oraya bırakıyorum şimdilik

Kedinin adını Nazan koydular sebebi de gündüz kuşağın da biri bizi gözetliyor mu öyle bi programlar vardıya orda beğendikleri kızın ismini koymuşlardı

Kızlar hamilelik için MFK yöntemi diye bişeyler duyuyorum ben bilgisi olan varmı
Vallah iki sayfa gördüm az bakam dedim Bi poh anlamadm
Tüy sorun değil benim kocamda kedi gibi maşallah habire tüy döküyor ama ya parçalanan eşyalarım ...yani kediler parçalıyor tirnakliyor vs
Ahahaha yeminle aynı şeyi bende kocama söylüyorum kedi halt etmiş senin yanında beslesem senin kadar tüy dökmez diye
Gebelik oluşuyor ama ilerlemiyor dimi?
Doğru mu anladım?
Kromozom testleri yapılmıştır ne diyor doktorlar?
Aynen kuzum. Tahmini 7.haftanın içinde gelişimi duruyor 9 haftaya kadar geliyoruz bebek 6 haftalık kalmış oluyor büyümüyor gelişmiyor ölüyor
Drlar hiç bişey diyemiyor. Yapılcak bütün testleri yaptırdık pıhtılaşmam var ama son ikisini iğne kullandığım halde yine aynı oldu.artı bağışıklık için ilaç da kullanmıştm..
En son Aret kamer de tüp e başladık işte. O dediki yumurtlama düzensiz oluyor zamansız yumurtladıpın için gebelik zamansız oluşuyor rahim kendini kalınlaştırırken gebeliğe hazırlarken bebeği kendine yapıştırıp geliştiriyor dedi tüp yapcaz dedi falan filan işte

Zamanla çayın ısınır inşallah ne diyeyim ne işlerin var ki bebeler uyudumu sende dinlen az
Süt sağmam lazım canım
Benimkilerin ikisi de emmiyor pompayla artık ne çıkarsa veriyorum bir damla bile olsa
Emseler keşke bunlarla uğraşmasam
Biri doğumdan beri emmiyor zorlaya zorlaya 2 ay emzirebildim
Diğerinin emme refleksi az gelişmişti kuveze girdi o yüzden hatta.
En büyük hayalimdi emzirmek nasip olmadı napalim
Mama fiyatları da alıp başını gitmiş.
1 kilo mama ikizlere bir hafta dayanmıyor
Allah yardımcımız olsun.

Ayy ya kıyamam gerçekten zor ee mama yüksek süt yoj6neyle besliyorsn ki yavruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…