-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.801
Kız resmi işler mi bunlarbaşında desene
Başına bela olacak bir durumda kimseye birşey deme çok aşırı samimi olmadığın sürece boşver
Yumurtlamayı da ilaçlarla kontrol altına alacak o zaman.Vallah iki sayfa gördüm az bakam dedim Bi poh anlamadm
Ahahaha yeminle aynı şeyi bende kocama söylüyorum kedi halt etmiş senin yanında beslesem senin kadar tüy dökmez diye
Aynen kuzum. Tahmini 7.haftanın içinde gelişimi duruyor 9 haftaya kadar geliyoruz bebek 6 haftalık kalmış oluyor büyümüyor gelişmiyor ölüyor
Drlar hiç bişey diyemiyor. Yapılcak bütün testleri yaptırdık pıhtılaşmam var ama son ikisini iğne kullandığım halde yine aynı oldu.artı bağışıklık için ilaç da kullanmıştm..
En son Aret kamer de tüp e başladık işte. O dediki yumurtlama düzensiz oluyor zamansız yumurtladıpın için gebelik zamansız oluşuyor rahim kendini kalınlaştırırken gebeliğe hazırlarken bebeği kendine yapıştırıp geliştiriyor dedi tüp yapcaz dedi falan filan işte
Benim sütüm doğumdan önce geldi canımAyy ya kıyamam gerçekten zor ee mama yüksek süt yoj6neyle besliyorsn ki yavruları
Ek gıdaya geçildiyse iyi ya inşallah zorlamazlar seniBenim sütüm doğumdan önce geldi canım
Ilk zamanlar vardı yani hatta çok sevinmiştim emzircem diye
Öyle olmadı tabi sağıp durdum sürekli fazlasını buzluğa attım
Şimdiye kadar onlarla geldik şimdi de günde 3 kere sağıyorum çıkan sütün tamamını veriyorum
Üstünü de mamayla tamamlıyorum
Ek gıdaya da başladık bir öğün yoğurt veriyorum
Bir şekilde karınları doyuyor çok şükür
Gerçekten öyle canım o kadar haklısın kiEk gıdaya geçildiyse iyi ya inşallah zorlamazlar seni
Bu kadınların çilesi de bitmiyor ki herşey iyi güzel derken birşey oluyor bide süt derdi ya bari o kolay olsaydıhamile kalmak zor kalınca tutunması zor doğum zor sonrası zor ayy Allah'ım sen büyüksün
Hadi inşallah Canm hayırlı sağlıklı akıllı bebeler nasip oLsun inşallah isteyen herkese ve banaGerçekten öyle canım o kadar haklısın ki
Ama çok tatlış dertler inşallah sen de seneye tedavi zamanlarını hatırlayıp duygulanacaksın
Sürekli kucak istiyor yoruluyorum diyeceksin
Inşallah canım önce sanaHadi inşallah Canm hayırlı sağlıklı akıllı bebeler nasip oLsun inşallah isteyen herkese ve bana
Ay görsen evi supuruyorum yaVallah iki sayfa gördüm az bakam dedim Bi poh anlamadm
Ahahaha yeminle aynı şeyi bende kocama söylüyorum kedi halt etmiş senin yanında beslesem senin kadar tüy dökmez diye
Aynen kuzum. Tahmini 7.haftanın içinde gelişimi duruyor 9 haftaya kadar geliyoruz bebek 6 haftalık kalmış oluyor büyümüyor gelişmiyor ölüyor
Drlar hiç bişey diyemiyor. Yapılcak bütün testleri yaptırdık pıhtılaşmam var ama son ikisini iğne kullandığım halde yine aynı oldu.artı bağışıklık için ilaç da kullanmıştm..
En son Aret kamer de tüp e başladık işte. O dediki yumurtlama düzensiz oluyor zamansız yumurtladıpın için gebelik zamansız oluşuyor rahim kendini kalınlaştırırken gebeliğe hazırlarken bebeği kendine yapıştırıp geliştiriyor dedi tüp yapcaz dedi falan filan işte
Rose neden yok diyecegim ama kimsede bilmiyor öylece çekti gitti
Evet kimse bilmiyor kedili ablacım inşallah kötü bir şey yoktur dün canı sıkkındı sadece onu biliyoruzRose neden yok diyecegim ama kimsede bilmiyor öylece çekti gittihayrolsun inşallah
Niye ablaymisim benEvet kimse bilmiyor kedili ablacım inşallah kötü bir şey yoktur dün canı sıkkındı sadece onu biliyoruz
Hahahaha tamam abla olmaNiye ablaymisim benmobbing uygulanmış gibi kötü hissettim abla deyince
Erken çatladıYumurtlamayı da ilaçlarla kontrol altına alacak o zaman.
Dondurulmuş transfer mi yapacak?
Opu neden iptal edildi ki?
Amin aminInşallah canım önce sanabir mucizee ye ve mavispreyboya ye sonra tüm tedavi görenlere ve isteyen bekleyen herkese
Ben bi de ilk sütümü veremedim hastanede sağdırıp döktürmüşlerdi
Resmen sütümle sınanıyorum
E tabi senin kayfe bile getirecek robot süpürge yok ahahaAy görsen evi supuruyorum ya
Ertesi gün parkeler zaten beyaz gri .
Böyle siyah siyah küçük kıllar ayağıma yapışıyor
E bidaha supuruyorum bende napim
Pislik gibi mi gezsin ayaklarim
Kimin ki kahve getiriyormus Neyi kaçırdım benErken çatladı
Amin amin
E tabi senin kayfe bile getirecek robot süpürge yok ahaha
Cetrodite vermemiş miydi?Erken çatladı
Amin amin
E tabi senin kayfe bile getirecek robot süpürge yok ahaha
Ahaha benim insta da kendi köylğm sonradan görme hanımkızımız koca zengin evi son model döşeme ya çocuğunu ya odasını ya da robotunun Bi kuble çekip atıyor da en son robotunun üstüne kahve koymuş karşısına geçmiş robotum getiriyor gibisinden video atmış AhahahaKimin ki kahve getiriyormus Neyi kaçırdım ben
Verdi kuzum Bi ondan iki de ovitrella. Ama iğneyi yapar yapmaz muhtemel çatladı karnım ağrıdı çünkü İstanbula yola çıkmıştık işte.pazartesi de opu dan önce muayene etti çatlamış dedi. Bazen ne yapsan da erken çatlayabiliyor dediCetrodite vermemiş miydi?
Nasip işte vardır bi hayır inşallahAhaha benim insta da kendi köylğm sonradan görme hanımkızımız koca zengin evi son model döşeme ya çocuğunu ya odasını ya da robotunun Bi kuble çekip atıyor da en son robotunun üstüne kahve koymuş karşısına geçmiş robotum getiriyor gibisinden video atmış Ahahaha
Verdi kuzum Bi ondan iki de ovitrella. Ama iğneyi yapar yapmaz muhtemel çatladı karnım ağrıdı çünkü İstanbula yola çıkmıştık işte.pazartesi de opu dan önce muayene etti çatlamış dedi. Bazen ne yapsan da erken çatlayabiliyor dedi
Aman AllahımAhaha benim insta da kendi köylğm sonradan görme hanımkızımız koca zengin evi son model döşeme ya çocuğunu ya odasını ya da robotunun Bi kuble çekip atıyor da en son robotunun üstüne kahve koymuş karşısına geçmiş robotum getiriyor gibisinden video atmış Ahahaha
Verdi kuzum Bi ondan iki de ovitrella. Ama iğneyi yapar yapmaz muhtemel çatladı karnım ağrıdı çünkü İstanbula yola çıkmıştık işte.pazartesi de opu dan önce muayene etti çatlamış dedi. Bazen ne yapsan da erken çatlayabiliyor dedi
Aynen canm tekrar başlicam hayırlısı bakalm yaNasip işte vardır bi hayır inşallah
Tekrar opu hazırlığına mi başlayacaksın adetten sonra?
Inşallah bu sefer kafasına göre çatlamaz yumurtalar