Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Kızlar kusuruma bakmayın yazdığınız mesajlarada cevap yazamadım hakkınızı helal edin yanlış anlamayın dudağım uçukladı ta üzüntüden ama topladım kendimi alıştım artık çok bunalmıştım öyle birden döküldüm ama valla konuşmaya bile değmez güzel şeyler konuşayım aklıma bile getirmek istemiyorum
İnsan üzülür ya ama azıcık yani fazlada üzülme Yeter aynen güzel şeylerden konuşalım 🤗

Yaaaa varya ben de çok beslemek istiyorum ama aynı şeyi düşünüyorum Bi de heryer tüy olur mutfağa girer falan diye 😆
Müstakil olcak evin dışarda beslicen işte 🤗🤗
Tüy sorun değil benim kocamda kedi gibi maşallah habire tüy döküyor 😂😂😂 ama ya parçalanan eşyalarım ...yani kediler parçalıyor tirnakliyor vs 🤷

Ben hayatta yapamam ya okurken bile bi tuhaf oldum hele gece uyurken yanımda bi kedi olması 😱😱 hayvan sevmediğim den değil ama bana bi tuhaf geliyor ya kaynanamlar da bide eltimde kediler bir sürü evin içinde faln hiç rahat olamıyorum 🤦🙈
Guvenmediginden mi acaba ? Uyurken ısırır tırnaklar sicar eder diye 😂😂😂 ?

İçirdiler mi çayı sana uzatabildin mi bacaklarını 🤪😁

Gelir gelir o Allah'ın cezası 😂😐 neyse en azından pozitif durabildin tebrik ediyorum zamanını bekliyordur bugün olmadı bi daha kine olur 🌺 ovulasyonlrı düzenli yapabiliyor musun bi ara deniyeyim dedim olmadı bıraktım 😂
Ictim şükürler olsun 🤣
Yalnız uzun süredir çayı kahveyi sıcak içmeyince ağzım alışmış. Buz gibi iğrenç iğrenç içtim 🤣
Bu akşam 8de yatacaktım sözde daha bir sürü isim var 🤣

Yaaaa kıyamammm 😥😥Allah yardımcın olsun Rabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi
Ailemizi bazen anlayamıyoruz onlarda bizi.. Belki eski insanlar herşeyi farklı düşünüyor zorlanıyoruz ama insan ailesini evladını seçemiyor işte Allah acılarını göstermesin yerlerinde sağolsun.evlisin kendine ait düzenin var eşin varr çok şükür.. Artık çok üzülme kafana takma geri şeyleri olur mu canm
Rabbim evinize elinize bolluk versin tez vakitte kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlatlar sahibi olun inşallah 🤲🏻♥️

Piiiii bunu da anlamadm bön bön baktım 🙊

Aaaaaa ben de diyorum nerde bu fundi iki gündür yok Allah seni niitmeye fundi eyiydi yav niye değiştin tüh 🤪

Yaz tabi kuzum bir nebze rahatlatırız belki destek Oluruz sana
İnan gerçek hayatta kimse anlamıyor bizi sadece dinliyor yüzüne bakıp ama kafasını çevirip diyecekleri laf belli

Kuzum ben gebelik lerimin hepsinde sabah akşam progestan kullandm zaten hep 😔

Ooooh şükür aklımızda soru işareti kalmadı bebiş gelsin önümüzdeki aya 😍

Ama seni yiyeremmm
Gebelik oluşuyor ama ilerlemiyor dimi?
Doğru mu anladım?
Kromozom testleri yapılmıştır ne diyor doktorlar?

Ictim şükürler olsun 🤣
Yalnız uzun süredir çayı kahveyi sıcak içmeyince ağzım alışmış. Buz gibi iğrenç iğrenç içtim 🤣
Bu akşam 8de yatacaktım sözde daha bir sürü isim var 🤣
Zamanla çayın ısınır inşallah ne diyeyim 😀 ne işlerin var ki bebeler uyudumu sende dinlen az

Birlikte uyumak istiyorum oyyy hirpalamak öpmek istiyorum
Suratını sıkıştırmak istiyorum.
Kediler çok acayip yaratıklar ya🤣
Sanki evin sahibi o sen yanında misafir gibisin 🤣
Istediği her yerde yatabilme hakkına sahipler.

Bekar evimde kedim vardı banyo lavabosundan tut kirli sepetinin içine kadar her yerde yatıyordu🤣
Bi de ayak çok seviyordu. Uyurken ayağım yorgandan çıkmışsa koşa koşa gelir ısırırdı ne olarak görüyorsa 🤣
Birlikte 6 sebe yaşadık. Fiv teşhisi kondu sonra kaybettik🙁

Kediler çok acayip yaratıklar ya🤣
Sanki evin sahibi o sen yanında misafir gibisin 🤣
Istediği her yerde yatabilme hakkına sahipler.

Bekar evimde kedim vardı banyo lavabosundan tut kirli sepetinin içine kadar her yerde yatıyordu🤣
Bi de ayak çok seviyordu. Uyurken ayağım yorgandan çıkmışsa koşa koşa gelir ısırırdı ne olarak görüyorsa 🤣
Birlikte 6 sebe yaşadık. Fiv teşhisi kondu sonra kaybettik🙁
Ah yavrum ya bu fibten kurtilani da duymadım
Zaten pek masraflı bir hastalık

Ayağa saldırma olayı cidden heralde 100 kedinin 95 inde var niye acaba yahu niyeee

Guvenmediginden mi acaba ? Uyurken ısırır tırnaklar sicar eder diye 😂😂😂 ?
Ayy kedi demişken annemgilin vardı annem üzerinde battaniye ile uzanırken çişini yapmış battaniyeyi toprak zannedip gömmeye çalışmıştı birinde de gece ablamla uyurken tüm sıvamış ayy göğsünden beri mıçmış🤣🤣🤣

Kediyi yaşlı bi komşumuz vardı ona vermişlerdi 🥲

Ayy kedi demişken annemgilin vardı annem üzerinde battaniye ile uzanırken çişini yapmış battaniyeyi toprak zannedip gömmeye çalışmıştı birinde de gece ablamla uyurken tüm sıvamış ayy göğsünden beri mıçmış🤣🤣🤣

Kediyi yaşlı bi komşumuz vardı ona vermişlerdi 🥲
A aaaa.
Tuvalet eğitimi yok mu vardır
Niye gelip başka yere yapıyor x😳😳😳😳

X