Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Vallah iki sayfa gördüm az bakam dedim Bi poh anlamadm 🤣

Ahahaha yeminle aynı şeyi bende kocama söylüyorum kedi halt etmiş senin yanında beslesem senin kadar tüy dökmez diye 🤣🤣

Aynen kuzum. Tahmini 7.haftanın içinde gelişimi duruyor 9 haftaya kadar geliyoruz bebek 6 haftalık kalmış oluyor büyümüyor gelişmiyor ölüyor
Drlar hiç bişey diyemiyor. Yapılcak bütün testleri yaptırdık pıhtılaşmam var ama son ikisini iğne kullandığım halde yine aynı oldu.artı bağışıklık için ilaç da kullanmıştm..
En son Aret kamer de tüp e başladık işte. O dediki yumurtlama düzensiz oluyor zamansız yumurtladıpın için gebelik zamansız oluşuyor rahim kendini kalınlaştırırken gebeliğe hazırlarken bebeği kendine yapıştırıp geliştiriyor dedi tüp yapcaz dedi falan filan işte 😥
Yumurtlamayı da ilaçlarla kontrol altına alacak o zaman.
Dondurulmuş transfer mi yapacak?
Opu neden iptal edildi ki?

Ayy ya kıyamam gerçekten zor ee mama yüksek süt yoj6neyle besliyorsn ki yavruları 😐
Benim sütüm doğumdan önce geldi canım
Ilk zamanlar vardı yani hatta çok sevinmiştim emzircem diye
Öyle olmadı tabi sağıp durdum sürekli fazlasını buzluğa attım
Şimdiye kadar onlarla geldik şimdi de günde 3 kere sağıyorum çıkan sütün tamamını veriyorum
Üstünü de mamayla tamamlıyorum
Ek gıdaya da başladık bir öğün yoğurt veriyorum
Bir şekilde karınları doyuyor çok şükür

Benim sütüm doğumdan önce geldi canım
Ilk zamanlar vardı yani hatta çok sevinmiştim emzircem diye
Öyle olmadı tabi sağıp durdum sürekli fazlasını buzluğa attım
Şimdiye kadar onlarla geldik şimdi de günde 3 kere sağıyorum çıkan sütün tamamını veriyorum
Üstünü de mamayla tamamlıyorum
Ek gıdaya da başladık bir öğün yoğurt veriyorum
Bir şekilde karınları doyuyor çok şükür
Ek gıdaya geçildiyse iyi ya inşallah zorlamazlar seni 🤲
Bu kadınların çilesi de bitmiyor ki herşey iyi güzel derken birşey oluyor bide süt derdi ya bari o kolay olsaydı 😐😅 hamile kalmak zor kalınca tutunması zor doğum zor sonrası zor ayy Allah'ım sen büyüksün

Ek gıdaya geçildiyse iyi ya inşallah zorlamazlar seni 🤲
Bu kadınların çilesi de bitmiyor ki herşey iyi güzel derken birşey oluyor bide süt derdi ya bari o kolay olsaydı 😐😅 hamile kalmak zor kalınca tutunması zor doğum zor sonrası zor ayy Allah'ım sen büyüksün
Gerçekten öyle canım o kadar haklısın ki
Ama çok tatlış dertler inşallah sen de seneye tedavi zamanlarını hatırlayıp duygulanacaksın 😍
Sürekli kucak istiyor yoruluyorum diyeceksin 😍

Hadi inşallah Canm hayırlı sağlıklı akıllı bebeler nasip oLsun inşallah isteyen herkese ve bana 🤲🌺🍀
Inşallah canım önce sana bir mucizee bir mucizee ye ve mavispreyboya mavispreyboya ye sonra tüm tedavi görenlere ve isteyen bekleyen herkese😍

Ben bi de ilk sütümü veremedim hastanede sağdırıp döktürmüşlerdi
Resmen sütümle sınanıyorum 🤣

Vallah iki sayfa gördüm az bakam dedim Bi poh anlamadm 🤣

Ahahaha yeminle aynı şeyi bende kocama söylüyorum kedi halt etmiş senin yanında beslesem senin kadar tüy dökmez diye 🤣🤣

Aynen kuzum. Tahmini 7.haftanın içinde gelişimi duruyor 9 haftaya kadar geliyoruz bebek 6 haftalık kalmış oluyor büyümüyor gelişmiyor ölüyor
Drlar hiç bişey diyemiyor. Yapılcak bütün testleri yaptırdık pıhtılaşmam var ama son ikisini iğne kullandığım halde yine aynı oldu.artı bağışıklık için ilaç da kullanmıştm..
En son Aret kamer de tüp e başladık işte. O dediki yumurtlama düzensiz oluyor zamansız yumurtladıpın için gebelik zamansız oluşuyor rahim kendini kalınlaştırırken gebeliğe hazırlarken bebeği kendine yapıştırıp geliştiriyor dedi tüp yapcaz dedi falan filan işte 😥
Ay görsen evi supuruyorum ya
Ertesi gün parkeler zaten beyaz gri .
Böyle siyah siyah küçük kıllar ayağıma yapışıyor
E bidaha supuruyorum bende napim
Pislik gibi mi gezsin ayaklarim

Yumurtlamayı da ilaçlarla kontrol altına alacak o zaman.
Dondurulmuş transfer mi yapacak?
Opu neden iptal edildi ki?
Erken çatladı 😕
Inşallah canım önce sana bir mucizee bir mucizee ye ve mavispreyboya mavispreyboya ye sonra tüm tedavi görenlere ve isteyen bekleyen herkese😍

Ben bi de ilk sütümü veremedim hastanede sağdırıp döktürmüşlerdi
Resmen sütümle sınanıyorum 🤣
Amin amin 😍
Ay görsen evi supuruyorum ya
Ertesi gün parkeler zaten beyaz gri .
Böyle siyah siyah küçük kıllar ayağıma yapışıyor
E bidaha supuruyorum bende napim
Pislik gibi mi gezsin ayaklarim
E tabi senin kayfe bile getirecek robot süpürge yok ahaha 🤣🤣🤣

Kimin ki kahve getiriyormus Neyi kaçırdım ben😂😂😂
Ahaha benim insta da kendi köylğm sonradan görme hanımkızımız koca zengin evi son model döşeme ya çocuğunu ya odasını ya da robotunun Bi kuble çekip atıyor da en son robotunun üstüne kahve koymuş karşısına geçmiş robotum getiriyor gibisinden video atmış Ahahaha 🤣🤣
Cetrodite vermemiş miydi?
Verdi kuzum Bi ondan iki de ovitrella. Ama iğneyi yapar yapmaz muhtemel çatladı karnım ağrıdı çünkü İstanbula yola çıkmıştık işte.pazartesi de opu dan önce muayene etti çatlamış dedi. Bazen ne yapsan da erken çatlayabiliyor dedi

Ahaha benim insta da kendi köylğm sonradan görme hanımkızımız koca zengin evi son model döşeme ya çocuğunu ya odasını ya da robotunun Bi kuble çekip atıyor da en son robotunun üstüne kahve koymuş karşısına geçmiş robotum getiriyor gibisinden video atmış Ahahaha 🤣🤣

Verdi kuzum Bi ondan iki de ovitrella. Ama iğneyi yapar yapmaz muhtemel çatladı karnım ağrıdı çünkü İstanbula yola çıkmıştık işte.pazartesi de opu dan önce muayene etti çatlamış dedi. Bazen ne yapsan da erken çatlayabiliyor dedi
Nasip işte vardır bi hayır inşallah
Tekrar opu hazırlığına mi başlayacaksın adetten sonra?
Inşallah bu sefer kafasına göre çatlamaz yumurtalar

Aman Allahım

Kızlar bişey sorcam benim cildim aşırı kuru. Yüzüm pul pul oluyo sürekli ellerim çatlıyor göğüs kenarlarım bile yani 🤦‍♀️
Kaç çeşit krem aldım denedim kullandm bana mısın demiyor. Varmı beni nem manyağı yapacak bildiğiniz Bi krem?
mavispreyboya mavispreyboya Fatmazell Fatmazell Nosking Nosking Rprnn Rprnn bebeklinick bebeklinick

X