- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Hoş geldin geç şöyleKan gurubum bile pozitif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin geç şöyleKan gurubum bile pozitif
Amin hem de nasıl , bence de çok şükür, seninkiler okul çağında sanırımAllah kolaylik versin isin zor ama her seye deger ❤
Buyuk 4 kucuk 2 yasinda. Buyuk anaokuluna gidiyor bu sene. Nispeten rahatladik sayilirAmin hem de nasıl , bence de çok şükür, seninkiler okul çağında sanırım
Evet bir rahatlama olmuş ikisi de erkek mi fotodaki gibi , temsiliBuyuk 4 kucuk 2 yasinda. Buyuk anaokuluna gidiyor bu sene. Nispeten rahatladik sayilir
Evet ikisi de erkek. Evde hep bir savas var. Evi toplu tutmak mumkun degilEvet bir rahatlama olmuş ikisi de erkek mi fotodaki gibi , temsili
Uyku çökse uyursun, açlığın önüne geçer , tost perisi iyiymişBenim cocuklar da uyudu,ama ben acim ve uyuyamiyorum tost perilerini baska yere gondermeye calisiyorum.
Hayır bu geceyi atlattık diyelimPozitif olduğum kadar yüzsüzüm de
Kovsanız da gitmem
Ayy kokusu burnuma geldi kız
Bi yerlerimiz şişmeden atlatsak bari geceyi
Utandım bak
Aklına ne eserse soyleyebilirsin burada kural yokEvettt
Yuppi, ne mutlu etiket yapana da yaptırana da ,
Hihi, yaparsın bence o ışık vardir kanımca.
Olur olur inşallah
Nerddeee
Kurtulalim
Grup pozitif yani lütfen
Selam, bı yerden hatırlıyorum, konuma yazdin sanırım, bı derdim yok
Güneş doğmadan hazırlanıp karşılıyorsun olmasın
Bence telefonsuz ilgilen, ben de düşünüyorum gece uyuyabilir miyim diye
Allah bağışlasın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ikinci yolda sanirim 3 ncü ayda
Alıntı yaptım ama diyeceğimi unuttum demek ki
Konuş bizimle ,
Bazimiz öyleyiz de çaktırma hoş geldin
Güya olumlu bakacaktik yine üzülecek bişey bulduk de mi @Rose36Hayır bu geceyi atlattık diyelim
Şu havada nerede mangal yakacagiz yarın sonra veya sonra sonra ne zamaaaan
İçimi mi okuyorsun şaka bence mangal olayı , e tabi konu başlığı pozitif, mangal havası diilse mangal zaten olmaz ki , önemli olan mangal havasında mangal yapmaktan mahrum olmamakGüya olumlu bakacaktik yine üzülecek bişey bulduk de mi @Rose36
Off integral türev gibisin ekranla bakisstim kaldimİçimi mi okuyorsun e tabi konu başlığı pozitif, mangal havası diilse mangal zaten olmaz ki , önemli olan mangal havasında mangal yapmaktan mahrum olmamak
Seni ne kadar güldürdüğümü tahmin edebilmistim, , şaşkınlık karışımıOff integral türev gibisin ekranla bakisstim kaldim
Az kayboldum bi coşmuş gene durgunlaşmış ortalık iyi geceler herkesler gitmişKizlar ben yavaştan uyuyayım, çocuklardan muhtemelen uykusuz kalicam, hadi cümleten iyi geceler, ben gittim diye gitmeyin hee, buralar size emanet sabah erkenden dikilirim buraya
Çok erken sevecem seni ben galiba ya uffSeni ne kadar güldürdüğümü tahmin edebilmistim, , şaşkınlık karışımı
Negatifle negatifin çarpımı pozitif oluyor kız. Çarpışalım mı?Her konu da pozitifim ammmaa su gebelik konusunda iki buçuk senedir negatifim