Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Geldim kızlar uyumayan oğlum uyudu hayret burası uğurlu geldi belki de, mamayı zorla verebildim, ay inşaallah bu gece uykusuz kalmam diyerek mesajlara baknaya başlıyorum heyecanla

Hadi muhabbet edelim belki bende biraz konuşmayı öğrenirim
Evettt
İlkkez etiket aldım ya sevdim ben burayı ısındım
Yuppi, ne mutlu etiket yapana da yaptırana da ,
Pozitif değilim her zaman bardağın boş tarafından bakarım ve pozitif biri olmak istiyorummm
Hihi, yaparsın bence o ışık vardir kanımca.
Bende öyleyim bi ara karar aldım evrene olumlu mesaj yollamaya başlicam pozitif Olcam Artk olmadı belki bura sayesinde olur
Olur olur inşallah
Nerddeee
Kurtulalim
MahidevranSultan sen koskoca sultansın yakışıyor mu hiç üzgün olmak bu grupun adının dışına çıkmak Yok
Grup pozitif yani lütfen
Bence hayata pozitif bakan insan grubu yoktur da hayatı yolunda giden insan grubu vardır
Öyle olunca mutluluğu rahatı yerinde olan insan nasıl pozitif bakmasın

Selam bu arada ®ose
Selam, bı yerden hatırlıyorum, konuma yazdin sanırım, bı derdim yok
Güneş doğmadan hazırlanıp karşılıyorsun olmasın
Bi elim tlfnda size yazıyorum bi elimle kocamın göbeğini okşuyorm böylede mükemmel bir kadınım işte bi yanım ilgilenmiyor bi yanımda ilgisiz kalmasn dio siz neler yapıyorsunuz ?
Bence telefonsuz ilgilen, ben de düşünüyorum gece uyuyabilir miyim diye
O kadar fedakarım ki ayağımda oğlumu sallarken buraya yazıyorum kaç aylık bebiş
Allah bağışlasın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ikinci yolda sanirim 3 ncü ayda
Gamsız olmak mı polyanna olmak mı ? Hangisi daha makul acaba
Alıntı yaptım ama diyeceğimi unuttum demek ki
Konuş bizimle ,
Pozitif olduğum kadar yüzsüzüm de
Kovsanız da gitmem

Ayy kokusu burnuma geldi kız
Bi yerlerimiz şişmeden atlatsak bari geceyi

Utandım bak

Pozitif olmaya calisanlar da gelebilir mi?
Bazimiz öyleyiz de çaktırma hoş geldin

O bende de var ama gülerek gecelim ki alisalim pozitifliğe, illa uyudular diye de uyumaya kasma, birazdan uyku çöker insaallah, birazdan dediğim 00:00 bu arada ben de acayip yoğun geçiriyorum, ikisi de küçük diye biraz yazıp yazip sildim boşver şimdilik,

Seninkiler kac yasinda? Allah bagislasin ❤

İkinci değil üçüncü yolda iki oğlum var
Seninkinide bağışlasın canım sağlıkla büyüsünler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…