- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.549
- 28
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
En sevdiğim bakPozitif olduğum kadar yüzsüzüm de
Kovsanız da gitmem
Rprnn hamile misin?En sevdiğim bakkovmayız zaten hep berabar bburda kalıcaz
Ne OLiRsAn Ol yinede gelPozitif olmaya calisanlar da gelebilir mi?
Su an cok pozitifim, cocuklar uyudu cok sukurNe OLiRsAn Ol yinede gel
EvetttHadi muhabbet edelim belki bende biraz konuşmayı öğrenirim
Yuppi, ne mutlu etiket yapana da yaptırana da ,İlkkez etiket aldım ya sevdim ben burayı ısındım
Hihi, yaparsın bencePozitif değilim her zaman bardağın boş tarafından bakarım ve pozitif biri olmak istiyorummm
Olur olur inşallahBende öyleyim bi ara karar aldım evrene olumlu mesaj yollamaya başlicam pozitif Olcam Artk olmadı belki bura sayesinde olur
Nerddeee
KurtulalimAyy inşallahkendime challange yaptım geçen gün, bir gün boyunca hiç şikayet etmeyeceğim diye fark ettim ki her ağzımı açma sebebim şikayet etmekmiş eğer iyi birşey olduysa bile kendi kafamdan onu kötüye çevirebilme yeteneğine sahibim, umarım kurtuluruz
Grup pozitif yani lütfenMahidevranSultan sen koskoca sultansın yakışıyor mu hiç üzgün olmak bu grupun adının dışına çıkmak Yok
Selam, bı yerden hatırlıyorum, konuma yazdin sanırım, bı derdim yokBence hayata pozitif bakan insan grubu yoktur da hayatı yolunda giden insan grubu vardır
Öyle olunca mutluluğu rahatı yerinde olan insan nasıl pozitif bakmasın
Selam bu arada ®ose
Güneş doğmadan hazırlanıp karşılıyorsun olmasınBir efsaneye göre Mahidevran Sultan gözyaşlarıyla baraj doldurmuşturaslında Hatice Sultan yapsaydım daha iyi olurdu, o daha depresif
Evet derin bir nefes ve evrene pozitif enerji, sabah güneşi selamlayayayım diyorum ama güneş doğmadan kalkıyorumbak yine şikayet
Bence telefonsuz ilgilen, ben de düşünüyorum gece uyuyabilir miyim diyeBi elim tlfnda size yazıyorum bi elimle kocamın göbeğini okşuyormböylede mükemmel bir kadınım işte bi yanım ilgilenmiyor bi yanımda ilgisiz kalmasn dio siz neler yapıyorsunuz ?
Allah bağışlasın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ikinci yolda sanirimO kadar fedakarım ki ayağımda oğlumu sallarken buraya yazıyorumkaç aylık bebiş
Gamsız olmak mı polyanna olmak mı ? Hangisi daha makul acaba
Konuş bizimle ,
Pozitif olduğum kadar yüzsüzüm de
Kovsanız da gitmem
Ayy kokusu burnuma geldi kız
Bi yerlerimiz şişmeden atlatsak bari geceyi
Utandım bak
Bazimiz öyleyiz de çaktırmaPozitif olmaya calisanlar da gelebilir mi?
Şükür ya inşaallah benimkiler deSu an cok pozitifim, cocuklar uyudu cok sukur
O bende de var ama gülerek gecelim ki alisalim pozitifliğe, illa uyudular diye de uyumaya kasma, birazdan uyku çöker insaallah, birazdan dediğim 00:00@Rose36 Hosbuldum ❤ birbirimizi motive edelim o zaman
Bende sinir oldugum bir huy var. Anin tadini cikaramiyorum. Mesela su an cocuklar uyudu, ev sessiz sakin ama ben yarinki tempoyu düşünüp geriliyorumbunu yapmasam cok pozitif olabilirim aslinda..
Seninkiler kac yasinda? Allah bagislasin ❤O bende de var ama gülerek gecelim ki alisalim pozitifliğe, illa uyudular diye de uyumaya kasma, birazdan uyku çöker insaallah, birazdan dediğim 00:00bu arada ben de acayip yoğun geçiriyorum, ikisi de küçük diye biraz yazıp yazip sildim boşver şimdilik,
İkinci değil üçüncü yolda iki oğlum varEvettt
Yuppi, ne mutlu etiket yapana da yaptırana da ,
Hihi, yaparsın benceo ışık vardir kanımca.
Olur olur inşallah
Nerddeee
Kurtulalim
Grup pozitif yani lütfen
Selam, bı yerden hatırlıyorum, konuma yazdin sanırım, bı derdim yok
Güneş doğmadan hazırlanıp karşılıyorsun olmasın
Bence telefonsuz ilgilen, ben de düşünüyorum gece uyuyabilir miyim diye
Allah bağışlasın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ikinci yolda sanirim3 ncü ayda
Alıntı yaptım ama diyeceğimi unuttum demek ki
Konuş bizimle ,
Bazimiz öyleyiz de çaktırmahoş geldin
Amin, Allah bağışlasın seninkileri de cümlemizinSeninkiler kac yasinda? Allah bagislasin ❤
Allah kolaylik versinAmin, Allah bağışlasın seninkileri de cümlemizinisteyenlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin küçükler daha , 3 aylık ve 2 yaş
Amin , masaallahİkinci değil üçüncü yolda iki oğlum var
Seninkinide bağışlasın canım sağlıkla büyüsünler inşallah
Ben de pozitifim. Bak kan cekiyor hemenKan gurubum bile pozitif