Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Burda birileriyle sorun yaşadıda canımı sıkıldı ki diye baktım öyle bişeyde yok son mesajlarda gelir inşallah belki uzaklaşmak istedi öylesine ama üzüldüm 😔
bi sıkıntısı vardı dünden bizle de paylaşmak istemedi umarım kendini toparlar da geri döner :KK43:

Babamla sorunlarım var kuzum ondan
Ahh canım ya 😐 herkesle herşey halledilirde aile biraz fazla yaralar insanı İnşallah düzelir herşey 🍀
Burda birileriyle sorun yaşadıda canımı sıkıldı ki diye baktım öyle bişeyde yok son mesajlarda gelir inşallah belki uzaklaşmak istedi öylesine ama üzüldüm 😔
Hiç bilmiyorum ki hani öyle açıklama yapmadan gidecek biri de değildi
Annem var yazamadım kızçeler sizde hiç konuşmamışsınız napıyosunuz Rprnn Rprnn bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell Nosking Nosking 🌷🌷🌷🌷
Az ders çalıştım dur az ara vereyim dedim 5 saattir bitmedi ara 😂😂 sen ne yapıyorsun nasıl geçiyor annenle 🤭😍

Evet kendimi yorgun hissediyorum. Bir türlü hamileliklerimin devamı gelmiyor. Deprem olmuş yine erzurumda büyük deprem bekleniyor diyor heryerde bu dünyadan anne olmadan ölmek gitmek istemiyorum..:KK42::KK42:
evet kuzu deprem olmuş inşallah can kaybı yoktur Allah m korusun cümlemizi
öyle düşünme yaaa deli kız daha dur bakalım genceciksin anne de olacaksın Allahn izniyle hemde çok güzel bi anne

bi kaybın vardı dimi senin
kimyasal falan mıydı

evet kuzu deprem olmuş inşallah can kaybı yoktur Allah m korusun cümlemizi
öyle düşünme yaaa deli kız daha dur bakalım genceciksin anne de olacaksın Allahn izniyle hemde çok güzel bi anne

bi kaybın vardı dimi senin
kimyasal falan mıydı
Geçen ay kimyasaldı mart ayında da düşük yaptım gayet sağlıklı gidiyordu 7. Ci haftada kanmam geldi kürtaja almışlardı

Geçen ay kimyasaldı mart ayında da düşük yaptım gayet sağlıklı gidiyordu 7. Ci haftada kanmam geldi kürtaja almışlardı
hadi yaaaa ben bir sanıyodum geçmiş olsun kuzum ama üzülme
hatta sana güzel bi haber vereyim kimyasal sonrası vücut kendini hazırlıyomuş ertesi aylarda hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de kimyasal geçirdikten 2 ay sonra hamile kalmıştım.
ha eğer tekrar kalırsan riskli gebelik doktoruna git olur mu

hadi yaaaa ben bir sanıyodum geçmiş olsun kuzum ama üzülme
hatta sana güzel bi haber vereyim kimyasal sonrası vücut kendini hazırlıyomuş ertesi aylarda hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de kimyasal geçirdikten 2 ay sonra hamile kalmıştım.
ha eğer tekrar kalırsan riskli gebelik doktoruna git olur mu
Herkes öyle dedi kimyasaldan sonra çok çabuk hamile kalınıyor diye bilemiyoeum ne kadar doğru. Belkide bu ay hamile kalamamamın sebebi vardır. Tekrar düşecekti belkide pıhtılaşma olduğu için bilmiyorum inşallah tek pıhtılaşma çıkar oradan da diğerlerinde herhangi bir sıkıntı görürse doktorum tüp bebek yaparız demişti:KK42:Diyarbakırda bulamadım bir türlü bilgili bir doktor memleketimde var tüp bebek tapan yaşlı bir hoca ama nasıl bilgili ilgili ama çok uzak işte uzak olmasa 2 ayda bir gitmeyi bile düşünebilirdik:KK43: inşallah hayırlısıyla hamile kalayım da doktoru buluruz bir şekilde. Rabbim hayırlısını versin hepimize 🤍

X