- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.661
Hayat zor fatmazelimGünaydınn Allah kolaylık versin bebe bakmak zor
Üyelik iptali yazıyor hiç bir şey demeden gitti şaşırdım. İnşallah kötü bir şey yoktur@Rose36 gitmişneden gitmiş
İnşallaahÜyelik iptali yazıyor hiç bir şey demeden gitti şaşırdım. İnşallah kötü bir şey yoktur
Niye öyle dedin ki şimdiBende bugün biraz koşturacam babam efendi hazretleri lütfeder işim gücüm var demezse 1338 yıl sonra annem bana gelecek inşallah Allah kimseyi babası ile imtihan etmesin
Babamla sorunlarım var kuzum ondanNiye öyle dedin ki şimdi
Burda birileriyle sorun yaşadıda canımı sıkıldı ki diye baktım öyle bişeyde yok son mesajlarda gelir inşallah belki uzaklaşmak istedi öylesine ama üzüldüm@Rose36 gitmişneden gitmiş
bi sıkıntısı vardı dünden bizle de paylaşmak istemedi umarım kendini toparlar da geri dönerBurda birileriyle sorun yaşadıda canımı sıkıldı ki diye baktım öyle bişeyde yok son mesajlarda gelir inşallah belki uzaklaşmak istedi öylesine ama üzüldüm
vuuu hasret gidermece miAnnem var yazamadım kızçeler sizde hiç konuşmamışsınız napıyosunuzRprnn bir mucizee Fatmazell Nosking
Ahh canım yaBabamla sorunlarım var kuzum ondan
Hiç bilmiyorum ki hani öyle açıklama yapmadan gidecek biri de değildiBurda birileriyle sorun yaşadıda canımı sıkıldı ki diye baktım öyle bişeyde yok son mesajlarda gelir inşallah belki uzaklaşmak istedi öylesine ama üzüldüm
Az ders çalıştım dur az ara vereyim dedim 5 saattir bitmedi araAnnem var yazamadım kızçeler sizde hiç konuşmamışsınız napıyosunuzRprnn bir mucizee Fatmazell Nosking
temizliğe vurdum kendimi yeni bitirdim dinleniyorum sen napıyorsun annen geldi gitti miAnnem var yazamadım kızçeler sizde hiç konuşmamışsınız napıyosunuzRprnn bir mucizee Fatmazell Nosking
Evet kendimi yorgun hissediyorum. Bir türlü hamileliklerimin devamı gelmiyor. Deprem olmuş yine erzurumda büyük deprem bekleniyor diyor heryerde bu dünyadan anne olmadan ölmek gitmek istemiyorum..
evet kuzu deprem olmuş inşallah can kaybı yoktur Allah m korusun cümlemiziEvet kendimi yorgun hissediyorum. Bir türlü hamileliklerimin devamı gelmiyor. Deprem olmuş yine erzurumda büyük deprem bekleniyor diyor heryerde bu dünyadan anne olmadan ölmek gitmek istemiyorum..
Geçen ay kimyasaldı mart ayında da düşük yaptım gayet sağlıklı gidiyordu 7. Ci haftada kanmam geldi kürtaja almışlardıevet kuzu deprem olmuş inşallah can kaybı yoktur Allah m korusun cümlemizi
öyle düşünme yaaa deli kız daha dur bakalım genceciksin anne de olacaksın Allahn izniyle hemde çok güzel bi anne
bi kaybın vardı dimi senin
kimyasal falan mıydı
Ahh gönlü güzel kualammYorucu iş gününden sonra hepinize merhaba güzellikler
hadi yaaaa ben bir sanıyodum geçmiş olsun kuzum ama üzülmeGeçen ay kimyasaldı mart ayında da düşük yaptım gayet sağlıklı gidiyordu 7. Ci haftada kanmam geldi kürtaja almışlardı
Herkes öyle dedi kimyasaldan sonra çok çabuk hamile kalınıyor diye bilemiyoeum ne kadar doğru. Belkide bu ay hamile kalamamamın sebebi vardır. Tekrar düşecekti belkide pıhtılaşma olduğu için bilmiyorum inşallah tek pıhtılaşma çıkar oradan da diğerlerinde herhangi bir sıkıntı görürse doktorum tüp bebek yaparız demiştihadi yaaaa ben bir sanıyodum geçmiş olsun kuzum ama üzülme
hatta sana güzel bi haber vereyim kimyasal sonrası vücut kendini hazırlıyomuş ertesi aylarda hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de kimyasal geçirdikten 2 ay sonra hamile kalmıştım.
ha eğer tekrar kalırsan riskli gebelik doktoruna git olur mu