Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Kaçıncı gün gı devlet sırrı gibi bi söylemedin
Küçük bilim insanı olaçem

Yaaa delirme dur bakalm günün geçsin biraz daha
Test gönderem mi çekirge

5.günü canm. Daha çok erken 1 2.günü ne kadar bile etkisi geçmiyomuş
He tamam kuzu erken miş daha ama test biraz koyu geldi bana 40 değer beta var sonuçta o iğnede benim değerim 84 öyle çıkmıştı neysem dur heveslenmelim bekleyelim biraz daha

Haydaa
Mikroorganizmalar seni çok çekici buluyor demek ki
Hadi darısı bebişlerin başına

Benim eşimdede varikosel kaynaklı değil hormonal kaynaklı sorun vardı ileri hızlı sıfır dı ama aşırı enfeksiyon da vardı biz antropoloji uzmanına gittik arimidex diye bi ilaç verdi bize 3 ay kullanacaktı kilo verecekti sağlıklı beslen dedi eşim 2 ay kullandı sonra bıraktı dediklerini de pek yapmadı sonra başka bi sebepten antibiyotik kullandı o ay hamile kaldım ben enfeksiyon da çok zarar veriyor spermlere

Yaaa benim eşime hiç öyle denilmedi baktım da teste hiç lökosit faln yazmıyor. Benim eşime sadece proxed verdiler oda hızı mı düşükmüş ama ona rağmen normal yoldan olur dediler bizde oma şaşırdık dedim ya bize kalsa bizde sorun çok ama doktorlar birşey demiyor. Ama hiç bu güne kadar da sormadım bizde ki problem tam olarak ne diye bu sefer sorcam
Eee eşin daha çok dikkat etse ya belki kendiliğinden gene olur

Yaaa aplamm sağol düşünmen yeter erken gebelik testi yapcam
Yaaa alma dedik ya sana erken gebelik bekle gari Bi 5gün daha çekirge
5. Günü demiş ama bilemedim
Üfff dövecem sizi haa
He tamam kuzu erken miş daha ama test biraz koyu geldi bana 40 değer beta var sonuçta o iğnede benim değerim 84 öyle çıkmıştı neysem dur heveslenmelim bekleyelim biraz daha
Yok kuzum ya mümkün değil zaten sanmam imkanı yok yani bir mucize gerek buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…