- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.461
Akşam oldu ya flaşla çekeyim öyle daha belli olur belki dedimGözlerim kör oldu flaşsız çek
Rose ablam nasılsın neye canın sıkıldıBurdayım, bildirimlere bakıyorum ancak, kalp için teşekkürler,biraz moralim bozuk da, belirgin sebebi yok yani. Öyle genel gerginlik .
Nerdeydin sen bebe time alıp geleyim sana benSurelab ya ovulasyonu iyi ama gebeliği beğenmedim kenarı hep kırmızı oluyorçekiyim dur kuzum
DiyarbakırdaNerdeydin sen bebe time alıp geleyim sana ben
O yüzden diyorum toplanmıyor bide toparlansa bari
Evet evet değişti PetraAaaa değişmiş mi onay bekliyordu
İnşâAllâh da dış gebelik ten korkuyorum bu sefer de tekrardan
Anestezili kuzum normal çekilmem ben anksiyetem var tansiyonum düşüveriyor canım yanınca o çıktı bide başıma
Sağol canım ya boşver cidden, içimden gelmiyor anlatmak, yani sebep de yok doğru düzgün.kendi kuruntularimRose ablam nasılsın neye canın sıkıldı
CelememDiyarbakırda
Anlatmak istersen dinleriz ablam sıkma canınıSağol canım ya boşver cidden, içimden gelmiyor anlatmak, yani sebep de yok doğru düzgün.kendi kuruntularim
Çok mu uzağım neredesin senCelemem
Karartıp baktımda var gibi ya sanki sen biraz daha dayan başka marka al onla yap canım 2 gün daha dayansan
Ayy valla bende çekilemem vacayna söz konusu olunca akan sular duruyorEvet evet değişti Petra
Bende anestezili çekerim başka türlü Cesarat edemem
Yok yok sen iyi düşün iyi olsun inşaallah
Eşim dışarı çıktı dönüşte erken gebelik testi alıp gelcek onu yapcam sence yarın sabah ilk idrarla mı bugün mü yapayımNerdeydin sen bebe time alıp geleyim sana ben
O yüzden diyorum toplanmıyor bide toparlansa bari
Ben anestesiziz çekilmiştimAyy valla bende çekilemem vacayna söz konusu olunca akan sular duruyor
Vacayna neAyy valla bende çekilemem vacayna söz konusu olunca akan sular duruyor
Sağol canım ya boşver cidden, içimden gelmiyor anlatmak, yani sebep de yok doğru düzgün.kendi kuruntularim
Nasıldı pekiBen anestesiziz çekilmiştim
Sabah ki ilk idrarı bekleyebilcen miEşim dışarı çıktı dönüşte erken gebelik testi alıp gelcek onu yapcam sence yarın sabah ilk idrarla mı bugün mü yapayım
Nasıl oluyor kuzum canın yandımıydı ben artık hele hiç çekilemem artı canım yanar galibaBen anestesiziz çekilmiştim
Bende türetip bulmaya çalışıyorum vajina gelmedi hiç aklıma olabilir evetHahahaha vajina diyor sanırsam
Vacayna ne
Yaaa üfff koptumHahahaha vajina diyor sanırsam