Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Sağolasın dişminim 🤣Ahahaha ben teli elime alırken görürse çıldırıyor koca patron o yüzden o yokken arada bakıyorum zaten kıç kadar dükkan Bi baba üç oğul aile şirketi biri girip biri çıkıyor 🤦‍♀️konuşun gızz

Fundim yaaa 😕

Açım bana da yemah koyarsan toplarken yardım ederim 🤣

İkinci kere alıntılamşm 🤣

Bu dünden mi kalmş ehehehe 🤪

Kıyamam yaaa.. Allah yardımcın olsun..
Ana sayfada konuşmuştuk Bi ara uçak bileti pcr testi falan
Yaaa inanki varya eşeledikçe Bi b.ku çıkıyor aynı bizde de öyle. Tüp de olsa benzin de olsa anavatanına gitsek yine burnum b.ktan çıkmıyor 🙊
Seninki sebeb siz infertilite falan mı canm
Kız benim eşimde aynı işi yapıyor valla çok zor gecesi gündüzü yok hep geç geliyor bişey de diyemiyorum gözleri felan kıpkırmızı olur hep ekrana bakmaktan Allah yardımcın olsun seninde zor meslek hata kaldırmayan mesleklerden 😔

Fatmazell Fatmazell nirdesin aha ben 5 günde çıktı bak görüyon mu çızgıyı 🤪🤪🤪

Eklentiler

• 16372493546591518932534221365283.jpg
    16372493546591518932534221365283.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 17
Yaa kıyamam niye ki bi rahatsızlıkları mı var diş felan mı çıkaracaklar acaba minişler Allah yardımcın olsun kuzum😔🤲🏻 şimdi iyilermi napıyorlar🤗💜💜
Diş olduğunu sanmıyorum ya genel olarak huysuzlar zaten.
Atak haftasından yeni çıktık ondan olabilir
Uyku eğitimine başladım ondan olabilir

Bir saatte dört mevsimi yaşatıyorlar.
Gülerken birden ağlayabiliyorlar öyle değişik.
Depresyon moddalar 🤣
Ama bize sökmez🤣

Vala bu zamanlara nasipmiş demekki kuzum kaç senedir matematik çalışmadan giriyorum önlisans kpss ye 70 de kalıyorum hep bakalım hedefim 80 üstü inşallah olacak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💜💜💜🤗
Ay inşallah ya 🤲🏻ne mezunusun sen canm
Canın sağolsun aplam gel beraber olsun:KK70::KK70:
Ne yedir en 🤪
Hiç sorma çıktıkça çıkıyor 🤷
Ayy ne olduğunu bi bilsem bana kalsa sebeb çok😀 ama doktorlara gidioz bana da eşimede bir problem yok normal yoldan çocuğunuz olur diolar 4 yıldır da tık Yok 🙈🤤
Olur inşallah o zaman bak ne güzel sorunda yok inşallah tüpte şansınız daha çok 😍
Kız benim eşimde aynı işi yapıyor valla çok zor gecesi gündüzü yok hep geç geliyor bişey de diyemiyorum gözleri felan kıpkırmızı olur hep ekrana bakmaktan Allah yardımcın olsun seninde zor meslek hata kaldırmayan mesleklerden 😔
Sağolasın guzumm Allah yardımcımız olsun hepimizin 😍

Büyüsünler de 3.yü transfer ettirem🤣
Akıllanmadım daha 🤣

Sen napıyorsun kuzu?
Geçti mi mantar?
Sen dinleme kimseyi en iyisini yaparsın 😀😀 çokda üst üste olmasn sonra kendini unutur insan az büyüsnler hayırlısıyla 🤭😍
Ben dün gittim işte mantar bitti bakteri başladı 😀 ilaç verdi 2 hafta sonra gidip kültür vercem

Ay guzum keşke olsa ya çatlatma iğnesi yaptık ya merak ettim ne kadar belirgin çıkarıyor diye elimde Bi top test varda 🤣can sıkıntısı 🤣

Yok yımırtalamanın 5.günü 🤪
İğnenin kaçıncı günü kuzum koyu çıkmış vala nasıl sevindiydim ya belki vardır hiç belli olmaz bu işler 🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹

Oldu mu hamile misinnn ayy hadi inşallah n😍❤️
Yok kuzum yaa öylesine yaptım. Bu ay opu olacaktı pazartesi İstanbula gittik o da yumurta erken çatlamış boşa gitti 🥴bu çatlatma iğnesi şeysi hcg si ondan
Laboratuvar kuzum 🤗
Laborant mı olcen sen 🤗
Sen hamiş misin mucize aplam:KK70:
Benim herif eğitimi iyi verdide bıraktıysa belki 5 gün sonra hamiş olabilerem 🤣🤣yuh tek seferde yumurtlamadan öncesi ilişkiyle hamile kalarak rekora geçerim heralde Ahahaha 🤣🤣

Kızzz bana cevap vermedin sperm tahlilinde eşinin lökosit felan çıkıyormu androloji uzmanına gözüktümü
Yaaa eşimde bilmiyorum ki varikosel ameliyatı faln da oldu ama Cerrahpaşa ve z.kqmilde de ki proflar bi problem yok normal yoldan olur çocuk bu değerlerle dio. Eee adamlar bu işin profu olunca başka kimseye göstermedik 🤷🤷 dur bakam lokosite ayy yazamadm da 😂

Bende bu ay yok o zaman yarım saat önce diğer kalan testi de yaptım eşimin ısrarı üzere yok:KK12:
Yaaa delirme dur bakalm günün geçsin biraz daha 🤗
Test gönderem mi çekirge 🤣🤣
İğnenin kaçıncı günü kuzum koyu çıkmış vala nasıl sevindiydim ya belki vardır hiç belli olmaz bu işler 🤲🏻🤲🏻🌹🌹🌹
5.günü canm. Daha çok erken 1 2.günü ne kadar bile etkisi geçmiyomuş

X