- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.401
Kız benim eşimde aynı işi yapıyor valla çok zor gecesi gündüzü yok hep geç geliyor bişey de diyemiyorum gözleri felan kıpkırmızı olur hep ekrana bakmaktan Allah yardımcın olsun seninde zor meslek hata kaldırmayan mesleklerdenSağolasın dişminimAhahaha ben teli elime alırken görürse çıldırıyor koca patron o yüzden o yokken arada bakıyorum zaten kıç kadar dükkan Bi baba üç oğul aile şirketi biri girip biri çıkıyor konuşun gızz
Fundim yaaa
Açım bana da yemah koyarsan toplarken yardım ederim
İkinci kere alıntılamşm
Bu dünden mi kalmş ehehehe
Kıyamam yaaa.. Allah yardımcın olsun..
Ana sayfada konuşmuştuk Bi ara uçak bileti pcr testi falan
Yaaa inanki varya eşeledikçe Bi b.ku çıkıyor aynı bizde de öyle. Tüp de olsa benzin de olsa anavatanına gitsek yine burnum b.ktan çıkmıyor
Seninki sebeb siz infertilite falan mı canm
Ayyy Allah'ım üzüldüm bi anBir şey yok kız her zamanki kudurukluklari
Günler sakin geçinde endiseneliyorum acaba hastalar mi diye
Aaaa kızzz hamilemisin bacıııı
Gecikmenin 5 gününde mi
Diş olduğunu sanmıyorum ya genel olarak huysuzlar zaten.Yaa kıyamam niye ki bi rahatsızlıkları mı var diş felan mı çıkaracaklar acaba minişler Allah yardımcın olsun kuzumşimdi iyilermi napıyorlar
Ay inşallah yaVala bu zamanlara nasipmiş demekki kuzum kaç senedir matematik çalışmadan giriyorum önlisans kpss ye 70 de kalıyorum hep bakalım hedefim 80 üstü inşallah olacak
Ne yedir enCanın sağolsun aplam gel beraber olsun
Olur inşallah o zaman bak ne güzel sorunda yok inşallah tüpte şansınız daha çokHiç sorma çıktıkça çıkıyor
Ayy ne olduğunu bi bilsem bana kalsa sebeb çokama doktorlara gidioz bana da eşimede bir problem yok normal yoldan çocuğunuz olur diolar 4 yıldır da tık Yok
Sağolasın guzumm Allah yardımcımız olsun hepimizinKız benim eşimde aynı işi yapıyor valla çok zor gecesi gündüzü yok hep geç geliyor bişey de diyemiyorum gözleri felan kıpkırmızı olur hep ekrana bakmaktan Allah yardımcın olsun seninde zor meslek hata kaldırmayan mesleklerden
Oldu mu hamile misinnn ayy hadi inşallah n
Laboratuvar kuzumAy inşallah yane mezunusun sen canm
Ne yedir en
Olur inşallah o zaman bak ne güzel sorunda yok inşallah tüpte şansınız daha çok
Sağolasın guzumm Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sen hamiş misin mucize aplamAy inşallah yane mezunusun sen canm
Ne yedir en
Olur inşallah o zaman bak ne güzel sorunda yok inşallah tüpte şansınız daha çok
Sağolasın guzumm Allah yardımcımız olsun hepimizin
Büyüsünler de 3.yü transfer ettiremAyyy Allah'ım üzüldüm bi anneyse bırak sakin kalsınlar
Kızzz bana cevap vermedin sperm tahlilinde eşinin lökosit felan çıkıyormu androloji uzmanına gözüktümüOldu mu hamile misinnn ayy hadi inşallah n
Ay guzum keşke olsa ya çatlatma iğnesi yaptık ya merak ettim ne kadar belirgin çıkarıyor diye elimde Bi top test vardaAaaa kızzz hamilemisin bacıııı
Yok yımırtalamanın 5.günüGecikmenin 5 gününde mi
Bende bu ay yok o zaman yarım saat önce diğer kalan testi de yaptım eşimin ısrarı üzere yokAy guzum keşke olsa ya çatlatma iğnesi yaptık ya merak ettim ne kadar belirgin çıkarıyor diye elimde Bi top test vardacan sıkıntısı
Yok yımırtalamanın 5.günü
Sen dinleme kimseyi en iyisini yaparsınBüyüsünler de 3.yü transfer ettirem
Akıllanmadım daha
Sen napıyorsun kuzu?
Geçti mi mantar?
İğnenin kaçıncı günü kuzum koyu çıkmış vala nasıl sevindiydim ya belki vardır hiç belli olmaz bu işlerAy guzum keşke olsa ya çatlatma iğnesi yaptık ya merak ettim ne kadar belirgin çıkarıyor diye elimde Bi top test vardacan sıkıntısı
Yok yımırtalamanın 5.günü
Yok kuzum yaa öylesine yaptım. Bu ay opu olacaktı pazartesi İstanbula gittik o da yumurta erken çatlamış boşa gittiOldu mu hamile misinnn ayy hadi inşallah n
Laborant mı olcen senLaboratuvar kuzum
Benim herif eğitimi iyi verdide bıraktıysa belki 5 gün sonra hamiş olabileremSen hamiş misin mucize aplam
Yaaa eşimde bilmiyorum ki varikosel ameliyatı faln da oldu ama Cerrahpaşa ve z.kqmilde de ki proflar bi problem yok normal yoldan olur çocuk bu değerlerle dio. Eee adamlar bu işin profu olunca başka kimseye göstermedikKızzz bana cevap vermedin sperm tahlilinde eşinin lökosit felan çıkıyormu androloji uzmanına gözüktümü
Yaaa delirme dur bakalm günün geçsin biraz dahaBende bu ay yok o zaman yarım saat önce diğer kalan testi de yaptım eşimin ısrarı üzere yok
5.günü canm. Daha çok erken 1 2.günü ne kadar bile etkisi geçmiyomuşİğnenin kaçıncı günü kuzum koyu çıkmış vala nasıl sevindiydim ya belki vardır hiç belli olmaz bu işler
He anladm Canm vardır bi hayırYok kuzum yaa öylesine yaptım. Bu ay opu olacaktı pazartesi İstanbula gittik o da yumurta erken çatlamış boşa gittibu çatlatma iğnesi şeysi hcg si ondan