Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Eklentiler

• B7633A8A-776D-4709-8026-B6FA80A2B1A6.jpeg
    B7633A8A-776D-4709-8026-B6FA80A2B1A6.jpeg
    232,1 KB · Görüntüleme: 23
  • E1673390-F0C6-4F50-BE9A-3B5AAC00E8FD.jpeg
    E1673390-F0C6-4F50-BE9A-3B5AAC00E8FD.jpeg
    96,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 67440477-9159-4A98-B088-7331A432C7BB.jpeg
    67440477-9159-4A98-B088-7331A432C7BB.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 19
  • 11ECE7CC-C850-4235-919A-13234DBBE5E8.jpeg
    11ECE7CC-C850-4235-919A-13234DBBE5E8.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 21
Burada herkes hamile 😃
Yok gııı kimse hamile değil 🤣ama konunun amacını aştık ellem hamile olmak istiyoz 🤣
Yok gııı kimse hamile değil dileğimiz hamile olmak ama 🤲🏻:KK70::KK70:
Ahahaha yaaaa deli 🤣🤣🤣
Haklısın herşey zor aslında Rabbim kolaylık versin hepimize ☺️
Amin canm benim ♥️
Yine silik ama ha.
Iki günde bir yapsana elinde test varsa
Koyulaşma olursa heveslenebiliriz 😍
Yok canm bu iğne etkisi..daha çok erken ama Bi 6 7 gün geçsin Bi daha yaparım o zamana iğne etkisi geçmiş olur heralde 🤗

Öyle teselli veriyorum kendime zaten 🥲
Yok işte daha dosya açmadılar bile önce bu mantar bakteri temizlnmeliymiş yoksa heyet dosyayı kabul etmezmiş rapor çıkmazmış🤦
Bi dosya ama dunyanin prosedürü var
Dosyayı açıp mantarları tedavi etselermis
O arada sen de vakit kaybetmemiş olurdun.

Yok gııı kimse hamile değil 🤣ama konunun amacını aştık ellem hamile olmak istiyoz 🤣

Ahahaha yaaaa deli 🤣🤣🤣

Amin canm benim ♥️

Yok canm bu iğne etkisi..daha çok erken ama Bi 6 7 gün geçsin Bi daha yaparım o zamana iğne etkisi geçmiş olur heralde 🤗
13.gunde geçmiş oluyor diye biliyorum
Ay çok heyecanlı mutlaka haber ver bize de😍

Yaaa benim eşime hiç öyle denilmedi baktım da teste hiç lökosit faln yazmıyor. Benim eşime sadece proxed verdiler oda hızı mı düşükmüş ama ona rağmen normal yoldan olur dediler bizde oma şaşırdık dedim ya bize kalsa bizde sorun çok ama doktorlar birşey demiyor. Ama hiç bu güne kadar da sormadım bizde ki problem tam olarak ne diye bu sefer sorcam 😀
Eee eşin daha çok dikkat etse ya belki kendiliğinden gene olur 🙈
Hani bende kadınlara yükleniyor ya hep oda senin gibi incelensin bizde öyle bişey olunca kuzum tavsiye vereyim dedim ileri hız şu bu dediler bizede bi antibiyotiğe bakıyormuş meğersem iş😅
Bakalım biz daha denemelere şubat gibi başlıyacaz inşallah bendede sorun yoksa doğal yollardan olur derlerse tek tüpüm kaldı ondada geçiş hafif dedi doktor belli değil daha da o yüzden adeti bekliyorum hsg çekilecem 🤗

Biraz bekledim bunda da aynı sanki hayalet çizgi var gibi yakınlaştırıp bakınız lütfen:KK70:
mavispreyboya mavispreyboya
bir mucizee bir mucizee
Banane ben bebe time isterim 🤣🤣🤣
Sure lab mı bu niye hep hareleniyor ki bu kadar idrarıda çok damlatmıyorsun
Bide tam test yerine ışık vurmuş ben bu sefer hiç anlayamadım kuzum bidaha çekebilirmisin resmi mono yapıp bakalım yine

Hani bende kadınlara yükleniyor ya hep oda senin gibi incelensin bizde öyle bişey olunca kuzum tavsiye vereyim dedim ileri hız şu bu dediler bizede bi antibiyotiğe bakıyormuş meğersem iş😅
Bakalım biz daha denemelere şubat gibi başlıyacaz inşallah bendede sorun yoksa doğal yollardan olur derlerse tek tüpüm kaldı ondada geçiş hafif dedi doktor belli değil daha da o yüzden adeti bekliyorum hsg çekilecem 🤗
Kız adın ne ara değişti :rolleyes:
Hadi hayırlısı nasip olunca o hafif geçiş bile yeterli gelir ☺️🍀
Hsg yı anestezili mi çekiyorsun

Banane ben bebe time isterim 🤣🤣🤣
Sure lab mı bu niye hep hareleniyor ki bu kadar idrarıda çok damlatmıyorsun
Bide tam test yerine ışık vurmuş ben bu sefer hiç anlayamadım kuzum bidaha çekebilirmisin resmi mono yapıp bakalım yine
Surelab ya ovulasyonu iyi ama gebeliği beğenmedim kenarı hep kırmızı oluyor :KK42:çekiyim dur kuzum

Kız adın ne ara değişti :rolleyes:
Hadi hayırlısı nasip olunca o hafif geçiş bile yeterli gelir ☺️🍀
Hsg yı anestezili mi çekiyorsun
Aaaa değişmiş mi onay bekliyordu 🤣🤣🤪
İnşâAllâh da dış gebelik ten korkuyorum bu sefer de tekrardan
Anestezili kuzum normal çekilmem ben anksiyetem var tansiyonum düşüveriyor canım yanınca o çıktı bide başıma

X