- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.381
Aynı böyleyim
Rabbim yardımcınız olsunEvimi barkımı dağıtıp İstanbul'a geldim hemen tüp bebeğe başlayıp 2 ayda anne olacam diye ama işler hiç de benim düşündüğüm gibi gitmediZeynep Kamil de başladım işte daha doğrusu başlamaya çalışıyorum
Eşimle gittik tüm tahliller ultrason filmler hallettik işte dediler ki size tüp bebek değil aşılama yapcaz dedik ona da razıyız hani birşey olsun yeter ki
Sonra gittik işte dosya açacaklar heyete yollanacak faln bu sefer de dediler ki sende mantar var onu tedavi etmek lazm sonra dosya açarızilaç verdi kullandım gittim tekrar kültür verdim bu seferde mantar gitmiş bakteri gelmiş bu seferde onun için ilaç verdi kullanıp tekrar kültür vercem temiz çıkarsa dosya açılacak temiz çıkmasa beni enfeksiyon a yönlendireceklermiş daha ağır ilaçlar verceklermiş ne zaman test temiz çıkarsa o zaman dosya açılır işte git diyorlar gidiyorum gel diolar geliyorm Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasn ya
Böylesi de öğretmen olmasn ya üzüldüm sizeBen saf tabi çocukluk da var sınavım bitmişti tam çıkarken en yakın arkadaşım bi o kaldı kız bana sınavı devam ederken nasıl geçti dedi bende iyidi 90 aldım dedim oda benim ki çok kötü geçiyor dedi aramızda bir dakika bile değil böyle bi konuşma geçti öğretmen de bunu görünce yanlış anladı kopyamı veriyorsun ben hayır dedikçe tüm kudurdu en son tokadı bastı benlen bi alıp veremediği vardı yada kimsesiz olduğumu bildiği için hıncını hep benden aldı nasıl olsa kimse savunamaz gibisinden aynı şehirdeyiz bi karşıma çıksa hakkım size helal değil desem o yetecek bana çıkmadı hiç bi yerde yıllardır
Amin canım teşekkür ederimRabbim yardımcınız olsun
Ahh keşke ama yok çıkmadı bi o değil onun gibi çok vardı ilk orta okulda o zaman lar köydeydik köylü gibisinden böyle bi değişik davranırlardı o zamanlar şimdi kesinlikle yapamıyorlar da o yıllarda tuhaftı herşeyBöylesi de öğretmen olmasn ya üzüldüm sizeama evet çıkarsa karşınıza siz içinizden geleni söyleyin
Dediğin gibi o zaman sahip çıkan yoktu ki vicdanları rahat mı onu merak ediyorum benAhh keşke ama yok çıkmadı bi o değil onun gibi çok vardı ilk orta okulda o zaman lar köydeydik köylü gibisinden böyle bi değişik davranırlardı o zamanlar şimdi kesinlikle yapamıyorlar da o yıllarda tuhaftı herşey
Gerçekten uğraşması bile güzel insan her anına şükrediyor benim şuan korunmak gerek o böyle oldumu olmadımı heyecanı yaşamayı bile özlüyor insan hayırlısı eşinde enfeksiyon varmı kuzum bazen bu enfeksiyonlar eşlerden de geçiyor bize bide şu antibiyotikler kullanmaya mecburuz ama bi yeri tamir ederken bi yeri bozuyor bi tüp bebek doktoru bu geçmeyen enfeksiyonlar için goji berry kurt üzümü diğer adı onu öneriyordu rahim yumurtalık sağlığı için balık yağı kullan bideAmin canım teşekkür ederim
Biraz üzülüyorum kendime sonra da dönüp diom ki uğraşması bile bi başka güzel ya kendime geliyorum
Valla öyle bi rahat oluyor ki bence sen unutamıyorsun travma olarak kalıyor onların hatrında bile değildir karşına çıksan hatırlamaz bile ahirete kalacak bazı şeyler demekkiDediğin gibi o zaman sahip çıkan yoktu ki vicdanları rahat mı onu merak ediyorum ben
Bugün hicbir seye bakamadım kuzum huysuzdu benimkiler.
Sen ona inad daha bi sarıl matematiğeValla öyle bi rahat oluyor ki bence sen unutamıyorsun travma olarak kalıyor onların hatrında bile değildir karşına çıksan hatırlamaz bile ahirete kalacak bazı şeyler demekki
Ne oldu ki Canm geçmiş olsunBugün hicbir seye bakamadım kuzum huysuzdu benimkiler.
Makineye çamaşır atmıştım çıkıp seremedim bile ay o nasıl bir şeydi
Sen nasilsin?
Hadi hayırlısı bakalımAyyy vallahi bende adet olacam galiba bütün belirtiler ona işaret nasıl seviniyorum
Sağolasın dişminimO öyle değil bele
Kıdının dişmini yini kıdın
Ayy valla şaka bi yana kolay gelsin bu arada kuzum işin hiç kolay değil senin muhasebe zor bazen grup bi sakinleşiyor Fatmazelle Matmazel bi ikimiz kalıyoruz
Fundim yaaaBen saf tabi çocukluk da var sınavım bitmişti tam çıkarken en yakın arkadaşım bi o kaldı kız bana sınavı devam ederken nasıl geçti dedi bende iyidi 90 aldım dedim oda benim ki çok kötü geçiyor dedi aramızda bir dakika bile değil böyle bi konuşma geçti öğretmen de bunu görünce yanlış anladı kopyamı veriyorsun ben hayır dedikçe tüm kudurdu en son tokadı bastı benlen bi alıp veremediği vardı yada kimsesiz olduğumu bildiği için hıncını hep benden aldı nasıl olsa kimse savunamaz gibisinden aynı şehirdeyiz bi karşıma çıksa hakkım size helal değil desem o yetecek bana çıkmadı hiç bi yerde yıllardır
Açım bana da yemah koyarsan toplarken yardım ederimİyi bea yemah yedim masayı toplayacam yarıdma gelcek var mıdır
İkinci kere alıntılamşmO öyle değil bele
Kıdının dişmini yini kıdın
Ayy valla şaka bi yana kolay gelsin bu arada kuzum işin hiç kolay değil senin muhasebe zor bazen grup bi sakinleşiyor Fatmazelle Matmazel bi ikimiz kalıyoruz
Bu dünden mi kalmş ehehehe
Kıyamam yaaa.. Allah yardımcın olsun..Evimi barkımı dağıtıp İstanbul'a geldim hemen tüp bebeğe başlayıp 2 ayda anne olacam diye ama işler hiç de benim düşündüğüm gibi gitmediZeynep Kamil de başladım işte daha doğrusu başlamaya çalışıyorum
Eşimle gittik tüm tahliller ultrason filmler hallettik işte dediler ki size tüp bebek değil aşılama yapcaz dedik ona da razıyız hani birşey olsun yeter ki
Sonra gittik işte dosya açacaklar heyete yollanacak faln bu sefer de dediler ki sende mantar var onu tedavi etmek lazm sonra dosya açarızilaç verdi kullandım gittim tekrar kültür verdim bu seferde mantar gitmiş bakteri gelmiş bu seferde onun için ilaç verdi kullanıp tekrar kültür vercem temiz çıkarsa dosya açılacak temiz çıkmasa beni enfeksiyon a yönlendireceklermiş daha ağır ilaçlar verceklermiş ne zaman test temiz çıkarsa o zaman dosya açılır işte git diyorlar gidiyorum gel diolar geliyorm Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasn ya
Bir şey yok kız her zamanki kudurukluklariNe oldu ki Canm geçmiş olsun
Yaa kıyamam niye ki bi rahatsızlıkları mı var diş felan mı çıkaracaklar acaba minişler Allah yardımcın olsun kuzumBugün hicbir seye bakamadım kuzum huysuzdu benimkiler.
Makineye çamaşır atmıştım çıkıp seremedim bile ay o nasıl bir şeydi
Sen nasilsin?
Vala bu zamanlara nasipmiş demekki kuzum kaç senedir matematik çalışmadan giriyorum önlisans kpss ye 70 de kalıyorum hep bakalım hedefim 80 üstü inşallah olacakSen ona inad daha bi sarıl matematiğe
Bizim bi matematik hocası vardı adam matematikten kalmıştı oda inad edip matematik okumuştuo adamda ki azme hayrandm ya
Canın sağolsun aplam gel beraber olsunSağolasın dişminimAhahaha ben teli elime alırken görürse çıldırıyor koca patron o yüzden o yokken arada bakıyorum zaten kıç kadar dükkan Bi baba üç oğul aile şirketi biri girip biri çıkıyor konuşun gızz
Fundim yaaa
Açım bana da yemah koyarsan toplarken yardım ederim
İkinci kere alıntılamşm
Bu dünden mi kalmş ehehehe
Kıyamam yaaa.. Allah yardımcın olsun..
Ana sayfada konuşmuştuk Bi ara uçak bileti pcr testi falan
Yaaa inanki varya eşeledikçe Bi b.ku çıkıyor aynı bizde de öyle. Tüp de olsa benzin de olsa anavatanına gitsek yine burnum b.ktan çıkmıyor
Seninki sebeb siz infertilite falan mı canm
Hiç sorma çıktıkça çıkıyorKıyamam yaaa.. Allah yardımcın olsun..
Ana sayfada konuşmuştuk Bi ara uçak bileti pcr testi falan
Yaaa inanki varya eşeledikçe Bi b.ku çıkıyor aynı bizde de öyle. Tüp de olsa benzin de olsa anavatanına gitsek yine burnum b.ktan çıkmıyor
Seninki sebeb siz infertilite falan mı canm
Bi kaç matematik de yapsan tamamdır demekVala bu zamanlara nasipmiş demekki kuzum kaç senedir matematik çalışmadan giriyorum önlisans kpss ye 70 de kalıyorum hep bakalım hedefim 80 üstü inşallah olacak