Ovulasyonu ben de denedim, başarılı olamamıstim ama benim anlamayisimdandir, kafama takmayı bıraktığımda hamile olacağıma inanıyordum ama yine takmaktan anlamıyordum kendimi. Yıllarım takmakla geçti .kac doktora gittik,sorun yoktu, sorun olsa tedavi ile kosturucaz ama yoktu. Bir gün bile korunmadik,ilk günden beri ertelemedim hiç bebeği.adet bir gün geçse de umutlanma sevinci yaşasam diye düşünüyordum düşünün. Dualar okuttum, üzerine yilllar geçti, olmuyor, sonra dedim ki ben kendim okucam dua,daha doğrusu dua zaten ediyordum da hep, dua dediğim sure,kurandan yani. Ve okudukca takmıyordum, benim öyle bi düşünce, inanç gücüm var ki, kilitliyorum kendimi,hatta işyerine bio enerjici gelmişti, müdüre hanım da falan ise yaradı, adam ben de olmadığını söyledi, bende böyle olumsuz bir özellik var biliyorum, neyse işte, Meryem süresini dedim okucam ya,daha 40 gün tamamlanmadan hamile oldum,ve sağ elimi karnıma koyup, bebegim sağlıkla hayirla benimle diye tekrar ediyordum arada. çok şükür nasip oldu, Allah isteyen herkese en hayirli zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin