- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.021
Benimki düzensizdi canım o yüzden öyle bi tavsiyede bulunuyorum bide burda kadının biride demişti ilişkiyi bırakmayın diye inşallah vardır canım benim bu ay eğer olmaz sa o ihtimali düşünmeyelim de gelecek ay bide dediğim gibi deneKuzum ovulasyonla takip yaptım ya yumurtlamayı o yüzden bıraktık artık ilişkiyi biliyoruz yani yumurtlamanın ne zaman olduğunu eminizde. Adet tarihim de yarın ama henüz 8 gün geçti yumurtlamadan bi 3 5 güne yapacağım testi rabbim hepimize hayırlısını versin
Oda çatlamaSeyi merak ediyorum ikinci çizgi silik çıkarsa ne demek oluyor
Tamam kuzucummBenimki düzensizdi canım o yüzden öyle bi tavsiyede bulunuyorum bide burda kadının biride demişti ilişkiyi bırakmayın diye inşallah vardır canım benim bu ay eğer olmaz sa o ihtimali düşünmeyelim de gelecek ay bide dediğim gibi dene
Aminn kuzum benimm
Bu Nurdoğan Arkıș in kanalının linki.Maalesef öyleydioluşturamadim işe başladığımda anlatayım en iyisi
Çatlamada ilişki yaşamak için geç mi kalınmış oluyor ilişki yasayabilirsin mi demek istiyor?Oda çatlama
Eve geldim yemek hazirlayayim diyorum ayağım gitmiyor
Neden bugün hep bu simge? Neden bugün muslumcuyuz ferdiciyiZzz
Tek çatlama günlerini değerlendirip hamile kalanlarda oluyor. İlişki yaşabilirsin tabikiÇatlamada ilişki yaşamak için geç mi kalınmış oluyor ilişki yasayabilirsin mi demek istiyor?
Canım bizim çatlamadan 1 gün önce ilişki olmuştu bir de 1 gün sonrasında.. yumurtlama pik gününden 10 gün sonrada pozitif gördümÇatlamada ilişki yaşamak için geç mi kalınmış oluyor ilişki yasayabilirsin mi demek istiyor?
Hiç anlamıyorum bu işleri ya, muhtemelen unutacam da şimdi ogrendigimiCanım bizim çatlamadan 1 gün önce ilişki olmuştu bir de 1 gün sonrasında.. yumurtlama pik gününden 10 gün sonrada pozitif gördüm
Bende ilk defa ovulasyon takibi yaptım ve hamile kaldım allahın izniyle olur canım detaylı anlatırım istersen süreciHiç anlamıyorum bu işleri ya, muhtemelen unutacam da şimdi ogrendigimi
Bu yaza buralarda olursanız sizden yardım alayım ovulasyon testi için.
Ovulasyon bu konuda çok başarılı benceHiç anlamıyorum bu işleri ya, muhtemelen unutacam da şimdi ogrendigimi
Bu yaza buralarda olursanız sizden yardım alayım ovulasyon testi için.
Tsekkur ederimBende ilk defa ovulasyon takibi yaptım ve hamile kaldım allahın izniyle olur canım detaylı anlatırım istersen süreci
Tamam canım inşallah rabbim istediğiniz vakit nasip ederTsekkur ederim
Profilini izlemeye alayım, yaza bebiş denemelerine başlamayı düşünüyorum yardımını alırım o dönem
Yeşil çay çok iyi oluyor kuzum onu aksatmadan sabah akşam 1 bardak iç kardeşim onunla zayıfladı hala aynı kiloda yiyor ama almıyorKızçelerrr zayıflamak için bana önerileriniz varmı diyet yapıyorum ama bi durdu gibi bide şuan spor çok fazla hareket yapamıyorum yeşil çay içiyorum metabolizma hızlandırıcı ne önerebilirsiniz
Aburcubur, cips, kola, hazır tatlılar yasak.Kızçelerrr zayıflamak için bana önerileriniz varmı diyet yapıyorum ama bi durdu gibi bide şuan spor çok fazla hareket yapamıyorum yeşil çay içiyorum metabolizma hızlandırıcı ne önerebilirsiniz
Atama olmadı dimi, hani oldu da gitmemis olamazsın dimi?Aaa eşimden bahsettim vardiyalı diye canım eşim mühendis, ben öğretmenim ama çalışmıyorum başka şehre gidemem
Haha,ben buradan iki diil tam üç anlam çıkardım
Teşekkür ederim, bakicamBu Nurdoğan Arkıș in kanalının linki.
Hayatımızı nasıl kontrol edebiliriz serisi var, aşağılara doğru. Orda mutlaka yazın, planlayin dediği şeyleri yazın, planlayin, uygulayın.
Diğer videoları vaktiniz oldukça dinleyin.
Çok çok faydası olacaktır
İşte kem kümNeden bugün hep bu simge? Neden bugün muslumcuyuz ferdiciyiZzz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanım bizim çatlamadan 1 gün önce ilişki olmuştu bir de 1 gün sonrasında.. yumurtlama pik gününden 10 gün sonrada pozitif gördüm