- 12 Mart 2020
- 9.697
- 20.748
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.001
HeeeAma yumurtlamadan 17 gün sonra test yapın diyorlar daha benim 8 gün oldu
Eminim tabii hatta testlerin fotoğrafını atayım bak istersenHeee
O zaman yumurtlama dan eminsen 6 gün sonra yap adetin geçerse yap yaa
Varsa çıkar
Cıks atmaEminim tabii hatta testlerin fotoğrafını atayım bak istersen
Bu 4 kasım ilk yumurtlamaCıks atma
Yada at yeeeahh
Bu 4 kasım ilk yumurtlama
Vay be afferin kız sana nepnet yakalaamışsınBu da 5 kasım yumurtlama
Tabii ne sandınVay be afferin kız sana nepnet yakalaamışsın
Kaç gün değerlendirdin
Kızzz bi gün durun bi gün yapın niye böyle streslere giriyonuzTabii ne sandın
2 gün yumurtlamam sürdü ertesi gün çatladı toplam 4 gün değerlendirdik 2 yumurtlama 2 çatlama
Yook ne stresi gayet güzeldi hahahahah biraz yorucu olmuştu ama oldun dinlenince geçiyorKızzz bi gün durun bi gün yapın niye böyle streslere giriyonuz
Tabii ne sandın
2 gün yumurtlamam sürdü ertesi gün çatladı toplam 4 gün değerlendirdik 2 yumurtlama 2 çatlama
Atış serbest oluncaKızzz bi gün durun bi gün yapın niye böyle streslere giriyonuz
İnşallah kuzum dua edicem senin için tutmuştur inşallah aminnAtış serbest olunca
İyi etmişsiniz belinize kuvvet
Ya kızlar bişey sorcam. Şimdi cumartesi sabah ilişki olmuştu bizim gece de çatladı yüksek ihtimal. Çünkü yol boyunca karnım ağrıdı. Acaba olma ihtimali olur mu dersiniz?
Ovulasyon bende kullanmıştım da görev gibi olmuştu hamile kaldığımda nerdeyse bir gün bile durmadık pko olduğu için benim yumurtlamam da belli olmuyordu sürekli koyu çıkıyordu testler yada silik adete bir hafta kala hamile kaldım akıl ekmeği oldu stres yok olana kadar ilişkiYook ne stresi gayet güzeldi hahahahah biraz yorucu olmuştu ama oldun dinlenince geçiyorgeçen ay kimyasal gebelikte de böyle arka arkaya yapmıştık ki çoğu doktor öyle öneriyor ebru abla varya bir gebenin günlüğü oda aynı şeyi söylemişti
Olabilir tabi canım 48 saat yaşıyor galiba spermler inşallah tutunur annesi sanaAtış serbest olunca
İyi etmişsiniz belinize kuvvet
Ya kızlar bişey sorcam. Şimdi cumartesi sabah ilişki olmuştu bizim gece de çatladı yüksek ihtimal. Çünkü yol boyunca karnım ağrıdı. Acaba olma ihtimali olur mu dersiniz?
Bende de pko var çoğu arkadaşım tavsiye etmemişti sürekli koyu çıkarıyor kullanma falan geçen ay kullandım gayet başarılı ve koyu falan çıkarmıyordu bu ay tekrar kullandım diğer türlü doktorum çatlatma iğnesi kullanacaktı tekrar o daha çok strese sokuyor beni sürekli yumurtam büyümüş mü diye kontrole gidiyordumOvulasyon bende kullanmıştım da görev gibi olmuştu hamile kaldığımda nerdeyse bir gün bile durmadık pko olduğu için benim yumurtlamam da belli olmuyordu sürekli koyu çıkıyordu testler yada silik adete bir hafta kala hamile kaldım akıl ekmeği oldu stres yok olana kadar ilişki
Aaa ben sende yok zannediyordum kuzum karıştırdım heralde adet olacam diye ilişkiyi bırakma sakın hamile olduğumu 46. Gün öğrendim düzensizdi adetlerim zaten yine gecikti diye test yapmadım 46.gün değerim 84 dü düşün demekki adete bir hafta kala yumurtlama oldu döllenme de o sırada oldu benim kilomda vardı çok şükür veriyorum hem kendi sağlığım için hemde bebiş için pes etmeden verecem inşallah pkoda zor oluyor kilo vermekte malasefkiBende de pko var çoğu arkadaşım tavsiye etmemişti sürekli koyu çıkarıyor kullanma falan geçen ay kullandım gayet başarılı ve koyu falan çıkarmıyordu bu ay tekrar kullandım diğer türlü doktorum çatlatma iğnesi kullanacaktı tekrar o daha çok strese sokuyor beni sürekli yumurtam büyümüş mü diye kontrole gidiyordum
Kuzum ovulasyonla takip yaptım ya yumurtlamayı o yüzden bıraktık artık ilişkiyi biliyoruz yani yumurtlamanın ne zaman olduğunu eminizde. Adet tarihim de yarın ama henüz 8 gün geçti yumurtlamadan bi 3 5 güne yapacağım testi rabbim hepimize hayırlısını versinAaa ben sende yok zannediyordum kuzum karıştırdım heralde adet olacam diye ilişkiyi bırakma sakın hamile olduğumu 46. Gün öğrendim düzensizdi adetlerim zaten yine gecikti diye test yapmadım 46.gün değerim 84 dü düşün demekki adete bir hafta kala yumurtlama oldu döllenme de o sırada oldu benim kilomda vardı çok şükür veriyorum hem kendi sağlığım için hemde bebiş için pes etmeden verecem inşallah pkoda zor oluyor kilo vermekte malasefki
Canm o aşılama olmuştu ama yaİnşallah kuzum dua edicem senin için tutmuştur inşallah aminnBurada bi kız vardı yıldızsavaşçısıydı galiba ismi o da öyle aşılama olacaktı iptal oldu iptal olduğu ay hamile kalmıştı sanırsam yanlış hatırlamıyorsam allahtan ümit kesilmez kuzum rabbim hayırlısını versin
Ay bilmiyorum öyle beklememiştik kontrole gitcez diye sabah öyle Bi şey olmuştu da bizim kocanın spermleri komandoluk varsa ha belki miOlabilir tabi canım 48 saat yaşıyor galiba spermler inşallah tutunur annesi sana
Olmuş muydu demekki senden aklımda öyle kalınca onu da öyle zannettim sanırsamCanm o aşılama olmuştu ama ya
Ah cahil kafam gitmememmiz için o kadar da çok aksilik olmuştu. Gitmesekde evde denesek tutabilirdi. Hoca şey dedi aşılama bari yapalım boşa gitmesin daha yeni yumurtladığın için belki tutar. Eşim de olmayınca dondurulmuş sperm de olmuyomuş yapamadılar yani
Ay bilmiyorum öyle beklememiştik kontrole gitcez diye sabah öyle Bi şey olmuştu da bizim kocanın spermleri komandoluk varsa ha belki mi
Hayırlısı yeeeaaahOlmuş muydu demekki senden aklımda öyle kalınca onu da öyle zannettim sanırsamHayırlısı olsun yine de iyi düşün iyi olsun vardır bi vakti zamanı
Seyi merak ediyorum ikinci çizgi silik çıkarsa ne demek oluyorBu 4 kasım ilk yumurtlama