- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Yaa geçmiş olsun kuzum dikkat et bol c vitaminli meyvelerden yeBu ay değerlendirmeden uzak kalınca buraya da girip düşünmekten uzak olmak istedim kuzum çok kötü hastayım sürekli aferin içiyorum antibiyotik kullanıyorum 5-6 gündür düzelemedim bi
Vardiyalı çalışıyor kuzumSabah iş yok mu
Maalesef öyleydiama sizinki kişisel gelişimdi di mi :) var mı planınız, oluşturdunuz mu ?
Ne işle meşgulsún ?Vardiyalı çalışıyor kuzum
Deli yaYi beni parçala beni riceppp
Sen testi ne zman yapiciksinDeli ya
Yarın adet günüm ama erken öğrenmek istemiyorum 1 hafta 10 gün geçince yaparım sanırım 25 gibi falanSen testi ne zman yapiciksin
Dayanabilirsem tabiYarın adet günüm ama erken öğrenmek istemiyorum 1 hafta 10 gün geçince yaparım sanırım 25 gibi falan
Aaa eşimden bahsettim vardiyalı diye canım eşim mühendis, ben öğretmenim ama çalışmıyorum başka şehre gidememNe işle meşgulsún ?
Yaaaa saçamaçala maz mısınYarın adet günüm ama erken öğrenmek istemiyorum 1 hafta 10 gün geçince yaparım sanırım 25 gibi falan
Akıllı şöyle düşün varsa vardır yoksa Bi hafta sonra yine yoktur bence birinden biri olduğu için beklemenin anlamı yokDayanabilirsem tabi
Beni gaza getiriyorsunYaaaa saçamaçala maz mısınlütfen yaaapp
Akıllı şöyle düşün varsa vardır yoksa Bi hafta sonra yine yoktur bence birinden biri olduğu için beklemenin anlamı yok
Bence yapmalısın
Son gebeliğim de 18.gün yerleşme kanaması oldu. 23.gün kaset testte nepnet ikinci çızgı çıktı bilmem gari sen bilirsinBeni gaza getiriyorsunama idrara geç düşmüyor mu kuzum önce kanda çıkıyor diye biliyorum benim elimde erken gebelik yok normal kaset test var
E tamam duruma göre bakacağım 1 hafta sonra falan yaparımSon gebeliğim de 18.gün yerleşme kanaması oldu. 23.gün kaset testte nepnet ikinci çızgı çıktı bilmem gari sen bilirsin
Hala bir hafta diyo yaaaE tamam duruma göre bakacağım 1 hafta sonra falan yaparım
Ama yumurtlamadan 17 gün sonra test yapın diyorlar daha benim 8 gün olduHala bir hafta diyo yaaayok çocuk doğunca yap